Gayparship Review

Welkom bij deze Gayparship review!

Waarschijnlijk heb je wel eens van Parship gehoord. Het is één van de bekendste datingsites in België. Wie deze kent, kent dan ook Gayparship. Deze datingsite is eigenlijk exact hetzelfde maar dan speciaal opgesteld voor iedere match te vinden in de holebi wereld. Hierbij krijgen holebi’s de kans om ook hun ware liefde te vinden. Wanneer je je inschrijft bij Gayparship, krijg je net zoals bij de meeste datingsites, een goede persoonlijkheidstest. Door deze in te vullen, kan de datingsite een volledig beeld over je scheppen en dan ook de perfecte partner aan je voorstellen. Zo kan het daten pas echt beginnen.

Wie erover nadenkt, een snel avontuur te zoeken op deze gratis datingsite, die kan het idee beter opzij plaatsen. Gay Parship streeft enkel naar serieuze singles die echt op zoek zijn naar een goede, vaste en lange relatie. Avontuurtjes worden hier aan de kant geschoven. Maar is dit de beste datingsite voor gays of niet?

Wij vinden deze datingsite echt top en geven een goede score van 9/10. Wil jij weten waarom? Lees dan onze review hieronder.

gayparship ervaringen

Wat je moet weten

Iedere datingsite heeft zijn voor en nadelen. Gayparship kent gelukkig maar 1 nadeel en dat is de heel erg lange vragenlijst. Moet je dit zien als een nadeel? Dan eerder toch niet. Door deze vragen allemaal in te vullen kan je de datingsite een compleet beeld over je laten vormen. Zo kan de perfecte match ook gevonden worden. We begrijpen echter wel, dat deze grote vragenlijst voor velen een struikelblok kan zijn. Daarom geven we toch even mee, om op de tanden te bijten.

Gelukkig is dit het enige minpuntje aan deze datingsite en bieden ze meer voordelen. Wanneer je je dan ook tussen de positieve zaken vertoefd, zal je al gauw merken dat de vragenlijst snel vergeten wordt en het de moeite waard is. Wat kan je dan allemaal van deze site verwachten?;

 • Er is een goede mengeling aan personen en persoonlijkheden
 • Enkel mensen met hetzelfde geslacht kunnen hier een perfecte match vinden, zo zijn er weinig teleurstellingen
 • De persoonlijkheidstest / lange vragenlijst, zorgt voor een zeer goede match
 • Met de matchingpoints kan je nagaan waarom deze persoon jouw ideale partner zou zijn, je hebt nog steeds de controle
 • Voor de verlegen personen hebben zij een leuke ijsbreker. Deze tovert dan weer een glimlach
 • Een goede zoekfunctie biedt je ook de vrijheid om zelf even te jagen en op zoek te gaan in het ledenbestand
 • Wanneer iedereen alles ingevuld heeft, heb je een volledig profiel met reeds heel veel informatie over de personen, zo kan je al even aftoetsen naar gelijke interesses
 • Je registratie is gratis
 • Je krijgt een eigen mailbox waarop je je berichten kan lezen en beantwoorden

gayparship review

Gayparship bundels en prijzen

Registreren of aanmelden kan bij Gayparship nog steeds gratis. Het betalen begint pas wanneer je toch een profiel wenst te bezoeken, een foto wenst te bekijken of wanneer je de persoon graag een bericht zou sturen. Deze stappen kan je alleen ondernemen wanneer je een betalend lid bent.

Om dit te kunnen doen kan je uit 3 verschillende bundels kiezen bij Gayparship:

 1. Premium Lite 6 maanden bundel voor maar 24,90 Euro per maand
 2. Premium Classic 12 maanden bundel voor slechts 23,92 Euro per maand
 3. Premium Comfort 24 maanden bundel voor een kleine prijs van 19,92 Euro per maand

Je ziet hierboven een kortingspercentage bij het nemen van een grotere bundel. Zo wil Gay Parship de leden belonen om wat langer bij hen te blijven.

Indien je je aansluit bij een betalend lidmaatschap, dan verkrijg je een tal van mogelijkheden om het daten echt te laten doorgaan. Zo kan je heel wat gesprekken aangaan, profielen nakijken, ijsbrekers sturen, glimlach verzenden en reageren op de berichten in je mailbox.

En dan tot slot, kan je een afspraak maken en daten! Gayparship screent de profielen op serieuze singles en helpt je zo, op een juiste manier, een perfecte date te verkrijgen.

Gayparship Review haalt 9.4 op 10 in onze TOP 10 van Beste Dating websites!

Gayparship scoort uitstekend met een 9.4/10 in onze TOP 10!

Klik hier en ontdek onze TOP 10 van beste Dating websites.

Kwalitatief daten

Gayparship is een dating site afgeleid van het groots bekende Parship. Deze site staat reeds bekend om zijn kwalitatief ledenbestand en het halen van een goede matching cijfer. Zo kunnen we ook afleiden dat Gayparship, met hetzelfde beleid dan ook even kwalitatief kan zijn. Meer info over Parship kan je lezen in onze Parship Review.

De beroemde persoonlijkheidstest is een speciale vragenlijst die net iets verder gaat. Zo worden naast de standaard gekende vragen ook zeer persoonlijke vragen gesteld. Er komen ook voorgelegde beelden en situaties. Daarop kan jij reageren en halen zij een persoonlijkheid van je naar boven. Aan de hand van deze test kan de dating site een volledig beeld van je vormen en leren ze precies alles over je om het nodige werk te doen.

MAAK GRATIS ACCOUNT

Een perfecte match kan nu worden voorgesteld en jij kan op ieder moment deze match controleren. Zo zie je maar dat je echt goed bij elkaar past. De functie die zij gemaakt hebben om de matchen te linken en door te geven, werkt zeer indrukwekkend. De sterkte van deze tool resulteert dan ook weer in goede matches.

De omgeving of de website is dan ook weer zeer eenvoudig in gebruik. Het ziet er allemaal zeer netjes uit en doordat het licht uitziet, heb je ook een goed overzicht en is het aangenaam om erin te vertoeven. Iedere single vindt hier wel zijn weg.

Berichten sturen naar iemand die je interesse wekt, kan met een betalende bundel. Hierbij krijg meer functies en mogelijkheden. De gratis versie is vrij beperkt maar dat is voor iedere datingsite wel hetzelfde.

review gayparship

Leden bij Gay Parship

Ik vermoed dat de naam hier wel voor zich spreekt. Op deze datingsite zal je dan ook enkel maar homoseksuele mannen of Gay’s terugvinden. En daar noemen wij geen mannen die enkel op zoek zijn naar een avontuurtje. Neen, de serieuze singles worden hier verwacht. Iedere holebi die op zoek is naar een serieuze relatie, kan hier dan ook terecht voor zijn zoektocht naar de perfecte date.

De vragenlijst bij het maken van je profiel, helpt een stuk bij de screening om de minder serieuze singles eruit te halen. Personen die het namelijk niet echt menen, zullen ook niet de tijd nemen om alles helemaal in te vullen. Dit is dan natuurlijk ook een tip bij je zoektocht. Kijk even naar het profiel en ga na of da je er genoeg informatie over de persoon terugvind. Neemt hij de tijd om helemaal eerlijk te zijn?

Niet iedere single heeft hier een betalend profiel. Sommige willen dan ook even snel door het ledenbestand scrollen of even testen of dit echt iets voor hen is. De personen die wel overgaan tot een betalend lidmaatschap, menen het echt heel serieus. De zoektocht naar hun toekomst nemen ze dan echt heel dichtbij. Laat je zeker begeleiden door de Gayparship en kijk regelmatig naar de voorgestelde match.

Wie niet serieus op date wilt gaan en liever een spannend avontuurtje wil zoeken, kan zich beter niet bij Gayparship aansluiten. Deze datingsite wordt echt gescreend en laat de niet serieuze singles niet toe. Deze worden er zo goed dan mogelijk uitgehaald. Zo kunnen zij dan ook garanderen op slagen.

Conclusie Gayparship review

De bekendste en ook de beste dating site voor holebi’s in België is Gayparship. Deze datingsite is een afgeleide van de gekende Parship en staat dan ook op eigen benen. Hier kunnen alle holebi’s en homoseksuelen op zoek naar hun perfecte date.

Inschrijven en registratie op deze website is gratis, je kan er dan ook beperkt gebruik van maken om deze site even af te toetsen. Wil je toch iets verder en iemand aanspreken of antwoorden op een bericht? Dan kan je beter overstappen naar een betalend lidmaatschap. Hierbij kan je aansluiten in drie verschillende bundels met elk hun prijzen, maar neem aan, hoe langer je bundel, hoe beter de prijs.

Bij een betalend lidmaatschap ben je volledig vrij en kan het daten pas echt beginnen.

Wie niet meteen een gesprek durft aangaan of toch wat verlegen is, kan gebruik maken van een leuke ijsbreker. Het tovert wel eens een glimlach op het gezicht en zorgt voor een goede start! Kortom Gayparship raden wij zeker aan!

BEKIJK GRATIS WELKE MANNEN ONLINE ZIJN BIJ GAYPARSHIP

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *