Gay afspraakjes regelen: Doe je via Gayparship!

gay afspraakjes belgie

Gay afspraakjes? Vroeger vele eeuwen terug was homoseksualiteit strafbaar, mensen van die tijd zouden zichzelf nu niet kunnen voorstellen, dat het als gay ooit mogelijk zou zijn om afspraakjes te regelen. In de tijd voor 1795, voor de Franse revolutie, werd het sodomie genoemd, het was strafbaar. Indien je aan sodomie deed werd je zelfs veroordeeld tot de brandstapel of een andere zeer zware straf. Gelukkig, is dit na de Franse revolutie veranderd. België is zelfs een van de eerste landen op de wereld waar het werd gedecriminaliseerd.

Het is fijn dat dit kan en dat je als holebi tegenwoordig ook kunt daten. Dit is vooral mede mogelijk geworden door de legalisering, maar ook door de opkomst van datingsites op internet. Vroeger moest je opzoek naar een date in het openbaar, helaas is dat voor een gay nog steeds lastig.

Daarom is een datingsite een uitkomst. Een gay kan nu heel makkelijk online via Gayparship afspraakjes regelen, allemaal dankzij de komst van het internet. Wij zijn van Belgiumdate.be op de hoogte van de populariteit van ‘Parship’, de heteroseksuele variant van deze gratis datingsite. Omdat wij ook benieuwd waren naar ‘ Gayparship’, zijn wij deze website gaan besturen. Hieruit is onderstaande review ontstaan. Vandaag zal je zien of dit de beste datingsite voor gays is of niet!

De wereld van het online daten!

Wat zijn de beste opties voor op gay dating te gaan?

Online daten bestond vroeger nog niet. Mensen die hadden nog nooit van een datingsite gehoord. Sinds de opkomst van het internet is het zeer intrek, het werd immens populair en de datingsites vlogen als paddestoelen uit de lucht. Ook datingsite ‘Parship’ speelde in op deze trend, inmiddels is deze uitgegroeid tot beste datingsite van Nederland en België. Eerst zijn er in de online wereld van het daten vooral datingsites voor heteroseksuelen op de markt gekomen.

Toch zagen ontwikkelaars hier een markt in, zo ontwikkelde zij datingsites voor verscheidene niches. Zodoende dat er ook datingsites voor holebis op de markt zijn gekomen. Parship speelde ook op deze trend in, zij ontwikkelde een serieuze datingsite onder de naam: ‘ Gayparship’, voor homoseksuelen mannen.

Het mooie aan de wereld van het online daten is de eenvoud. Je maakt online een gratis account aan, registreer jezelf, eventueel betaal je nog wat lidmaatschap , maakt een profiel aan en kunt gaan chatten. Door de juiste matches te regelen kun je uiteindelijk leuke afspraakjes scoren. Zeker voor een gay is dit een uitstekende manier om aan afspraakjes te komen. Of het nu om een avontuurtje, spanning of een serieuze relatie gaat, via deze datingsite kun je als gay aan leuke afspraakjes komen.

gay afspraakjes

Kosten Gayparship

Je kunt op deze datingsite heel makkelijk online een gratis account aanmaken. Nadat je deze account hebt aangemaakt, kun je een profiel aanmaken. Indien je mensen wilt leren kennen en aanspreken door middel van het sturen van berichten zijn er kosten aan verbonden. Hieronder geven wij deze weer:

 • Premium Lite 6 maanden bundel voor maar 24,90 Euro per maand
 • Premium Classic 12 maanden bundel voor slechts 23,92 Euro per maand
 • Premium Comfort 24 maanden bundel voor een kleine prijs van 19,92 Euro per maand

MAAK DIRECT EEN GRATIS GAY PARSHIP ACCOUNT!

Screening

Indien je een date zoekt en jezelf aanmeldt bij Gayparship dien jij een uitgebreide vragenlijst in te vullen. Deze vragenlijst is erg lang, sommige kunnen dit als vervelend ervaren, maar het is uiteindelijk positief. Door deze uitgebreide vragenlijst komt Gayparship meer over je te weten, hierdoor wordt het makkelijker om een goede date te vinden.

Het is goed dat er zo’n uitgebreide screening plaats vindt. Niet alleen omdat er dan een betere match kan ontstaan, maar ook omdat de fake profielen er makkelijker uit worden gefilterd. Mensen die nep zijn hebben geen zin om een heel profiel met ontzettend lange vragenlijsten in te vullen. Deze screening biedt ook een stukje extra veiligheid, je weet namelijk beter met wie je date en wie je online aanspreekt.

Ervaringen leden

Veel leden van deze website geven aan dat zij heel makkelijk aan een afspraakje komen, via deze datingsite. Zij ervaren deze datingsite als:

 • Veilig
 • Overzichtelijk
 • Serieus
 • Gebruiksvriendelijke
 • Professioneel
 • Geordend

Ze vinden het zeer prettig dat op deze datingsite weinig nep profielen te vinden zijn. Over het algemeen vinden de leden snel een andere date. Dit komt door dat ze over het algemeen makkelijk aan de praat raken op de chat, zo kunnen ze als gay makkelijk afspraakjes maken met andere.

Het is ook niet vreemd dat deze website door de leden als zeer goed wordt ervaren, want de soort gelijkende datingsite Parship is ook zeer populair. Deze datingsite is gelijkwaardig aan die van Parship, ze werken op dezelfde manier, ze screenen op dezelfde wijze, daarom is het niet vreemd dat bieden zo populair zijn en goed scoren. Man zoekt man?

gay afspraakjes vlaanderen

Conclusie Gay Afspraakjes review

Gayparship is een holebi vriendelijke website en dit merk je aan alles. Ze creëren een veilige omgeving voor homoseksuelen, waardoor zij op een veilige manier een date kunnen zoeken. Deze veiligheid merkte wij op toen wij ons zelf gingen aanmelden. Wij zagen op het moment dat wij ons in moesten schrijven dat de datingsite:

 • overzichtelijk is ingericht;
 • professioneel overkomt;
 • privacy goed waarborgt;
 • fake profielen weigert, of eraf gooit;
 • goed is ingespeeld op de holebi gemeenschap.

Daarnaast zagen wij dat alle leden goed op elkaar reageren, ook als er iemand een ongepaste opmerking maakt wordt dit meteen aangepakt. Dit creëert veiligheid voor de leden van de website. Het feit dat homoseksuelen op een veilige manier kunnen daten vinden dit een zeer goed gegeven. Om deze reden raden wij deze website aan iedereen die niet heteroseksueel is aan.

Wij gaven eerder ook al aan dat de leden van zowel Gayparship als Parship zeer tevreden zijn over beiden datingsites. Geen wonder, want ze maken beiden gebruik van hetzelfde concept. Het concept van Parship sloeg al aan, daarom is het geen vreemd gegeven dat deze datingsite ook een succes is. Dit draagt bij aan een goed en vertrouwd online dating landschap. Dit is een zeer goed gegeven, daar er al genoeg datingsites online zijn die helaas veel nep profielen bevatten. Het is daarom goed om dat er een datingsite zoals Gayparship bestaat.

Ben jij net zo enthousiast over deze datingsite als wij? Registreer je dan nu op deze website en begin met daten. Je zult vast een leuke date vinden, via deze geweldige datingsite.

MAAK DIRECT EEN GRATIS GAY PARSHIP ACCOUNT!

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *