Datingsite thailand

datingsite thailand

Datingsite Thailand nodig? Thaicupid is een zeer gerespecteerde datingsite in Thailand. Deze datingsite heeft meer dan 1,5 miljoen leden. Wij van Begiumdate.be zijn hierdoor erg nieuwsgierig geworden naar deze datingsite. Zodoende dat wij deze datingsite onder de loep hebben genomen. We vertellen onze bevindingen in deze review.

Waarom daten via deze datingsite?

Er zijn natuurlijk veel datingsites in omloop. ‘ Waarom zou je dan daten via deze datingsite?’ Hieronde noemen wij een aantal voordelen van Thaicupid op:

Voordelen datingsite Thaicupid

 • Datingsite is overzichtelijk.
 • Er zijn veel leden te vinden op deze datingsite.
 • Ze leggen alles goed uit.
 • Het is een professionele datingsite.
 • Veel mannen hebben hun ‘ware’ liefde gevonden.

Sociale klasse in Thailand

In westerse landen maakt het net uit met welke vrouw je date. Of deze nu uit een hogere of lagere sociale klasse komt, het gaat om het innnerlijk. Uiteindelijk gaat het er toch om wat je er zelf van maakt. Je kunt wel uit een rijk gezin komen, maar als je niets van je leven maakt heeft dat geen zin. Dat is de insteek van de westerse maatschappij.

In Thailand werkt dit anders. Indien je uit een hogere sociale klasse komt is jouw leven eigenlijk al bevoorrecht. Je zult het geluk gaan beproeven, vele vrouwen worden ook uitgehuwelijkt en kunnen de kandidaten een grote huwelijksschat aanbieden.

Indien je als vrouw in een lagere sociale klasse geboren bent is dit niet vanzelfsprekend. Daardoor gaan zij hun geluk op een andere manier beproeven. Daardoor vind je over het algemeen veel vrouwen uit een lagere sociale klasse op deze datingsite. Waar overigens niets mis mee is. Toch is het handig om te weten, omdat er ook vrouwen zijn die op een andere manier met mannen en het leven omgaan. Ze willen gewoon rijkdom en kunnen hier soms misbruik van maken. Wees dus wel op je hoede.

datingsite thailand belgie

Gratis Registeren Bij Thaicupid

Het is zeer eenvoudig om je op deze datingsite te registreren. Het mooie is aan Thaicupid dat je eerst een gratis account aan kunt maken. Nadat je dit hebt gedaan kun je heel eenvoudig aan het daten beginnen. het registeren gaat op de volgende manier:

 1. Vul een gebruikersnaam en wachtwoord in
 2. Bevestig je registratie door op de toegestuurde link te klikken. Deze is per e-mail naar je verzonden.
 3. Maak je account aan en werk je profiel bij.

Nu ben je helemaal klaar om jezelf op het dating vlak te begeven.

DIRECT GRATIS REGISTREREN BIJ THAI CUPID

Kosten abonnement

Het is zeer eenvoudig om een abonnement af te sluiten bij Thaicupid. Je hebt je al aangemeld bij de beste datingsite van Thailand en nu wil je ook een abonnement. Doordat je registratie is voltooid kun je nu een abonnement afsluiten. Hieraan zijn de volgende kosten verbonden:

 • Een abonnement voor een maand kost €30,98 per maand. Dit abonnement loopt een maand. Daarna moet je een nieuw abonnement afsluiten.
 • Een abonnement voor drie maanden kost €20,66 per maand. Dit abonnement is drie maanden geldig. Daarna dien je een nieuw abonnement af te sluiten.
 • Een abonnement voor een jaar, loopt 12 maanden. Dit kost €10,33 per maand. Na een jaar loopt het af, dan dien je een nieuw abonnement af te sluiten.

Zoals je kunt zien wordt een abonnement goedkoper als je kiest voor meer maanden. Dit is natuurlijk fijn, want als je wilt daten via de beste datingsite van Thailand, is het fijn dat je op de kosten kunt letten.

Ervaring van leden

De leden op deze datingsite zijn allen zeer tevreden. Ze vinden het een prettige datingsite en vele hebben hun geluk gevonden dankzij Thaicupid. Ze vinden datingsite prettig en het oogt rustig. Daarnaast vinden ze het fijn dat ze een gratis account kunnen aanmaken.

datingsite thailand ervaringen

Conclusie Datingsite Thailand

Belgiumdate.be is zeer te spreken over Thaicupid. Het begon al toen wij de URL intypte en de datingsite in ons beeld verscheen. We zeiden allen meteen tegen elkaar:” ‘ Wauw’, deze datingsite ziet er goed uit’. Wat ons opviel is dat je meteen overweldigd wordt door een Thaise schone. Geen wonder, dat deze datingsite zo populair is in Thailand. Als je deze Thaise schone in je beeld ziet verschijnen wil je meteen gaan daten met een Thaise vrouw.

Toch wekte het een klein beetje argwaan bij ons, want: ‘Zij alle Thaise vrouwen zo knap?’ Daarom gingen wij verder op onderzoek uit. We maakte zelf een account aan en scrolde door alle foto’s. We kwamen tot de conclusie dat deze foto geen schijn is. Tuurlijk ze zullen niet allen zo ontzettend knap zijn als deze, toch was elk vrouw stuk voor stuk een plaatje. Het was fijn om dit even te controleren, want soms kunnen zulk soort foto’s nogal misleidend zijn.

Toen wij verder scrolde over deze datingsite viel ons op dat eronder meteen is uitgelegd waarom je voor deze datingsite moet kiezen, en hoe het in zijn werk gaat. Dit vonden wij allen zeer prettig, zo weet je waar je aan toe bent. Toen wij weer verder naar beneden ging viel het ons op dat er veel foto’s en uitspraken van gelukkige stelletjes te zien zijn. Vele geven zelfs al aan dat ze gaan trouwen dankzij Thaicupid, dit komt zeer hoopvol over.

Als je verder naar beneden gaat zie je heel duidelijk hoe deze datingsite werkt. Dit maakt het dat de datingsite zeer gebruiksvriendelijk is. Niet iedereen is handig op het internet, daarom is het prettig dat ze alles zo goed uitleggen.

Tevens bieden zij een app aan, dit ervaart Belgiumdate.be als positief. Dit betekend dat ze met de tijd mee gaan en alles serieus nemen.

Onderaan de pagina hebben ze een overzicht geplaatst van alle datingsite die het bedrijf achter Thaicupid beheert. Op zich kregen wij daardoor een betrouwbare indruk omdat hieruit blijkt dat ze professioneel zijn en weten wat ze doen. Wel kwam het een beetje rommelig over.

Tot slot geven wij ons eind oordeel over deze datingsite die zich richt op dating in Thailand. Wij van Belgiumdate.be kunnen niet anders concluderen dat dit met recht de beste datingsite van Thailand genoemd mag worden. Alles is zeer overzichtelijk, het zit goed in elkaar en ze weten waar ze over praten. Kortom, meld je nu aan en ga daten met een Thaise vrouw!

BEKIJK DE THAISE SINGLE VROUWEN BIJ THAI CUPID