Top 10 datingsites België 2020

[table id=1 /]

Dating sites top 10? Je ben op de juiste pagina!

1. Beste dating website van 2020? Parship!

dating sites top 10

De beste dating website van 2020 is nog altijd zonder twijfel Parship! Net als vorig jaar staat deze populaire dating website terug op nummer 1 in onze Top 10 Datingsites! De website van Parship legt de nadruk op kwaliteit en betrouwbaarheid. Wat toch zeer belangrijk is in de dating wereld! Er zijn enorm veel actieve leden (zowel mannen als vrouwen). Wil je het daten serieus aanpassen dan is Parship de ideale keuze. Het is geen toeval dat Parship terug op nummer 1 staat in onze Top 10 van datingsites!

Lees hier onze uitgebreide review van Parship

parship ervaringen

 

2. Match4me Verdiend op de 2de plaats!

dating sites top 10

Op de tweede plaats vinden we de dating website Match4me terug! Ook dit is dik verdiend. Deze dating website richt zich vooral op “hogeropgeleiden”. Ook dit is een uiterst betrouwbare en veilige dating website. Er zijn zeer veel actief leden waaronder 53% mannen en 47% vrouwen. En ook Match4me moet mee met zijn tijd en heeft dan ook een prima applicatie voor uw smartphone!

Lees hier onze uitgebreide review van Match4me

 

3. Gayparship haalt brons!

Met een uitstekende score van 9.4 op 10 staat Gayparship op de derde plaats in onze TOP 10 van beste Dating Websites.

Lees hier onze uitgebreide review van Gayparship

 

4. 9.3/10 voor 50plusmatch!

dating sites top 10

Een dikke 9.3 op 10 voor de makers van de dating website van 50plusmatch. Deze website is zoals de naam doet vermoeden gericht op 50 plussers! Er is een enorm grote actieve community aanwezig op 50plusmatch. Uiteraard hebbe ze ook een mooi applicatie voor uw smartphone indien gewenst. De website van 50plusmatch is dan ook de grootste datingsite van België voor 50 plussers. Door de betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid is de website de laatste jaren enorm gegroeid. Ben je 50 plus en wil je op date gaan? Zoek dan niet verder!

Lees hier onze uitgebreide review van 50plusmatch

 

5. Elite Dating haalt 9.1 op 10!

Elitedating is een platform uit de Benelux. Wekelijks komen er in deze populaire dating website gemiddeld 2500 leden bij! Dit alleen al is voor veel mensen voldoende om te joinen. Maar uiteraard vinden wij de betrouwbaarheid en veiligheid van deze dating website wel belangrijker. Daarom scoort Elite Dating dan ook een zeer goede score in on TOP 10!

Lees hier onze uitgebreide Elite Dating Review

 

6. Een mooie 8.9 op 10 voor Meetic!

De dating website Meetic staat ook stevig in onze TOP 10! Meetic is een gekende en grote speler in de dating wereld. Ze beschikken over een prima app voor Android en Ios. Wat tegenwoordig toch wel een must is! Neem daar de betaalbare abonnementen en goede support bij, dan krijg je een goede dating website!

Lees hier onze uitgebreide review van Meetic.

Gouden Dating Tip

Voor je je gaat aanmelden bij Parship of een andere dating website willen we jullie nog een belangrijke dating tip meegeven. Nadat je een account aanmaakt bij een dating website vul je best je profiel zo volledig als mogelijk in. En hier moet je dan ook een foto bij zetten. Doe je dit niet, dan zal er zo goed als niemand contact met je opnemen om op date te gaan. Het lijkt normaal maar toch zijn er nog heel veel mensen op dating websites met een leeg of onvolledig profiel. Jij gaat toch ook niemand uitnodigen voor een date als je niets van interesses of een foto ziet?

beste dating site in belgie

Dating Sites Top 10 Conclusie

Zoals je ziet staat de zeer populaire datingwebsite Parship al een tijdje op nummer 1 in onze Top 10 van beste dating websites. Dit is voor ons uiteraard geen verrassing. We hebben zelf de test gedaan en een account aangemaakt bij Parship. En direct na het gratis aanmelden zie je al het potentieel van deze dating website. Alles werkt gewoon heel snel en eenvoudig. En ook niet onbelangrijk er zitten enorm veel vrouwen en mannen op deze website. Veel succes met je nieuwe date 😉

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *