Gaypartner.be review

gaypartner review

Welkom in deze Gaypartner Review! Is dit de beste datingsite voor gays? Ieder mens heeft recht op liefde, ongeacht je geaardheid- of seksualiteit. Voor iedereen is er wel een datingsite te vinden. Zo ook voor homoseksuelen mannen. Er zijn veel datingsites in deze niche in omloop. Een van deze datingsites is “Gaypartner’. Wij van Belgiumdate.be hebben veel lovende verhalen gehoord over deze datingsite. Daarom zijn wij zelf op onderzoek uitgegaan. Onze bevindingen kun je lezen in deze review.

Wat is Gaypartner.be?

Voordat we verder gaan met deze review is het handig om te weten wat Gaypartner precies is. Gaypartner.be is een datingsite speciaal voor homoseksuelen mannen uit België- en Nederland. Mannen kunnen via deze datingsite opzoek naar een leuke date met een andere man. Dit kan gaan om: losse dates, spannende avontuurtjes of serieuze relaties. Het is maar net waar je naar opzoek bent. Het belangrijkste om te weten is dat deze datingsite zich specifiek richt op de niche voor homoseksuele mannen.

Voor wie is Gaypartner.be?

Gaypartner.be is voor elke man die opzoek is naar liefde met een andere man. Het kan natuurlijk zo zijn dat je er nog niet helemaal uit bent, of je nu op mannen valt of niet. Is dit het geval? Dan kun je natuurlijk via deze datingsite op onderzoek uit. Over het algemeen zitten hier mannen die al uit de kast zijn en weten wat hun geaardheid is. Deze mannen zijn echt specifiek opzoek naar een leuk contact met een andere man en uiteindelijk zelfs een vaste relatie. Deze datingsite richt zich op single homoseksuele mannen die opzoek zijn naar spannend contact of een relatie. Het is geheel afhankelijk van jezelf naar waar je naar opzoek bent. Je kunt het in ieder geval heel makkelijk vinden op deze datingsite. Op deze datingsite is leeftijd niet van belang, als je maar 18 jaar of ouder bent. Dit is namelijk de gerechtelijke leeftijd waarop je volwassen bent en online mag daten. Verder kun je hier opzoek naar jongere- en oudere mannen.

gaypartner betrouwbaar

Kosten Gaypartner!

Het aanmelden op deze datingsite is gratis. Dus ga maar direct aan de slag bij deze gratis datingsite! Je kunt gratis winks – en openingszinnen versturen. Indien je berichten wilt versturen dien je credits aan te schaffen. Gaypartner.be hanteert de volgende kosten:

 • CreditPack 8, kosten € 10,00
 • CreditPack 25, kosten € 27,50
 • Creditpack 45, kosten € 47,50
 • Creditpack 100, kosten € 95,00
 • Creditpack 250, kosten € 225,00

Als je de credits hebt aangeschaft heb je veel meer mogelijkheden op deze datingsite. Je kunt de credits aanschaffen door op de website op het kopje ” Koop credits” te klikken. Nadat je het creditpack hebt gekocht kun je flirts- en berichten versturen. Openingszinnen- en winks zijn altijd gratis. Hoe meer credits je koopt, hoe minder je per credit betaald.

Je kunt de credits op Gaypartner.be op diverse manieren aanschaffen. Het zijn alle veilige betaalmethoden en geaccepteerd in Nederland- en België. Je kunt kiezen uit de volgende betaalmethodes:

 • iDeal
 • Mr Cash/Bancontact
 • Paysafecard
 • Bankoverschrijving
 • Betaling via telefoon

Gratis aanmelden!

Aanmelden op deze datingsite is geheel gratis. Je registreert je gratis en daarna kun je gratis een profiel aanmaken. Dit doe je door:

 • Op de homepage aan te geven wat je zoekt. Je kunt kiezen uit: Ik zoek oudere- of jongere mannen.
 • Nadat je dat hebt aangevinkt dien je jouw gebruikersnaam- en e-mailadres in te vullen.
 • Na het invullen van je e-mailadres stuurt de datingsite een bevestiging naar je e-mail.
 • Deze dien je te bevestigen en aan te klikken.
 • Nadat je jouw registratie hebt bevestigd kun je jouw profiel invullen.

Als je jouw registratie- en profiel hebt voltooid kun je gratis opzoek naar een leuke man. Dit is het mooie aan deze datingsite. Je kunt daarnaast ook gratis openingszinnen- en winks sturen. Indien je meer berichten wilt sturen dien je te betalen.

GRATIS STARTEN BIJ GAYPARTNER

Onze ervaringen met Gaypartner!

Om je een goed beeld te kunnen geven over deze datingsite zijn wij deze zelf gaan uitproberen. Alleen op deze manier kunnen wij een reëel beeld schetsen. Wij hebben onszelf aangemeld op deze datingsite en hebben een profiel aangemaakt. Tevens hebben we de ervaringen van andere gebruikers bestudeerd.

Toen wij de URL intypte en de datingsite te voorschijn zagen komen kregen wij al meteen een goede indruk. De datingsite is zeer overzichtelijk en je kunt de ervaringen van succesvolle dates lezen. Tevens geeft deze datingsite aan waarom ze geschikt zijn. Dit vinden wij een zeer goed gegeven. Dit oogt transparant en geeft een goed beeld van de datingsite. Zo streven zij naar veiligheid- en betrouwbaarheid. De profielen worden goed gecontroleerd. Daarnaast streven zij er naar dat er geen fakeprofielen op zitten.

Ze geven aan dat ze beschikken over een uitstekende klantenservice. Dit wouden wij natuurlijk even checken. Wij hebben ze een e-mail gestuurd- en gebeld. Wij werden vriendelijk te woord gestaan, kregen meteen antwoord op onze e-mail en kregen de juiste antwoorden op onze vragen. Dit getuigd van betrouwbaarheid.

beste gay dating site

Conclusie Gaypartner review!

Wij hebben deze datingsite nauwkeurig bekeken. Dit hebben wij gedaan door deze datingsite helemaal tot in de puntjes te bekijken. Door zelf een profiel aan te maken, kregen wij meer inzicht en een beter beeld over deze datingsite. Op deze manier hebben wij op op een neutrale manier naar deze datingsite kunnen kijken. Wij zijn van mening dat het een zeer betrouwbare datingsite is. Zeker als je homoseksueel bent moet je jezelf niet op elke datingsite aanmelden. Er kunnen genoeg nep-profielen- en mensen met kwade bedoelingen tussen zitten. Dit is hier niet het geval. Alles wordt goed gecontroleerd en nep-profielen worden er meteen afgehaald. Dit getuigd van waardering, betrouwbaarheid en vertrouwen. De datingsite doet dus echt haar best om een veilige omgeving voor homoseksuelen te creëren. Dit vinden wij een zeer groot pluspunt. Zeker in combinatie met de goede klantenservice die wordt aangeboden. Ze zijn daardoor echt klantgericht- en vriendelijk.

Het aanmelden op deze datingsite is zeer eenvoudig. Wij vinden het goed dat je eerst gratis op deze datingsite kunt rondkijken. Zo zit je niet meteen ergens aan vast. Ook de kosten voor deze datingsite vallen geheel mee. Het mooie is dat je met credits betaald, dit geeft je meer ruimte en mogelijkheden. Dus op zoek naar een website voor gay dating?

Het is leuk om te zien dat er naast spannende dates ook echt serieuze relaties zijn ontstaan dankzijn Gaypartner.be. Kortom meld je aan en date op een veilige plaats.

ONTMOET DIRECT GRATIS ANDERE MANNEN

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *