Chatrencontre review!

chatrencontre review

Welkom bij deze Chatrencontre review! Chatcontre.be is een Franstalige datingsite. Spreek je Frans? Dan kun je hier leuke dates vinden. Wij van Belgiumdate.be kwamen deze datingsite tegen en waren zeer benieuwd. Veelal schrijven we reviews over Nederlandstalige datingsites, nu kwamen wij een Franstalige tegen. Erg leuk, daarom dat wij deze datingsite onder de loep hebben genomen. Alle datingsites verdienen immers onze mening en een review erover schrijven is daarom niet meer dan normaal. Je kunt onze bevindingen over deze datingsite in deze review lezen.

Wat is Chatrencontre.be?

Chatrencontre.be is een Franstalige datingsite waar je jezelf aan kunt melden als je uit België, Nederland of Frankrijk komt en Frans spreekt. Chatrencontre.be is een datingsite die vrouwen- en mannen met elkaar verbindt die opzoek zijn naar een leuke date of een relatie. Ook voor een spannend avontuurtje ben je hier aan het goede adres. Het is een datingsite die zich richt op serieuze relaties, maar dus ook op daten en spannende avontuurtjes. Iedereen kan hier dus terecht.

Voor wie is Chatrencontre.be?

Chatcontre.be is een datingsite voor vrijgezelle mannen- en vrouwen die opzoek zijn naar een spannende date, een seksrelatie, een avontuurtje of een serieuze relatie. Het is een zeer uitgebreide datingsite en richt zich eigenlijk op iedereen die opzoek is naar genegenheid- en liefde.

chatrencontre reviews

Kosten Chatrencontre.be!

Het versturen van een wink op deze datingsite is gratis. Ook het zoeken- en aanmelden brengt geen kosten met zich mee. Indien je meer berichten wilt versturen dien je credits aan te schaffen. Chatrencontre.be hanteert de volgende kosten:

 • CreditPack 8 credits € 10,00
 • CreditPack 25 credits € 27,50
 • Creditpack 45 credits € 47,50
 • Creditpack 100 credits € 95,00
 • Creditpack 250 credits € 225,00

Gratis aanmelden!

Het aanmelden op deze datingsite is gratis. Je kunt gratis zoeken en een wink versturen naar een ander lid. Indien je echt wilt chatten- of flirten dien je credits aan te schaffen. Je vindt op de homepage een aanmeldformulier. Daar dien je de volgende gegevens in te vullen:

 • Gebruikersnaam
 • Geslacht
 • Wat je zoekt.
 • Wie je zoekt.
 • E-mailadres
 • Geboortedatum
 • Wachtwoord
 • Vakje waar je de gebruikersvoorwaarden keurt!

Nadat je jouw gegevens hebt ingevuld krijg je een link gestuurd per e-mail. Deze link dien je aan te klikken om je aanmelding te bevestigen. Indien je jouw aanmelding hebt bevestigd kun je aan de slag. Je kunt jouw profiel gaan invullen en daarna opzoek naar een leuke date. Het is niet moeilijk om een leuke date te vinden. Het leden bestand is groot en je zult na aanmelding al snel diverse flirts- en winks krijgen.

GRATIS AANMELDEN BIJ CHATRENCONTRE

Onze ervaringen met Chatrencontre.be!

Toen wij de URL van Chatrencontre.be in onze webbrowser typte kwamen wij meteen op de homepage terecht. Deze laadde zeer snel en kwam zeer overzichtelijk over. Wat ons opviel is dat je meteen een aanmeld formulier te zien krijgt waar je jouw gegevens in kunt vullen. Dit is zeer prettig en gebruiksvriendelijk in onze ogen. Verder zagen wij dat er diverse leden online te zien waren. Het leden- bestand van deze datingsite is zeer ruim te noemen. Er zijn diverse leden actief en deze datingsite slaapt dus niet. Je kunt hier dus heel makkelijk een date vinden.

We zijn verder op onderzoek uitgegaan en kwamen er achter dat alle profielen geverifieerd worden. Ook ons profiel werd nagekeken en niet zomaar online geplaatst. Dit oogde voor ons als zeer betrouwbaar en we vonden het zelfs prettig dat ons profiel werd gecontroleerd.

Indien je een partner of date zoekt kun je hiernaar opzoek door middel van diverse zoektools. Het is niet moeilijk om een partner te vinden en de zoekopties zijn zeer uitgebreid. Op deze manier konden wij exact aangeven naar waar wij opzoek zijn. Dit is prettig omdat je op deze manier al een hele voorselectie maakt.

De verbinding van deze website is snel. Dit merkte wij al toen we de website betraden. De rest van de datingsite laadt ook zeer snel. Dit is zeer prettig, zeker als je opzoek bent naar een date en geen in hebt om lang te wachten.

We hebben ook de klantenservice van deze datingsite getest. Dit hebben wij gedaan door hen een e-mail te sturen met de vraag: ” Wat de kosten zijn van deze datingsite? Waar kunnen wij credits kopen?” Deze beiden vragen werden zeer uitgebreid beantwoord. Ze legde in de e-mail die ze ons toestuurde exact uit waar je credits kon aanschaffen en wat de kosten ervoor waren. Dit is prettig, want je voelt je op deze manier echt serieus genomen en geholpen. Onze ervaring met de klantenservice is dan ook alleen maar positief.

Verder zijn wij zeer te spreken over de leden die zich op deze datingsite bevinden. We hebben alleen maar leuke contacten opgedaan.

Je vindt gegarandeerd een leuk contact door het uitgebreide ledenbestand. Wij vonden immers een aantal leuke contacten binnen enkele minuten. De bereikbaarheid is goed en we konden overal op elk moment met een ander lid chatten. Verder werden wij met discretie behandeld en gingen ze vertrouwelijke te werk.

chatrencontre betrouwbaar

Conclusie review Chatrencontre.be!

Zo dit is het einde van deze Chatrencontre review! Wij van Belgiumdate.be hebben deze datingsite nauwkeurig onder de loep genomen. Dit hebben wij gedaan door onszelf aan te melden. Alleen op deze manier konden wij een mening vormen die ook echt van toepassing en reëel is. Wij zijn tot de conclusie gekomen dat dit een zeer betrouwbare datingsite is voor iedereen die opzoek is naar: een serieuze relatie, een leuke date of een spannend avontuurtje. Het mooie aan deze datingsite is dat deze Franstalig is. Dit is fijn voor de Franstalige onder ons. Verder is de datingsite erg overzichtelijk en oogt deze netjes en betrouwbaar. Alles wordt goed gecontroleerd en dat vinden wij van Belgiumdate.be een zeer goed gegeven. Daarnaast is het fijn dat alles zo goed wordt uitgelegd en dat deze datingsite gebruiksvriendelijk is. Wij van Belgiumdate.be vinden dit belangrijk omdat niet iedereen zo handig met computers- en internet is. Verder is het een veilige datingsite en is de klantenservice goed bereikbaar. Kortom: ” Een datingsite die je zeker eens uit moet testen en niet moet overslaan”. Je moet dan natuurlijk wel Frans kunnen spreken, anders heeft het niet zo’n zin. Meld je vandaag nog aan en vindt jou perfecte date bij Chatrencontre.

GRATIS DATEN