Datingbord Review

Datingbord review

Welkom bij deze Datingbord Review! Er zijn veel datingsites in omloop. Veel lijken qua concept op elkaar. Het mooie aan Datingbord is dat ze totaal anders werken. Op deze datingsite kunnen leden contactadvertenties plaatsen. Via deze advertentie maak je jouw wensen kenbaar en kun je een potentiële date zoeken.

Wij van Belgiumdate.be vinden dit een heel bijzonder concept. Zo bijzonder, dat wij hebben besloten om deze datingsite verder onder de loep te nemen. Lees onze bevindingen in deze review.

Tijdelijk gratis aanmelden!

Op dit moment is er een speciale actie gaande bij Datingbord. Je kunt je nu tijdelijk gratis aanmelden. Op deze manier kun je gratis opzoek naar jouw ideale date voordat je de benodigde credits aanschaft. Dit is fijn, want als de site je niet bevalt zit je nergens aan vast. Het mooie aan Datingbord is dat deze datingsite geschikt is voor alle devices. Je kunt heel makkelijk een profiel aan maken en een bericht plaatsen. Iedereen kan elkaars berichten bekijken zonder zich aan te melden. Zo kun je eerst kijken of er wel iets van je gading bij zit.

Zo registreer je jezelf op Datingbord!

Zoals, we al eerder aangaven is het zeer eenvoudig om jezelf op Datingbord aan te melden. Dit komt door het feit dat het een overzichtelijke datingsite is. Indien je op de pagina zelf komt, zie je al gelijk waar je jezelf aan moet melden. Dit is makkelijk door: je gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen, e-mail adres, registratie te bevestigen en dan kun je gelijk inloggen. Daarna kun je jouw profiel opmaken, je kunt deze helemaal zelf invullen zoals je wilt.

Dat is het mooie aan Datingbord, je bent niets verplicht, je hoeft niet eens alles in te vullen. Je gegevens worden goed bewaakt. Men ziet dus altijd alleen wat er op je profiel staat. Ben je nieuwschierig? Probeer het dan nu uit.

datingbord reviews

Geen nep-profielen

De organisatie bij Datingbord controleren alle profielen handmatig. Hierdoor is de kans op nep-profielen zeer klein. De kans dat je een betrouwbare date vindt is daardoor groter. Er zijn tegenwoordig veel datingsites met alleen maar nep accounts. Daardoor is het fijn dat het hier op een veilige en betrouwbare manier kan. Het mooie is ook nog eens dat je alle profielen gratis kunt bekijken.

Veilig daten!

Als het op veiligheid aan komt zit je helemaal goed bij Datingbord. Ze gaan namelijk zeer discreet met jouw gegevens om. Doordat je enkel aan de buitenwereld zichtbaar maakt wat je zelf wilt, komen er niet veel andere gegevens vrij. Wil jij op een veilige manier daten? Dan ben je bij Datingbord aan het goede adres.

MAAK DIRECT EEN GRATIS ACCOUNT AAN

Kosten Datingbord

Je kunt deze datingsite eerst gratis uitproberen. Je kunt foto’s bekijken en dergelijke, mocht je toch willen reageren, dan dien je credits aan te schaffen. Deze credits worden vanaf 10 stuks aangeboden. Hieronder geven we de prijzen weer:
10 credits €1,- per credit
50 credits €0,80 pr credit
100 credits 0,75 per credit

Ervaringen Datingbord leden

De leden van Datingbord zijn erg te spreken over dit concept. Ze vinden het prettig dat alles op een soort van prikbord staat en dat ze zelf kunnen zoeken. De speciale kortingsactie vinden ze fijn, hierdoor kunnen ze even rustig gebruik maken van de website. Verder vinden ze het prettig dat hun gegevens veilig zijn. Ze vinden dat de datingsite goed met hun persoonlijke gegevens omgaat. Ze vinden het goed dat ze veel zelf in de hand kunnen hebben, dat ze zelf kunnen bepalen wat ze wel en niet plaatsen. Om deze reden wordt deze datingsite erg gewaardeerd.
Veel leden vinden het ook mooi dat er eens een ander dating concept op de markt is. Het fenomeen contactadvertenties vinden ze toch leuk. Je kunt ergens doorbladeren en dan toch zelf iemand kiezen. Het heeft iets van vroeger, geven veel leden aan.
Er zijn al veel leden die een date hebben gescoord via Datingbord. Sommige, hebben er een spannende date aan over gehouden. Andere hebben er zelfs een blijvende relatie aan over gehouden. Het is dus in beiden gevallen succesvol.
Of ze echt de ‘ware’ via deze datingsite vinden dat weten ze niet. Dat is ook niet echt de opzet waarschijnlijk, en vele die zien wel. Toch, zijn er wel leden die aangeven dat er een huwelijk op de planning staat. Het is dus maar even kijken wat ze willen en hoe het zich ontwikkeld.
De leden raden deze datingsite aan iedereen aan. Ze vinden dat Datingbord een van de betere datingsites is als het op het gebied van veiligheid en privacy is.

datingbord review

Conclusie Datingbord Review

Wij van Belgiumdate.be hebben deze datingsite nauwkeurig onder de loep genomen. Wat ons opviel, toen wij de URL intypte en meteen naar op Datingbord kwamen is: de overzichtelijkheid, het bijzondere concept en de privacy. Je kon zien dat aan allen dingen veel aandacht is besteedt. Ze vinden het duidelijk belangrijk dat er veel zorg wordt besteedt aan de veiligheid van de gegevens en dat er nauwkeurig met de privacy van de leden wordt om gegaan. Om het te testen hebben wij een net profiel ingevuld en een profiel dat aanstootgevend en nep was. Ons eerste profiel stond zo online, ons tweede profiel kreeg een waarschuwing, na aanpassingen mocht het online, anders niet. Het is dus duidelijk dat ze hun beloften waarmaken, dat ze alles echt nauwkeurig controleren. Hier mag Datingbord een ‘award’ voor krijgen.

Verder is het een datingsite waar je veel diverse soorten oproepen ziet. Je kunt duidelijk merken dat de mensen zeer divers zijn, dat alle leden gewaardeerd worden. Dit is erg mooi, op deze manier krijgt iedereen een kans. Je kunt hier eigenlijk naar van alles opzoek. Of het nu om een losse date, een seks-maatje of een vaste relatie gaat, alles kun je hier zoeken.
Het feit dat je een gratis profiel aan kunt maken is een zeer groot pluspunt. Op deze manier kunnen de leden alles goed overzien en uitproberen.

De kosten zijn ook laag, zeker als je meerdere credits in een hogere bundel afneemt. Kortom, het is een zeer nette datingsite, wij raden het je allemaal aan. Wordt daarom lid en zet je advertentie op Datingbord.

DIRECT GRATIS DATEN BIJ DATING BORD