CheatBuddy review

cheatbuddy review

Welkom bij deze CheatBuddy Review!

Monogamie bestaat dat eigenlijk wel? Als je naar het percentage van het aantal echtscheidingen kijkt niet. Veel mensen scheiden omdat: ze vreemd zijn gegaan, ze in een sleur zijn geraakt, ze uitgekeken zijn op elkaar. Daardoor lopen veel huwelijken op de klif. Het is jammer dat het nog steeds zo’n taboe is. Dat mensen nog steeds in een sprookje geloven.

Daarom is het mooi dat Cheat Buddy in het leven is geroepen. Het taboe heerst nog steeds en zal ook niet echt snel weg gaan. Toch leeft de behoefte bij mensen om een maatje te hebben waar ze mee vreemd kunnen gaan. Het is mooi dat Cheat Buddy hierop ingespeeld. In deze review vertellen wij jou meer over deze datingsite.

Wat is CheatBuddy?

Cheatbuddy.com is een spannende en sexy hangout op het internet. Hier zijn jong en oud opzoek naar een spannend contact. Deze datingsite promoot vreemdgaan en vindt dat je moet genieten in het leven. Het is een online plek waar je kunt chillen en spannende contacten met andere kunt leggen. Zij maken het mogelijk om met gelijkgestemden te kunnen daten. Dit is niet voor iedereen mogelijk. Er heerst namelijk nog steeds een monocultuur op deze wereld.

Wat inhoud dat je een partner voor het leven vindt, gaat trouwen, kinderen krijgt en geen seks hebt met andere. Toch is niet iedereen het daarmee eens. Er zijn zat mensen die daar geen behoefte aan hebben.

Deze mensen willen liever genieten van de vrijheid. Op deze datingsite kun je terecht voor: ondeugende fantasieën, expliciete foto’s en flirten met gelijkgestemden. De registratie is gratis en je kunt direct gaan daten.

Je zou je om de volgende redenen moet aanmelden:

  • Tijdelijk gratis registratie
  • Geen abonnements­kosten
  • Discreet & anoniem
  • Cheatbuddy.com is zonder taboe

cheatbuddy reviews

Kosten CheatBuddy

Jezelf aanmelden bij deze datingsite is geheel gratis. heb je jezelf aangemeld? Dan kun je profielen bekijken. Je kunt er alleen niet op reageren. Er wordt daarna de mogelijkheid geboden om credits aan te schaffen. Dit is mooi, want zo zit je niet aan een heel abonnement vast.

Cheat Buddy hanteert de volgende prijzen:

XSMALL, 40 credits, 8 berichten / €1,25 per bericht, €10,00
SMALL, 90 credits, 18 berichten / €1,11 per bericht, €20,00
MEDIUM, 175 credits, 35 berichten / €1,00 per bericht, €35,00
LARGE, 440 credits, 88 berichten / €0,85 per bericht, €75,00
XLARGE, 830 credits, 166 berichten / €0,75 per bericht, €125,00

Gratis Aanmelden

Aanmelden op deze website gaat heel eenvoudig. Je kiest een gebruikersnaam, vult je e-mail adres in, registreert jezelf en klikt daarna op de link in de bevestigingsmail. “Eigenlijk kan een kind zo de was doen.” Je kunt ervoor kiezen om jezelf anoniem aan te melden.

Dit is een fijne gedachte omdat je er wellicht niet op zit te wachten dat een bekende jou herkent. Je gaat niet voor niets vreemd, je zoekt niet voor niets een maatje om mee vreemd te gaan, dan is het fijn om te weten dat je hier makkelijk kunt daten zonder dat iemand je herkent.

cheatbuddy betrouwbaar

JA, zoek een Gratis Sexdate bij Cheat Buddy

Ervaringen van andere gebruikers!

De gebruikers van deze datingsite zijn allemaal opzoek naar een spannende seksdate, of spannend contact. Dit geven zij ook allen aan. Ze laten weten dat ze het fijn vinden dat er een plek bestaat zoals Cheat Buddy. Vreemdgaan in deze wereld is not-done? Maar bestaat monogamie eigenlijk wel? Als je naar al deze mensen luistert niet. Zij hebben allen de behoefte om vreemd te gaan. Om uit de sleur te komen.

De gebruikers laten weten dat ze deze website als veilig ervaren, als regelmatig een leuke en spannende chat hebben gehad, ze het fijn vinden op hier te daten. De website wordt als onoverzichtelijk ervaren en het aanmelden is eenvoudig. Ook de privacy wordt goed gewaarborgd en dit ervaren ze als prettig. Ze vinden de kosten niet te hoog en zijn zeer te spreken over het aanbod aan profielen die hier worden aangeboden. Kortom ze vinden het een fijne datingsite en raden hem aan iedereen aan.

Veiligheid & privacy

De veiligheid en privacy wordt op deze datingsite goed gewaarborgd. Mensen kunnen zichzelf hier anoniem aanmelden. Daarnaast is alles zo ingesteld dat er niet snel iets uit kan lekken. De veiligheid en privacy staan bij deze datingsite hoog in het vaandel. Ze controleren alle profielen, nep profielen worden verwijderd, ze beschikken over een goede klantenservice, ze zijn netjes en geordend in het omgaan met gegevens. Heb je last van iemand? Meld het dan. Er wordt meteen actie ondernomen.

Het is lief voor niets dan gebruikers aangeven dat ze deze datingsite erg betrouwbaar vinden. Indien je ergens last van hebt kun je dit namelijk meteen melden. Het is een unieke plek, hier is het wel mogelijk om jouw fantasieën werkelijkheid te laten worden. Daarom is het zo mooi dat er zo discreet en netjes met alles wordt omgegaan. Zo zouden alle websites eigenlijk te werk moeten gaan. Ze willen geen nepprofielen en gaan voor discretie.

cheatbuddy ervaringen

Conclusie CheatBuddy Review

Via deze datingsite vreemdgaan is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Het mooie eraan is dat deze website echt als een soort chillplek is bedoeld. Het is bedoeld om mensen aan elkaar te koppelen voor spannende avonturen, maar wel met de insteek om elkaar wat te leren kennen, om een vreemdgaan maatje te hebben. Dat is ook wat deze datingsite zo bijzonder maakt. Niet elke datingsite is zo’n plek. Cheat Buddy biedt deze mogelijkheid wel en dat is ook gelijk waarom wij jou deze datingsite aanraden. Het is gewoon een unieke plek om te kunnen daten.

De kosten van deze website zijn laag. Het mooie eraan is dat je niet vastzit aan een abonnement. Je kunt jezelf gratis aanmelden, credits kopen, en zelf zien wat je ermee doet. Zo zit je nergens aan vast en dat is wel zo prettig.

Vreemdgaan is misschien niet zo netjes, maar het is wel te begrijpen, monogamie is ouderwets. Helaas heeft een partner niet altijd deze opvatting. Het is daarom mooi dat er zo’n website wordt aangeboden. Een website waar iemand de mogelijkheid krijgt om zichzelf te zijn. Ik zou zeggen: “ wacht niet langer en meld jezelf aan”.

Maak Nu een Gratis Account aan bij Cheat Buddy