Bilove review

bilove review

Wij leven op dit moment in een prachtige tijd. We kunnen zijn wie we zijn en we kunnen op het geslacht vallen wat we zelf willen. Over het algemeen zijn er wel nog steeds meer datingsites voor hetero mensen dan voor iemand die bi is of lesbisch. Op Belgiumdate zal je regelmatig interessante dating reviews terug vinden.

Gelukkig hebben wij www.Bilove.be gevonden. Het is een website voor vrouwen die opzoek zijn naar andere vrouwen. Een Bilove review leek ons daarom een goed idee. Wij gaan bespreken wat Bilove inhoudt en of het een goede website is.

Is Bilove betrouwbaar?

Een heel erg belangrijk aspect van een website is toch echt de betrouwbaarheid er van. Dit kan dan uiteraard ook niet ontbreken in een Bilove review.

We hebben als eerste voor je uitgezocht of er andere mensen zijn die ervaringen hebben met Bilove. Vanuit daar kun je namelijk verder kijken. Bilove heeft een hele hoop ervaringen en die zijn overal op het internet te lezen. Eigenlijk zijn ze allemaal erg positief en ze geven aan snel een leuke vrouw gevonden te hebben. Bilove is dus ook ergens een lichte sexdating site.

Verder heeft Bilove ook sociale media kanalen zoals Facebook. De reden dat wij dit er bij betrekken is omdat je dan met je vragen ergens terecht kunt. Zo kunnen ze laten zien of ze goed met de gebruikers overweg gaan en ze niet al hun fouten afwimpelen. Gelukkig is dit helemaal niet het geval. Ze willen je graag helpen met de kleinste dingen en ze staan overal voor open. Dit maakt ze ook erg betrouwbaar. Naast Facebook kun je ook gebruik maken van hun uitstekende klantenservice die altijd te vinden is op de website.

Vaak is het zo dat er in de algemene voorwaarden toch nog wat dingen staan die niet helemaal kloppen. We hebben de algemene voorwaarden doorzocht en we zijn niks vreemds tegen gekomen. Ze hebben een uitstekende algemene voorwaarde en de regels staan er ook goed. Er staan dus niet ergens nog kleine lettertjes waar je op moet letten.

TIP: Lees zeker ook nog deze leuke Second Love review.

bilove ervaringen

Gratis aanmelding

Bij een Bilove review moeten we natuurlijk ook kijken naar de aanmelding. De aanmelding is namelijk erg belangrijk, omdat daar je gegevens in verwerkt worden. Je geeft een website dus een stukje privacy weg.

Deze website laat je eigenlijk maar weinig gegevens invullen in tegenstelling tot een hele hoop andere websites. Als eerste om je aan te melden heb je een gebruikersnaam en een wachtwoord nodig. Als je die bedacht hebt kun je je e-mailadres invullen en deze bevestigen. Eigenlijk kun je dan al direct aan de slag op de website. Je kunt je gegevens dan aanvullen zodra je in bent gelogd.

De website heeft erg strenge regels over de gegevens die ze binnen krijgen. Ze willen namelijk op geen enkele mogelijkheid dat de gegevens uit worden gelekt, wat bij sommige bedrijven wel gebeurt. Ze hebben daarnaast er ook voor gezorgd dat hun website uitstekend beveiligd is en je de gegevens onmogelijk van buitenaf te pakken kunt krijgen.

Verder loopt de aanmelding best wel soepel en je hoeft verder geen rare dingen te doen om je te kunnen aanmelden. Eigenlijk hoef je alleen maar je e-mailadres te bevestigen en je kunt daarna altijd inloggen wanneer en waar jij dat wilt.

MAAK DIRECT EEN GRATIS ACCOUNT BIJ BILOVE.BE

Vraagt Bilove geld voor haar diensten?

In eerste instantie is het aanmelden op de website gratis. Je kunt je gegevens invullen en daarna door klikken. Je hoeft ook zeker niet te betalen, die keuze ligt helemaal bij jou. In een Bilove review is het namelijk wel de bedoeling dat we eerlijk zijn.

Als je wel betaald, kun je ineens een stuk meer profielen zien, wat dus inhoudt dat je veel meer kans maakt bij de vrouwen. De website geeft aan dat ze het geld wat ze van haar gebruikers krijgt, gebruikt om de website steeds maar door te blijven verbeteren.

Er zijn drie opties mogelijk bij een betaald lidmaatschap. Je kunt kiezen voor een betaling per kwartaal, per halfjaar of voor een heel jaar. Dit ligt er natuurlijk ook maar net aan hoelang jij denkt dat je de website wilt gaan gebruiken.

Gelukkig zijn de kosten heel erg weinig. Ze willen het ook niet duurder maken, omdat het toegankelijk voor iedereen moet zijn. Het lidmaatschap per kwartaal kost €49,95. Het lidmaatschap per half jaar kost €59,70. En het laatste lidmaatschap kost €79,95. Zo kun je dus eigenlijk zien, hoe langer je de website wilt gaan gebruiken, hoe minder het eigenlijk voor je gaat kosten.

Nu denk je waarschijnlijk dat het wel behoorlijke prijzen zijn wat we aangeven in deze Bilove review, maar dit is jou het tegenovergestelde. Andere website vragen per bericht soms wel €2,-. Als je dan een paar berichtjes uitwisselt zit je al ver boven het bedrag van Bilove.

bilove betrouwbaar

Conclusie Bilove review

We kunnen uit de tekst Bilove review concluderen dat deze website echt een aanrader is voor vrouwen die opzoek zijn naar een andere vrouw. Je hoeft natuurlijk niet direct lesbisch of bi te zijn. Je kunt ook gewoon voor een keer op zoek zijn naar een avontuur.

We hebben uiteraard naar de betrouwbaarheid gekeken van deze website. Hier hebben we uit op kunnen maken dat ze zeker wel betrouwbaar zijn. Je kunt een hele hoop reviews over deze website vinden en ze zijn bijna allemaal positief. Verder heeft de website een hele goede klantenservice en sociaalmedia kanalen waar je altijd terecht kan met vragen. De betrouwbaarheid van de algemene voorwaarden hebben wij ook onder handen genomen. Dit blijkt ook alleen maar positief te zijn.

Bij de betrouwbaarheid in de Bilove review hoort ook wel een klein beetje de aanmelding. De aanmelding is namelijk erg belangrijk. Je wilt natuurlijk niet dat je gegevens verspreid worden. Gelukkig zijn ze hier streng op tegen en doen ze dit ook niet. Ze hebben de website ook uitstekend beveiligd waardoor niemand er in kan komen.

Als laatste hebben we gekeken of je moet betalen om gebruik te maken van deze website. Gelukkig kun je het zelf zo duur maken als dat jij wilt. Er zijn namelijk drie opties. Je kunt per kwartaal, per halfjaar of per jaar betalen.

Wij raden Bilove ten zeerste aan als je op zoek bent naar een mooie vrouw. Misschien alleen voor een avontuurtje, maar er kan zeker meer uit groeien.

ONTMOET GRATIS ANDERE VROUWEN BIJ BILOVE.BE

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *