DateSM review

datesm review

Welkom in deze DateSM Review!

Er zijn veel datingsites in omloop. De ene is heel standaard, de andere zit in een specifieke niche. Het is maar net wat je wilt, hoe je iets bekijkt. Daarom is het fijn dat er op elke doelgroep wordt ingespeeld. Er zijn zoveel soorten geaardheden, mensen, fantasieen, fetischen, ideeen en dergelijke, dat het moeilijk is om daar een complete datingsite voor te hebben. Niet alle mensen willen dat ook. Sommige zijn juist op zoek naar die plek waar ze even weg kunnen van de werkelijkheid. Dat zie je ook aan het feit dat er mensen naar parenclubs gaan, vreemdgaan, spelletjes spelen en samen. Dit laatste is een hele aparte tak in de sekswereld. Het is iets wat ook nog steeds niet echt geaccepteerd is. Toch zijn er wel degelijk mensen mee bezig. Helaas is het een taboe, er zijn niet veel plekken waar mensen iemand kunnen vinden die dit ook fijn vinden. Daar is nu verandering in gekomen. Je hebt nu Dates. Dit is een datingsite speciaal gericht op mensen die zich bezighouden met sm. In dit artikel geven wij onze bevinden over deze datingsite.

Wat is SM precies?

Voordat we verder gaan met de review over deze datingsite is het wel zo handig dat je eerst weet wat SM zelf is. Je kunt jezelf natuurlijk wel aanmelden, maar als je niet weet wat het nu is dan sta je dadelijk met je mond vol tanden. De s in SM staat voor Sadisme. Dit houdt in dat men plezier heeft in het pijn hebben of pijn doen. De m in Sm staat voor masochisme en dit betekent dat men een kick krijgt van het ondergaan van de pijn. SM is een vorm van seksuele beleving, waarbij de andere partner pijn ondergaat. SM wordt ook wel geschreven als: SM, SM of S/M. Het is wordt vaak geplaatst onder de grote verzamelnaam BDSM. BDSM staat voor: Bonage, Discipline, Dominace, Submission en Sadism and Masochism.

DOM

Voordat je gaat eten op deze datingsite is het wellicht nog handig dat je weet wat een dom is. De DOM is de dominante persoon binnen de relatie. De Dom heeft de touwtjes in handen, deze bepaald wat er gebeurt. Er is vaak seksuele spanning tussen de DOM en de SUB.

SUB

SUB is degene die de slaaf is van de DOM. Deze laat zich onderwerpen en laat dominatie toe. Er gaat hier vaak van alles bij gepaard. Sommige mensen kunnen er helemaal in opgaan.

sm dating belgie

SM-attributen

Er zijn diverse attributen die je kunt gebruiken bij het SM spelletjes. Je kunt denken aan:

  • buttpluggen
  • vibrators
  • dildo’s
  • vliegenmeppers
  • zweepjes
  • kettingen
  • touw

MAAK GRATIS DATESM ACCOUNT

Er is nog veel meer wat je ervoor kunt vinden. Het is ook zelfs handig om je erin te verdiepen voor je jezelf aanmeldt bij deze datingsite.
SM-lifestyle

De SM wereld is een wereldje apart. Het is zelfs een hele levensstijl. Er zijn mensen die er helemaal in opgaan. Het is echt een levenswijze voor sommige mensen. Zij kicken hierop. Voor veel mensen is BDSM een spelletje wat ze met elkaar spelen in de slaapkamer, maar er zijn ook mensen die dit anders zien. Er zijn hier verschillende settings in. Zo kan het zo zijn dat de Dom zijn slaaf 24/7 à 7 dagen per week zijn slaaf domineert. Hier geeft iedereen zijn of haar eigen invulling aan. Het kan ook zo zijn dat mensen echt kiezen voor de liefde en devotie naar elkaar toe. Dit valt meer in het straatje SM. De onderdanige in dit geval de Sub wil dan behaagt worden door haar Dom.

Waarom zou je voor DateSM kiezen?

Dates is een datingsite in een unieke niche. Ze beschikken over en uitgebreid aanbod, het is anoniem en veilig, ze beschikken over een betrouwbare service en je kunt hier kiezen uit het ruime aanbod aan profielen. Er is ook nog eens een fijne zoekfunctie op deze website waarmee heel gemakkelijk jouw ideale match kunt vinden.

Verder is het natuurlijk ook fijn om een plek te hebben waar je anoniem kunt zijn, met diverse mensen kunt praten en daten die gelijkgestemd zijn.

datesm ervaringen

Ervaringen van gebruikers!

Deze datingsite wordt als uniek ervaren. Alle leden zijn het erover eens dat deze datingsite uniek is. Het biedt datgene waar ze al jaren naar op zoek zijn. Het is een veilige omgeving en ze kunnen genieten van SM. Het is ook niet iets waar je snel mee te koop loopt. Daarom vinden ze het prettig dat ze er hier wel van kunnen genieten. De gebruikers geven aan: snel contact te hebben, mensen netjes en discreet te vinden, dat er veel gelijkgestemden zijn, dat de kosten laag zijn, dat ze makkelijk een date scoren.

Gebruikers vinden de website overzichtelijk. Ze vinden dat: ze zichzelf gemakkelijk kunnen aanmelden, dat de kosten laag zijn, het prettig is dat je anoniem kunt zijn, alles professioneel oogt, de klantenservice gastvrij is.

Kortom het is een datingsite die door de gebruikers wordt aangeraden mits je van SM houdt.

Conclusie DateSM review

Het is een prettig ogende site. Het is mooi dat er met deze datingsite wordt ingespeeld op de behoeften van sommige mensen. Dit is een zeer goed gegeven. De mensen die deze datingsite hebben ontwikkeld hebben een goed inzicht in wat er zich tussen de mensen afspeelt. Hier zijn ze goed op ingesprongen. Het is daarom goed dat je hier eerst gratis en kijk je kunt nemen, het is natuurlijk wel belangrijk dat je iets eerst uit kunt proberen. Dit is een geruststellende gedachte. Ook het is het fijn dat ze de privacy van mensen kunnen waarborgen. Hier zijn ze volop mee bezig en ze besteden er veel aandacht aan.

Het mooie is dat je hier echt heel snel contact met mensen hebt. Je hoeft niet naar allerlei rare clubjes, rare oproepjes te plaatsen of ver te zoeken. Hier vindt je alle gelijkgestemden en kun je op een veilige en prettige manier met elkaar daten. Schrijf je nu nog in en laat deze kans niet liggen. Het is een fijne en prettige datingsite waar je jouw ideale SM partnet kunt vinden.

MAAK GRATIS DATESM ACCOUNT