Filipijnse bruiden

filipijnse bruiden

Filipijnse Bruiden … Trouwen is de droom van elke man en vrouw. Het plaatje dat ons al van kind af aan wordt voorgespiegeld is romantisch. Je ‘prins op het witte paard’ vinden, dat wil toch iedereen. In zo’n mooie witte jurk samen met je toekomstige man voor het altaar, om het ‘ja-woord’ te zeggen. Dat is iets waar iedereen wel van droomt. Voordat deze droom werkelijkheid wordt zul je wel iemand moeten vinden, helaas is dit niet voor iedereen weggelegd.

Het is voor sommige mensen echt moeilijk om een date te vinden. Niet iedereen is even goed in flirten of vrouwen aan spreken. Helaas, zijn er genoeg mannen, die deze problemen ondervinden, zij zijn op een bepaalde leeftijd nog geen vrouw tegengekomen, hun droom vaart aan hun neus voorbij. Om deze reden gaan mannen vaak opzoek naar een vrouw via een datingsite, het is vaak veel makkelijker om een leuke date te vinden, via een Filipijnse datingsite. Er zijn diverse soorten datingsites in omloop, zo ook Filipinocupid. Deze datingsite is zeer populair en gerespecteerd onder haar leden. Wij van Belgiumdate.be wouden hier het mijne van weten, daarom zijn wij deze datingsite gaan observeren. Al onze bevindingen leest u in deze review.

Waarom zou je via Filipinocupid daten?

Niet iedereen valt op westerse vrouwen. Hier kunnen diverse redenen voor zijn. Zo vindt de een dat westerse vrouwen te geëmancipeerd en te autonoom zijn, zo vindt de ander dat Aziatische vrouwen aantrekkelijker zijn. Er zijn ook mannen die gewoon een traditioneel gezin willen: vrouw, kinderen, trouwen, huis en dergelijke. Bij Belgische en Nederlandse vrouwen vinden ze dit niet altijd. Zij willen vaak eerst carrière maken.

Filipijnse vrouwen zijn daar anders in, zij hanteren andere waarden en zijn opzoek naar een andere droom. Om deze reden zijn er genoeg Filipijnse bruiden te vinden via deze datingsite. Er is veel aanbod op Filipinocupid.

filipijnse bruiden vinden

Registeren Filipinocupid

Het is zeer eenvoudig om jezelf bij deze datingsite te registreren. Dit doe je door:

 • Een gebruikersnaam te bedenken en deze in te vullen.
 • Een wachtwoord te bedenken.
 • Je registratie bevestigen door op de bevestigingslink te klikken, deze ontvang je per e-mail.
 • Je profiel in te vullen.

Nadat je dit allen gedaan hebt, kun je heel makkelijk door alle potentiële Filipijnse bruiden heen bladeren. Er staan veel foto’s op, deze kun je na registratie bekijken.

REGISTREER GRATIS BIJ FILIPINOCUPID

Kosten Filipinocupid

Indien je de smaak te pakken hebt, en je geniet van alle potentiële Filipijnse bruiden, kun je ervoor kiezen om een abonnement af te sluiten. Daarmee kun je heel makkelijk je ideale vrouw uitzoeken en met haar in gesprek gaan. De kosten van een abonnement worden lager naarmate je een abonnement voor langere tijd afsluit. Deze datingsite hanteert de volgende kosten:

 • 1 maand abonnement €30,98 per maand ( af te sluiten voor 1 maand)
 • 3 maanden abonnement €20,66 per maand (af te sluiten voor 3 maanden)
 • 12 maanden abonnement €10,66 per maand (af te sluiten voor 12 maanden)

Ervaringen van leden

Belgiumdate.be heeft diverse leden gevraagd wat ze nou van deze datingsite vinden. Zij geven allen aan, dat ze zeer tevreden zijn. Er zijn diverse punten te noemen, die zij als zeer positief ervaren. Hieronder sommen we de punten kort op:

 1. De datingsite is gebruiksvriendelijk, dit uit zich in het feit dat je jezelf makkelijk kunt inschrijven.
 2. Je kunt jezelf eerst gratis inschrijven, het is prettig dat je niet meteen aan een heel abonnement vast zit.
 3. Je kunt zelf de keuze maken, of je een abonnement wilt, of niet, of je test het met de gratis versie even uit.
 4. De kosten worden lager naarmate je een abonnement voor langere tijd afsluit.
 5. Er zijn veel leden op deze datingsite te vinden.
 6. De datingsite is netjes.
 7. Deze datingsite hanteert strenge eisen als het privacy betreft.
 8. Wil je trouwen? Dan kun je hier opzoek naar je bruid. Er zijn veel potentiële Filipijnse bruiden op deze datingsite te vinden.
 9. Het is een nette datingsite, zonder nep-profielen.
 10. Er is veel diversiteit onder het aanbod Filipijnse vrouwen.
 11. Veel Filipijnse vrouwen spreken Engels.
 12. De mannen ervaren allen dat de vrouwen op deze datingsite serieus zijn, ze zijn opzoek naar een serieuze relatie, niet naar een onenightstand.
 13. De kwaliteit van de datingsite is goed.
 14. De laadsnelheid van de datingsite is goed.
 15. De datingsite legt goed uit hoe alles in zijn werk gaat.
 16. De datingsite beschikt over een uitstekende klantenservice.

We hebben nu 16 punten opgesomd, uit deze punten kun je duidelijk opmaken dat alle leden van deze datingsite zeer tevreden zijn. Er zijn zelfs berichten bekend over mannen, die uiteindelijk een gezin hebben gestart.

filipijnse bruiden

Conclusie Filipijnse Bruiden Review

Belgiumdate.be heeft deze datingsite goed onder de loep genomen. Dit mag ook wel, want er gaan veel positieve verhalen over deze datingsite te ronde. Daarom vonden wij het belangrijk om serieus naar deze datingsite te kijken. Zo hebben wij goed gekeken naar punten als: gebruiksvriendelijkheid, professionaliteit, aanbod, veiligheid en privacy. We hebben al deze punten nauwkeurig bekeken, wij zijn dan ook tot de conclusie gekomen, dat deze datingsite aan al deze punten voldoet.

Zodoende kunnen wij niets anders zeggen dan dat deze datingsite een echte aanrader is. Voor elke man die zich in de markt van het online daten wil bevinden en geïnteresseerd is in een van de potentiële Filipijnse bruiden, is hier aan het goede adres.

Het mooie aan deze datingsite is ook nog eens dat het zich in een unieke niche bevindt. Er zijn maar weinig datingsites die zich richten op Filipijnse bruiden. Veel datingsites zijn standaard en richten zich totaal niet op deze markt. Je merkt daardoor ook dat deze datingsite veel kennis op dit vlak heeft vergaard. Daarom raden wij je zeker aan om eens op deze datingsite een kijkje te nemen.

Er is wel nog een ding waar je bij stil moet staan, als je jezelf in deze niche begeeft. Filipijnse vrouwen zijn geweldig, maar er kunnen er ook tussen zitten die alleen maar naar het westen willen vanwege een verblijfsvergunning. Blijf daarom wel altijd op je hoede. Over het algemeen komt dat bij Filipinocupid weinig voor, toch moet je er wel rekening mee houden. Doe je dit? Dan is het zeker een aanrader om je hier aan te melden.

Bekijk meer dan 3 miljoen Filipijnse Vrouwen