Fun4swingers review

fun4swingers review

Welkom bij deze Fun4swingers review! Fun4swingers is een datingsite die zich richt op de swingers in Nederland en België. Het is een wereld waar je echt van moet houden, maar het is wel een mooie wereld, en een echte niche. Indien je geïnteresseerd bent in swingen is dit een goede keuze. Deze datingsite is zeer gerespecteerd- en populair onder haar leden.

Wij van Belgiumdate.be kregen veel te horen over deze datingsite. Zodoende dat wij onze ‘stoute schoenen’ hebben aangetrokken en deze datingsite zijn gaan bekijken. Onze bevindingen lees je in deze review.

Privacy Fun4swingers

De privacy van haar leden neemt Fun4swingers erg serieus. Het is immers een aparte wereld waar je jezelf in begeeft. Deze wereld is niet altijd geaccepteerd, daarom is het voor haar leden belangrijk dat ze zorgvuldig met de gegevens omgaan. Er zijn geen nep-profielen op deze datingsite te vinden. Je profiel dien je goed in te vullen en deze wordt gecontroleerd. Er worden niet meer gegevens getoond, dan nodig. Indien je meer gegevens wilt delen dien je dit zelf aan te geven.

Ze beschikken over duidelijke regels en voorwaarden, daar dien je jezelf echt aan te houden. Indien jij niet goed met de privacy omgaat wordt je profiel verwijderd.

Gratis Aanmelden

Het aanmelden op deze datingsite is gratis. Indien je contact wilt met andere swingers dien je kosten te betalen. Je kunt jezelf gratis aanmelden op deze datingsite. Dit gaat op de volgende manier:
Je kiest een gebruikersnaam- en wachtwoord.
Deze vul je samen met je e-mail adres in.
Je krijgt een e-mail toegestuurd met een bevestigings-link.
Je dient op deze link te klikken en je aanmelding te bevestigen. (Doe dit wel op tijd, want de link verloopt na zoveel uur).
Nadat je jouw aanmelding hebt bevestigd kun je jouw profiel invullen. Wees duidelijk over wie je bent en wat je zoekt. Indien je een koppel bent geef je dit ook aan.
Je dient je profiel goed en duidelijk in te vullen.
Daarna kun je op zoek naar een leuke date en gaan swingen.

fun4swingers ervaringen

Kosten

Indien je net nieuw bent dan kun je gratis een profiel aanmaken. Je mag dan ook gratis gebruik maken van een aantal mogelijkheden van de site. Indien je van meerdere functies gebruik wilt maken, dien je een abonnement aan te schaffen. Deze kosten zijn opgesplitst in koppels- en mannen. We konden niets specifiek vinden over de kosten van een abonnement voor vrouwen alleen.

BEKIJK GRATIS DE KOPPELS BIJ FUN4SWINGERS

Dus we raden je aan om dit nog even aan de organisatie zelf te vragen of om op de datingsite zelf te zoeken.
De kosten zijn opgedeeld in twee categorieën. Koppels- en mannen. Zoals, al eerder aangegeven zijn de kosten voor vrouwen niet bekend die dien je even op te vragen. De kosten zijn als volgt:

Prijzen per koppels:

1 maand = € 9,95
3 maanden = € 25,95
6 maanden = € 45,95
12 maanden = € 79,95
Lifetime = € 299

Prijzen single mannen:

1 maand = € 15,95
3 maanden = € 30,95
6 maanden = € 52,95
12 maanden = € 85,95

Fun4Swingers Ervaringen van leden

De leden van deze datingsite zijn allen echte swingers. Ze vinden het prettig dat er een serieuze datingsite als Fun4swingers op de markt is. Vaak zijn er veel datingsites die hier misbruik van maken. De leden voelen zich allen zeer serieus genomen op deze datingsite. Ze voelen zich veilig en begrepen en hebben echt het gevoel dat ze hier kunnen vinden wat ze zoeken, in een veilige omgeving. Ze geven allen aan dat ze de privacy op deze datingsite erg goed vinden.

Er wordt netjes met je gegevens omgegaan en de regels- en voorwaarden zijn allen zeer duidelijk. De leden vinden dat ze hier veel leuke contacten vinden. Ook eigenlijk alleen maar leden die echt serieus geïnteresseerd zijn in de swingers-wereld. Je zult hier dus nooit van een ‘koude’ kermis thuis komen.

De leden vinden de datingsite overzichtelijk en duidelijk. Ze geven aan dat je jezelf makkelijk aan kunt melden, dat je jouw weg snel vindt en dat alles goed wordt uitgelegd. De kosten worden als niet te hoog beschouwd. Wel geven ze aan dat je echt goed na moet denken over het soort lidmaatschap dat je wilt.

Anders kun je aardig voor verrassingen komen te staan. Er zijn al veel leuke avontuurtjes ontstaan via deze datingsite en alle leden raden je deze datingsite aan.

fun4swingers reviews

Conclusie Fun4Swingers review

Wij van Belgiumdate.be waren zeer benieuwd naar Fun4swingers, daar deze datingsite zich in een unieke niche bevindt. In een niche waar soms nogal misbruik van wordt gemaakt, waardoor je veel nepsites tegen kunt komen. We hoorde veel positieve geluiden over Fun4swingers, dus hebben we zelf de proef op de som genomen. We kunnen niets anders dan concluderen dat deze datingsite haar woorden waar maakt.

Dit mag oprecht de beste datingsite in deze niche worden genoemd. Dit omdat ze echt serieus zijn, ze brengen over wat ze over willen brengen en je vindt hier echt alleen maar swingers. Niets nep-profielen, daar wordt hier zwaar op gecontroleerd. Je kunt jezelf makkelijk op het swingers pad begeven, op een veilige en verantwoorde manier. Dat is in deze wereld best belangrijk, want soms wordt er nogal eens misbruik van gemaakt.

De ervaringen van de leden zijn niets dan positief. Ze doen hier alle leuke contacten op en vinden zelfs vaste maatjes om mee te swingen. Je hoeft hier dus niet bang te zijn dat je niets serieus vindt. Verder is het een zeer overzichtelijke datingsite, dit zie je aan de opzet. Je wordt goed begeleidt en er wordt duidelijk uitgelegd hoe je jezelf aanmeld. De kosten van het abonnement zijn niet laag, maar ook niet hoog. Ze liggen er eigenlijk een beetje tussenin.

Het is goed dat je deze datingsite eerst kunt uitproberen, zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Wij vinden dit een goede datingsite en vinden dat ze zich goed op de niche richten. Verder vinden we dat er hier veel sociale controle heerst.

Indien jij je niet aan de regels houdt, wordt je meteen gewaarschuwd. Dit laat dan ook blijken dat de organisatie actief is en dat er een goede klantenservice is. Wil jij swingen? Kijk dan niet verder en meld je aan bij Fun4swingers.

ONTDEK GRATIS ANDERE KOPPELS BIJ FUN4SWINGERS