Filipijnen dating

filipijnen dating

Filipijnen Dating … Online daten is helemaal van deze tijd, daar men het vroeger maar een rare gewaarwording vondt, vindt men het tegenwoordig niet meer dan normaal, om je levenspartner op het internet te zoeken. Er zijn diverse datingsites in omloop. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een datingsite voor. Zo bestaat er ook de mogelijkheid om je te richten op dating in de Filipijnen.

Filipionocupid, is een datingsite die zich richt op dating met vrouwen uit de Filipijnen. Het komt ook steeds meer voor dat Nederlandse en Belgische mannen hun toekomstige bruid buiten de deur zoeken. Wij van Belgiumdate.be horen al geruime tijd veel positieve verhalen over deze datingsite. Daarom doken wij er dieper in en schreven wij deze review, aan de hand van onze bevindingen.

Waarom online daten?

Voordat we verder gaan met deze review over Filipinocupid, is het handig om te weten: ‘ Waarom je online daten zou moeten proberen?’ Je kunt toch ook heel gemakkelijk naar de kroeg gaan en daar iemand ontmoeten. Dit laatste is niet waar, voor veel mensen is het heel lastig om een date te scoren. Daarom biedt online daten een uitkomst. Het is niet voor niets dat het zo populair is geworden en nu geaccepteerd. Hieronder noemen wij een aantal voordelen van online daten voor je op:

 1. Je hoeft de deur niet uit om te gaan daten, je kunt heel makkelijk online kennismaken met iemand. Indien het tegenvalt, ben je geen halve avond aan een gesprek in de kroeg kwijt.
 2. Je kunt met meerdere vrouwen tegelijk chatten. Indien je dit doet krijg je meer inzicht over de leden die zich op deze datingsite bevinden.
 3. Indien je verlegen bent, hoef je degene in het prille begin niet ‘face-to-face’ aan te spreken.
 4. Je kunt kieskeuriger te werk gaan.
 5. Je kunt diverse online dates tegelijk scoren.

filipijnse vrouwen daten

Waarom daten via Filipinocupid?

Toen ik in het begin over deze website hoorde dacht ik: ‘Wat een flauwekul zeg. Daten binnen je eigenland is toch ook goed genoeg. Helaas is dit niet altijd het geval. Dating met vrouwen uit de Filipijnen kan enorm veel voordelen hebben. Hieronder sommen we er een paar op:

 1. Je op het dating pad in de Filipijnen begeven is spannend.
 2. De vrouwen zijn serieuzer, ze zoeken vaak echt een maatje voor het leven.
 3. Het is een overzichtelijke website, waar je niet meteen betaald lid hoeft te worden.
 4. Er zitten serieuze mensen op deze datingsite.

Gratis Registeren bij Filipinocupid

Ok, je hebt nu besloten dat je jezelf wilt registeren bij Filipino date. Dit is zeer eenvoudig om te doen. Het enige wat je hoeft te doen is:

 1. Bedenk een gebruikersnaam.
 2. Bedenk een wachtwoord.
 3. Bevestig je registratie door op de toegestuurde mail te klikken.
 4. Je maakt een profiel aan.
 5. Je kunt alle foto’s bekijken.

Nu maar hopen dat het werkt en dat je veel mooie gesprekken mag hebben.

ONTMOET GRATIS UW FILIPIJNSE SCHONE!

Kosten

Het aanmaken van een account op Filipinocupid is gratis. Je kunt daarna opzoek naar reen leuke Filipijnse vrouw. Dating in de Filipijnen is dus zo moeilijk niet. Hieronder zetten wij de kosten voor je op een rijtje:

 • 1 maand abonnement €30,98 per maand ( af te sluiten voor 1 maand)
 • 3 maanden abonnement €20,66 per maand (af te sluiten voor 3 maanden)
 • 12 maanden abonnement €10,66 per maand (af te sluiten voor 12 maanden)

Het mooie aan deze abonnementen is dat je ze heel makkelijk op kunt zeggen. Daarnaast worden de abonnementen goedkoper, naarmate je voor een langere periode een abonnement afsluit. Je moet natuurlijk zelf kijken wat je wilt, wij raden het je aan om jezelf er goed in te verdiepen. De kosten kunnen hoog lijken, maar vergeet niet dat een ticket naar de Filipijnen eigenlijk duurder is, dan het hele dating-traject, wat je online uitvoert.

Ervaringen van leden

Er komen veel positieve verhalen naar boven als je met een van de leden praat, om deze te vragen hoe diegene deze datingsite ervaart. Ik heb misschien een negatief geluid gehoord. Maar dat ging eigenlijk meer over de vrouwen zelf. Tevens zijn er veel mensen die hun woordje wel klaar hebben over dating in de Filipijnen zoals:

 • Rot mensen
 • Het werkt niet
 • Die vrouwen daar zijn allen opzoek naar een serieuze date.

De mannen geven aan dat zij het aanbod van Filipijnse vrouwen ruim vinden. Ze zijn tot nu toe alleen maar serieuze vrouwen tegengekomen. “Dit vinden zij prettig, daar zij zelf opzoek zijn naar een serieuze relatie om:’Huisje-boompje-beestje leven me te bewerkstelligen.’ Zij creëren zo hun droomleven. ” Verder geven zij aan dat ze de datingsite als professioneel ervaren.

filipijnse vrouwen

Conclusie Filipijnen Dating Review

Belgiumdate.be heeft deze datingsite nauw onderzocht. Wij zijn tot de conclusie gekomen, dat het een goede datingsite in een perfecte niche betreft. Voor wie opzoek is naar een Filipijnse vrouw, is Filipinocupid een schot in de roos. Het is een doeltreffende datingsite, welke zich op een goede manier, op het juiste publiek richt. Dit merk je aan het feit dat deze datingsite haar niche serieus neemt. Doordat zij de privacy- en veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. De leden vinden deze datingsite prettig, zij geven aan dat ze over het algemeen leuke contacten hebben. Er zijn zelfs huwelijken ontstaan, dankzij deze datingsite. Daarom raden wij deze datingsite zeer aan.

Deze datingsite is toegankelijk voor iedereen, zelfs voor een digibeet. De datingsite is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Dit is natuurlijk erg fijn, zeker als je hier geen ervaring mee hebt. Dit maakt het dan ook tot een van de betere datingsites in deze niche.

Het aanbod op deze datingsite is uitmuntend, er zijn veel leden, je kunt hier goed neuzen, tussen alle potentiële Filipijnse bruiden. Beiden partijen worden goed gescreend. Je vindt hier dan ook niet snel een nep-profiel. Dit is natuurlijk fijn om te weten, zeker als je opzoek bent naar een serieuze relatie. We kunnen dan ook niets anders zeggen dan:

‘Meld jezelf nu aan, en ervaar zelf’

Je zult versteld staan van de aandacht die je krijgt. Ben jij opzoek naar een serieuze relatie? Ben jij nieuwsgierig? Wil jij een relatie met een Filipijnse vrouw? Kijk dan zeker op deze datingsite en meld je nu aan.

BEKIJK GRATIS FILIPIJNSE VROUWEN OP FILIPINO CUPID