Gay Dating Vlaanderen

gay dating vlaanderen

Gay Dating Vlaanderen, België en Nederland zijn vooraanstaande landen als het homo acceptatie betreft. Zo werden homoseksuelen vanaf 1795 al niet meer op de brandstapel gegooid en was Nederland in 2000 het eerste land waar het homohuwelijk werd gelegaliseerd. Vanaf deze tijd kunnen homoseksuelen legaal trouwen. Hierdoor gaan ze sneller opzoek naar een partner om een serieuze relatie mee op te bouwen.

Het speelt natuurlijk ook mee dat ze vanaf de jaren vijftig al meer rechten kregen. Kortom met de acceptatie en gelijke rechte van homoseksuelen in Nederland en België zit het best wel goed. Helaas geldt dat niet in alle bevolkingsgroepen die er in deze landen leven. Er zijn in België en Nederland nog genoeg gays die worden gediscrimineerd. Bijvoorbeeld vanwege het geloof. Dit maakt het voor deze mensen niet makkelijk om uit de kast te komen of überhaupt te gaan daten.

Door de opkomst van het internet is het tegenwoordig makkelijker om in het geheim te daten. Mensen zitten niet allemaal online, je kunt als gay makkelijker in Vlaanderen daten door de opkomst van datingsites. Een van deze datingsites is Gayparship, zij  dating voor een gay mogelijk in Vlaanderen. Dit vinden wij een zeer goed gegeven. Daarom schrijven wij deze review.

Opkomst van online dating!

Vroeger vond men een date tijdens het dansen of in de kroeg. Dit is niet meer van deze tijd, online daten is nu helemaal in. Het is tegenwoordig zelfs normaal om je date via het internet te vinden. Gay dating in Vlaanderen is dus geen uitzondering. Het is niet altijd vanzelfsprekend geweest dat je een date zocht via het internet. Door de digitalisering ging men meer het internet op, ontwikkelaars van datingsites zagen een gouden markt en speelde hierop in. Zodoende ontstonden er de online datingsites.

Eerst Zijn er veel datingsites voor heteroseksuelen gekomen. Toen de ontwikkelaars zagen dat er een grote groep werd achtergesteld, namelijk ‘de homoseksuelen’, speelde zij hierop in. Ze ontdekte deze niche en zo kwamen er ook online dating sites in Vlaanderen en de rest van de wereld voor gays.

Parship is een zeer populaire datingsite voor heteroseksuelen, deze is opgezet in het tijdperk dat datingsites in opkomst waren. Toen een aantal ontwikkelaars zagen dat er een heel gat was in de dating wereld in Vlaaderen, dat er voor een gay niets was, besloten ze om een soortgelijke datingsite op te zetten. Dit is een ‘ gouden greep’ geweest, daar Gayparship nu net zo populair is als Parship zelf. Het concept werkt dus, serieuze dating voor een gay in Vlaanderen is dus mogelijk.

gay dating vlaanderen tips

Registeren bij Gayparship

Registeren bij Gayparship is zeer eenvoudig. Je gaat naar de website en maakt een account aan. Je vult je gegeven in en krijgt een link toegestuurd. Deze link vindt je in je e-mail box, daar hij is verzonden per mail. Je opent deze mail en klikt op de link, daarna is je account geactiveerd. Na activatie kun je heel makkelijk een profiel invullen. Je krijgt een uitgebreide vragenlijst die je dient in te vullen. Dit wordt door sommige als vervelend ervaren.

Eigenlijk ook logisch, maar ook weer niet. Het is namelijk een serieuze datingsite, waar mensen opzoek zijn naar serieuze relaties. Om deze reden is het dus eigenlijk vanzelfsprekend dat er zo serieus met leden wordt omgegaan. Nadat je deze vragenlijst hebt ingevuld worden er matches voor je gemaakt.

MAAK GRATIS ACCOUNT BIJ GAYPARSHIP

Kosten

Het aanmaken van een account bij Gayparship is gratis. Je kunt het dus eerst even rustig uitproberen voor je meteen gaat daten. Het kan natuurlijk zijn dat de datingsite helemaal niet bij jou in de smaak valt. Indien jij graag een berichten wilt verzenden is het van belang dat je een lidmaatschap neemt. Je kunt zonder abonnement namelijk geen berichten versturen, ook het bekijken van profielfoto’s is niet mogelijk. Dit is natuurlijk jammer, want je wilt natuurlijk een leuke gay aan de haak slaan om mee te daten. Mocht je een betaald lidmaatschap willen, dan is het mogelijk om deze aan te schaffen tegen de volgende kosten:

  •  Premium Lite 6 maanden bundel voor maar 24,90 Euro per maand
  • Premium Classic 12 maanden bundel voor slechts 23,92 Euro per maand
  • Premium Comfort 24 maanden bundel voor een kleine prijs van 19,92 Euro per maand

Het lijkt natuurlijk veel geld, ergens is dat ook wel zo, maar als je ziet wat je ervoor terug krijgt is het een heel normaal bedrag.

Je krijgt er namelijk veel leuke dates voor terug, echte profielen en veiligheid. Veilige dating in Vlaanderen wordt zo mogelijk gemaakt.

Ervaringen van leden

Er zijn veel leden die aangeven dat zij op Gayparship de liefde van hun leven hebben gevonden. Zonder deze datingsite was dit voor hen niet mogelijk. Ze zijn Gayparship hier zelfs dankbaar voor, zonder Gayparship hadden ze de kans niet gehad om op een veilige manier te daten.

Deze datingsite is mede zo geliefd onder de leden omdat er een uitgebreide screening plaats vindt. Hierdoor worden alle nep profielen er makkelijk uitgefilterd. Het is niet eenvoudig voor een gay om geen nep profielen te treffen, veel mensen maken er misbruik van. Dat er nu een datingsite is die dating in Vlaanderen voor een gay mogelijk maakt die serieuze kandidaten levert, wordt als zeer positief ervaren. De kosten worden soms als wat hoog ervaren, maar als leden zien wat ze ervoor terug krijgen, komen ze hier snel op terug.

Ze vinden de kwaliteit eigenlijk veel belangrijker dan het geld, ook al moeten ze in het begin even slikken. Uiteindelijk trekt de vertrouwde omgeving van de beste datingsite van Vlaanderen hen over de schreef.

gay dating vlaanderen 2020

Conclusie Gay Dating Vlaanderen Review

Wij hebben deze datingsite goed bekeken door alles helemaal uit te pluizen. We hebben gekeken naar de manier van registeren en de ervaringen van leden. Onze eerste indruk van de datingsite was meteen al goed, we kregen zelf echt zin om te gaan daten. Het is een datingsite in Vlaanderen die dating voor een gay persoon echt mogelijk maakt.

Ze hoeven niet meer op de bank te hangen, ze kunnen er ook op uit. De privacy wordt gewaarborgd en het is een veilige site.

Onze conclusie is: ” dit is de beste datingsite van Vlaanderen, Nederland en België”. Maak een gratis account aan via de link hieronder en ontdek welke gays er allemaal online zijn 🙂

ONTMOET DIRECT ANDERE GAYS BIJ GAYPARSHIP