Be2 review

be2 review

Welkom bij de Be2 review op onze Belgiumdate site.

Datingwebsites … ze schieten soms als paddenstoelen uit de grond. De laatste jaren zijn er opvallend meer singles dan pakweg 20 jaar geleden. Dit heeft uiteraard verschillende oorzaken. Als je vroeger getrouwd was, dan was dit in de meeste gevallen effectief voor het leven. Ook al was de echte liefde en gevoelens al lang weg. Koppels bleven samen omdat dit anders als een schande werd aanzien. Gelukkig zijn de tijden verandert! Want wat voor nut heeft het als je 30 jaar ongelukkig samen bent? Mocht je het nog niet weten: je leeft helaas maar één keer. En dat beseffen veel mensen dan ook gelukkig meer en meer. Vandaag bekijken we een andere populaire datingwebsite Be2! Hieronder kan je lezen of we deze dating website aanraden of niet. Veel leesplezier!

be2 reviews

Wat is Be2?

Op zoek naar een betrouwbare gratis datingsite? Be2 is uiteraard een datingwebsite! Als we even in detail zoeken, zien we dat deze is opgericht in 2014 en dat de hoofdvestiging in Zwitserland(Zürich) ligt. Be2 is een zeer grote internationale dating website. Er werken gemiddeld 180 mensen voor deze firma. Dus dit zegt wel iets over de grootte van deze firma en dating website. Op de website van Be2 zijn er 57% mannen en 43% vrouwen. Dat vinden wij een zeer goede verdeling! Dat er momenteel 766000 geregistreerde leden zijn, zegt ook wel iets voor deze populaire datingwebsite! Ze beschikken uiteraard ook over een leuke applicatie die je kan installeren op je smartphone.

Hoe werkt Be2?

Als je op zoek wil gaan naar een man of vrouw om te daten bij Be2 kan je direct een gratis account aanmaken. Je kan dit doen via de onderstaande groene knop. Daarna hoef je enkel in te geven of je een man of vrouw bent en of je een man of vrouw zoekt. Vergeet ook niet om uw profiel zo volledig als mogelijk in te vullen! Hoe beter je dit invult, hoe sneller men je zal contacteren voor een date. Dit is eigenlijk niet meer dan normaal maar toch zijn er veel mensen die hun profiel niet of maar half invullen. Jij gaat toch ook niet op date met iemand die een leeg profiel heeft?

We hebben onlangs ook een uitgebreide 50plusmatch review geschreven.

BE2 Video!

be2 review nederlands

Be2 kosten en pakketten

Zoals je hierboven kan lezen, start je dus het beste met een gratis account. Zo kan je na enkele minuten al direct kijken welke mannen en vrouwen aanwezig zijn op deze dating website. Later kan je altijd upgraden om te genieten van alle functies van deze dating website.

Dit zijn de 3 verschillende pakketten:

  • 3 maanden 49,90 euro per maand
  • 6 maanden kost 29,90 euro per maand
  • 12 maanden kost 24,90 euro per maand

*Je kan de betaling uitvoeren via Bancontact, Ideal, Creditcard, Paypal of een overschrijving.

be2 dating website

Beste Dating websites in België

Be2 hoort vast en zeker bij de beste Dating websites in België. De kantoren zijn wel gevestigd in Zwitserland maar ze zijn al enkele jaren succesvol actief in Europa. Wil je op date gaan in België met iemand dan is het aanmaken van een account op een dating website de eerste logische stap. Je zal verbaasd zijn hoeveel mensen er op dating websites zitten. Vroeger was dit misschien een taboe maar deze tijden liggen al gelukkig lang achter ons. Mensen zitten op een dating website met een reden. Ze willen nieuwe mensen leren kennen, op date gaan, genieten van het leven … Onze Parship Review trouwens al gelezen?

DIRECT DATEN

Is Be2 Betrouwbaar?

JA! Be2 is betrouwbaar. In het begin van deze Be2 review kan je lezen dat Be2 al ruim 5 jaar online is. Met een 180 mensen in dienst en 776000 geregistreerde klanten mogen we wel stellen dat dit een zeer professionele mensen zijn.

Ervaringen online van Be2

Wij hebben enkele weken een account aangemaakt bij Be2 om alles in detail te testen en te ondervinden. Zoals verwacht verliep alles zeer vlot en was het best wel een leuke tijd … Maar uiteraard kijken we even op Google naar ervaringen en reviews van andere mensen. Ook hier zijn de meest positief! Wat uiteraard geen verrassing is voor ons.

be2 ervaringen

Be2 review Conclusie

Ben je op zoek naar een zeer professionele dating website waar veel echte mannen en vrouwen aanwezig zijn? Dan kan je zeker starten bij de datingwebsite Be2. Zoals je in onze Be2 review kan lezen zijn er toch zeer veel leden aanwezig: 776000! Dat ze beschikken over een handige applicatie voor je smartphone maakt het nog leuker. Zo kan je rustig van uit uw zetel kijken naar de mannen en vrouwen op deze dating website. Zoals altijd in onze dating reviews raden wij jullie aan om eerst een gratis account aan te maken. Op deze manier heb je geen verplichtingen en kan je direct zien wie er allemaal online zit!

Meldt u hieronder gratis aan & ga op zoek naar uw Ondeugende Date 😉

GRATIS DATEN BIJ BE2

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *