Filipijnse vrouwen kopen

Filipijnse vrouwen kopen? Daten is altijd leuk. Je ontmoet nieuwe mensen, je krijgt ervaring in het daten, je komt op leuke plaatsen, je zoekt samen uit of er een toekomst voor jullie twee is. Ondanks, dat daten heel erg leuk is, zijn er steeds meer vrijgezellen in ons land. Sommige vinden dit niet erg, sommige kunnen daar niet mee leven. Er zijn dan ook steeds meer mannen die opzoek gaan naar een bruid in een ander land. Dit is om diverse redenen. Zo zijn er ook mannen die hun vrouw in de Filipijnen zoeken. Er gaan hier nogal wat verschillende meningen over de ronde. Zo zijn er zelfs mensen die beweren dat mannen Filipijnse vrouwen zouden kopen. Wij van Belgiumdate.be zijn daar niet mee bezig, wij zijn vooral bezig met de online dating-wereld, we laten dit oordeel dan ook in het midden. Wat wij wel gaan doen is, een review schrijven over de zeer populaire datingsite ‘Filipinocupid’.

Waarom zou je via Filipinocupid daten?

Er zijn diverse datingsites in deze niche in omloop. “Dus: ‘Waarom zou je via Filipinocupid opzoek gaan naar een date?’ Er zijn in principe genoeg datingsites”. Je moet er natuurlijk zelf over oordelen, wij kunnen hier alleen de voordelen van Filipinocupid benoemen:

  1. Er zijn al veel mannen die hun ‘droomvrouw’ via Filipinocupid hebben gevonden.
  2. De vrouwen op deze datingsite zijn allen zelfstandig en autonoom, ze kiezen er zelf voor om met iemand van buiten Azië te daten.
  3. Er zitten hier serieuze vrouwen, dus ook serieuze mannen.
  4. Er wordt met respect om gegaan met elkaar. Hierdoor weet je zeker als vrouw dat er geen mannen op deze datingsite zullen komen, die jou en andere Filipijnse vrouwen via deze datingsite, willen kopen.
  5. Het is een zeer gewaardeerde datingsite.

Waarom denken mensen dat mannen Filipijnse vrouwen willen kopen?

Er zijn veel mensen die nog al sceptisch zijn als het gaat om daten en trouwen met Filipijnse vrouwen. Het is toch een armland, waar de vrouwen niet echt een toekomst hebben. Er zijn ook veel vrouwen die graag naar België en Nederland willen komen, voor het geld, de verblijfsstatus en hun toekomst. Niet geheel onterecht natuurlijk, maar het moet ook liefde zijn vinden wij, en vanuit respect naar elkaar.  Doordat deze vrouwen vaak graag naar Europa willen, zijn er genoeg mensen die hier misbruik van maken. Zij weten dat deze vrouwen een zwakke plek hebben, vaak kunnen dit soort mensen het slachtoffer worden van ‘mensenhandel’. Deze vrouwen worden dan met allerlei mooie verhaaltjes naar Europa gelokt. Uiteindelijk worden ze heel vaak uitgebuit of belanden ze in de criminaliteit of prostitutie. Er zijn al veel mensen die daar zelfs veel crimineel geld aan hebben verdiend. Daarom zeggen veel mensen vaak ook: ‘ dat mannen naar de Filipijnen gaan om daar vrouwen te kopen’. Ergens terecht, maar ergens ook niet, niet iedereen is hetzelfde.

filipijnse vrouwen daten

Registreren

Filipinocupid is tegen mensenhandel. Zij willen voorkomen dat er mannen op hun datingsite komen die er op uit zijn om Filipijnse vrouwen te kopen en door te verkopen. Het is natuurlijk nooit 100% te voorkomen. Toch doet Filipinocupid hier haar uiterste best voor.

Dit is een veilige datingsite, waar je leuke vrouwen kunt vinden. Je bent dus gek, als je jezelf hier niet wil registreren. Daarom raden wij je aan om eens een kijkje te nemen op deze datingsite. Je kunt hier heel makkelijk een gratis account aanmaken. Je kunt met dit account wat rondneuzen en foto’s bekijken. Indien je meer opties wilt, dien je een abonnement af te sluiten.

MAAK GRATIS ACCOUNT BIJ FILIPINO CUPID

Kosten abonnement

Het is zoals wij al aangaven heel makkelijk om een abonnement af te sluiten via deze datingsite. Daarnaast is het echt een aanrader. Het zijn wel wat kosten die je moet maken, maar het wordt lager naarmate je een langer abonnement afsluit. Uiteindelijk is het altijd nog goedkoper dan vrouwen uit de Filipijnen kopen. Hieronder geven wij de kosten weer:

  • 1 maand abonnement €30,98 per maand ( af te sluiten voor 1 maand)
  • 3 maanden abonnement €20,66 per maand (af te sluiten voor 3 maanden)
  • 12 maanden abonnement €10,66 per maand (af te sluiten voor 12 maanden)

Ervaringen van leden

Er zijn diverse leden die deze datingsite als zeer positief ervaren. Het is een overzichtelijke datingsite, die de veiligheid van haar leden serieus neemt. Eveneens als de privacy van haar leden, welke ze hoog in het vaandel hebben staan. Er zijn veel leden die aangeven dat ze dit als het grootste ‘pluspunt’ van deze datingsite ervaren. Verder geven de leden aan dat ze zeer tevreden zijn over de indeling van de datingsite, ze de datingsite fijn in gebruik vinden, ze alles professioneel vinden. Er zijn veel leden die leuke dates hebben gehad via deze datingsite. Ze zijn er zelfs voor naar de Filipijnen afgereisd. Er zijn er zelfs die hun ‘ware’ liefde via deze site hebben gevonden.

filipijnse vrouwen

Conclusie Filipijnse Vrouwen kopen

Wij van Belgiumdate.be kunnen niet anders concluderen dat deze datingsite tot een van de beste datingsites behoort. Zeker in deze niche is dit een datingsite die er zeker bovenuit spring. Wij vinden het allereerst al zeer goed dat Filipinocupid  zich inzet tegen het kopen van vrouwen uit de Filipijnen. Het is goed dat zij zich daar zo voor inzetten. Dat getuigd van respect naar de vrouwen toe.

Daarnaast laten zij op deze manier zien dat ze serieus zijn. De leden op deze datingsite zijn ook serieus. Het zijn gewoon vrouwen die een toekomst willen. Zij kunnen dat niet vinden omdat ze niets met de Filipijnse mannen hebben. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat er vrouwen tussen zijn die de boel bedriegen, maar daar kom je waarschijnlijk zo achter. Volg daarom zeker onze tips op: date rustig, praat veel, ga eerst eens een paar keer op bezoek, begin rustig een relatie, trouw niet te snel.

Indien je al het bovenstaande in acht neemt zul je merken dat je de ‘rotte’ appels er zo tussen uit filtert. Wacht niet te lang, meld je aan en bekijk deze datingsite. Je zult merken dat je net zo enthousiast wordt als wij. Uiteindelijk zul je veel plezier ervaren. Al is het maar om ervaring op te doen. Wie weet vind je zelfs wel je droomvrouw?

BEKIJK GRATIS DE FILIPIJNSE VROUWEN