Datingeasy review

datingreasy review

Welkom in deze Datingeasy Review. Datingeasy is een zeer gerespecteerde datingsite, die zich richt op daten met mensen uit je omgeving. Het is mooi dat deze datingsite zich daar zo goed op richt. Over het algemeen doen datingsites dat niet en vind je vaak dates die veel verder weg wonen.

Wij van Belgiumdate.be waren benieuwd naar deze datingsite en zijn deze gaan bestuderen. Je leest onze bevindingen over Datingeasy in deze review.

Registeren bij Datingeasy

Het is niet moeilijk om jezelf bij Datingeasy te registeren. Allereerst vul je jouw gebruikersnaam- en wachtwoord in, daarna vul je jouw e-mailadres in. Vervolgens ontvang je een e-mail en dien je jouw registratie te bevestigen. Heb je deze bevestigd? Dan kun je jouw profiel in orde maken. Je kunt daarna heel makkelijk op de datingsite rond kijken en matches zoeken.

Kosten Datingeasy

Je kunt bij Datingeasy voor verschillende periodes  een abonnement afsluiten. Je kunt deze afsluiten voor de volgende periodes:

 • voor 1 maand
 • 2 maanden
 • 4 maanden.

Indien je een abonnement afsluit voor een langere periode dan 1 maand, is dit per maand een stuk goedkoper.Dit is natuurlijk zeer voordelig en kan aardig wat opleveren.

Het mooie aan het abonnement is dat je de beschikking hebt over de volgende functies:

 • Chatten
 • Berichten lezen
 • Uitgebreid FotoZapper gebruiken
 • Zien wie je profiel heeft bezocht
 • Persoonlijke berichten sturen
 • Extra foto’s bekijken.

De kosten van een abonnement zijn:

 • 1 maand voor €24.99
 • 2 maanden voor €19.99 per maand
 • 4 maanden voor €14.99 per maand.

Je kunt betalen met iDEAL en creditcard.

datingeasy ervaringen

Voordelen van Datingeasy

Datingeasy is een fijne datingsite om je bij aan te melden. Deze datingsite is zeer populair in haar niche. Ze kent de volgende voordelen:

 1. Datingeasy is eenvoudige datingsite.
 2. Je kunt jezelf heel snel aanmelden.
 3. Er zijn veel leden in de buurt te vinden.
 4. De kosten zijn niet hoog.
 5. Datingeasy heeft een hekel aan nep-profielen, ze zet zich dan ook actief in om deze te weren en mogelijk weg te halen.
 6. Het is een overzichtelijke datingsite.
 7. Het is fijn dat ze alles goed uitleggen.

MAAK DIRECT EEN GRATIS ACCOUNT BIJ DATING EASY

Veiligheid van Datingeasy

De veiligheid van zit bij deze datingsite wel goed. Je hoeft jezelf geen zorgen te maken om het feit of je er wel op een betrouwbare- en veilige manier met je gegevens wordt omgegaan. Datingeasy gaat hier op een verantwoorde manier mee om. We zien dit al meteen als we de website openen en lezen dat zij mensen weren die over nep-profielen beschikken. Mensen die worden dus echt gecontroleerd. Het is goed dat zij hier aandacht aan besteden.

Verder hebben zij een Cookie-melding, vragen zij om al je gegeven goed en duidelijk in te vullen. Daarnaast heerst er ook veel sociale controle, indien een lid zich niet gedraagt wordt dit ook meteen gemeld bij een van leden van de organisatie. Zij maken hier dan werk van en geven het lid een waarschuwing. Ze beschikken daarnaast ook over uitstekende voorwaarde welke zij ook goed hanteren.

Dit is al te merken aan het feit dat zij goed met de leden om gaan en hen ook waarschuwen.

Ervaringen van leden!

De leden van Datingeasy zijn over het algemeen zeer tevreden over deze datingsite. Wij hebben alle reviews van alle leden nauwkeurig doorgelezen. Alleen op deze manier kunnen wij van Belgiumdate.be een nauwkeurig overzicht creëren. Datingeasy is een zeer gerespecteerde datingsite en dat kun je ook opmaken uit alle reacties van de leden. De leden zijn allen zeer positief. Zo zijn ze zeer te spreken over:

 • de indeling van de website;
 • het ledenbestand wat uit veel leden bestaat;
 • het feit dat er altijd wel iemand bij je in de buurt te vinden is;
 • het feit dat de kosten niet te hoog zijn;
 • het feit dat ze leuke gesprekken kunnen aanknopen met andere leden;
 • het feit dat de datingsite betrouwbaar is;
 • de datingsite in het algemeen.

Het is niet vreemd dat de leden over het algemeen zeer positief zijn over deze datingsite. Datingeasy is zeer gerespecteerd en is uniek in haar niche. Er zijn al veel mooie relaties ontstaan dankzij deze datingsite en zelfs huwelijken.

datingeasy betrouwbaar

Conclusie Datingeasy Review!

Wij van Belgiumdate.be hebben deze datingsite zeer nauwkeurig bekeken. Wat ons al meteen opviel toen wij de URL intypte van  Datingeasy en op de website van deze datingsite kwamen, dat de datingsite zo overzichtelijk is gedeeld. Ze maken je goed wegwijs op deze site en je kunt over het algemeen alles zo vinden. Je ziet meteen waar je jezelf kunt registeren. Dit hebben we dan ook maar meteen gedaan.

Nadat je jezelf hebt geregistreerd krijg je meteen een bevestigingsmail met een link. Je klikt erop en je bevestiging wordt meteen bevestigd. Dit getuigd van een professionele datingsite die goed in elkaar zit. Verder is het mooi dat de registratie gratis is. Je kunt de datingsite dus eerst even rustig verkennen voordat je meteen aan van alles vastzit. Nadat je jezelf heb geregistreerd kun je jouw profiel aanmaken. Dit gaat zeer eenvoudig en je wordt hier goed in begeleid.

Wij hadden ons profiel zeer snel ingevuld en konden zo opzoek naar een leuke date. Wat ons opviel is dat er echt enorm veel leden in de buurt op deze datingsite zaten. In het begin moesten we hier wel even aan wennen omdat het op sommige datingsites ook om nep-profielen kan gaan. Maar na een tijdje de site te hebben uitgeprobeerd en een praatje te hebben gemaakt met andere leden, kwamen wij tot de conclusie dat dit gelukkig niet het geval is.

Wij vinden zelf dat de kosten van deze datingsite niet te hoog zijn. Tuurlijk, mensen kunnen schrikken van de prijzen, maar dingen moeten nou eenmaal ook betaald worden. Denk aan: hosting, server draaiende houden etc.

De datingsite is verder zeer professioneel en bij klachten kun je heel gemakkelijk contact opnemen met de organisatie. Zij staan je goed te woord en helpen je goed. Verder zijn hier veel leden te vinden die allen opzoek zijn naar een serieuze relatie. Wij kunnen niet anders concluderen dan dat Datingeasy een zeer goede datingsite is, die onze waardering zeker verdiend.

Wil jij een leuke date scoren? Kijk, dan zeker eens op deze datingsite en schrijf je in.

GA DIRECT GRATIS OP DATE BIJ DATING EASY