Girls g-dating review

Girls g-dating review

Als vrouw kan het natuurlijk zo zijn dat je niet op mannen valt. Je voelt je aangetrokken tot hetzelfde geslacht. Je bent dus lesbisch. Dit is voorkomen normaal, maar het kan allemaal wel erg spannend voor je zijn. Al helemaal als je op het internet kijkt en je eigenlijk alleen maar datingsites voor hetero mensen ziet.

Gelukkig bestaat daarvoor Girls g-dating.be Het is een website voor specifiek alleen vrouwen die graag wat met een andere vrouw willen doen. Dit kan natuurlijk voor een keer zijn, maar er komen ook zeker langdurige relaties uit. We hebben daarom voor je gekeken in de Girls g-dating review of de website echt doet wat ze zegt.

Is de website serieus?

Girls g-dating review is natuurlijk een review waar we eerlijk tegen jou gaan zijn. Het allerbelangrijkste is het vertrouwen wat je aan een site geeft als je er in logt. De vraag is dan of de site wel echt serieus is en of je niet bedonderd wordt.

Op een hele hoop datingsites zitten fictieve profielen. Dit is echt verschrikkelijk, omdat jij denkt dat je gewoon met een persoon aan het praten bent. Dit is dan helemaal niet het geval je praat dan met iemand die helemaal niet bestaat. Op deze website geven ze duidelijk aan dat er geen fictieve profielen te vinden zijn. Ze hebben direct als je op de website komt deze tekst er al staan.

Naast de fictieve profielen zijn de disclaimer en de algemene voorwaarden erg belangrijk. Ze kunnen wel zeggen dat ze geen fictieve profielen op hun website hebben, maar als het ergens in kleine lettertjes staat mogen ze dat wel doen. Wij hebben gekeken of dit er ook staat en gelukkig is deze site helemaal eerlijk. Er zijn geen neppe profielen te vinden.

Verder is de site erg meegaand en laten ze je ook meedenken. Je kunt namelijk een reactie formulier invullen, zodat ze de website weer kunnen gaan verbeteren. Aan een hele hoop positieve reviews te zien is de site dan ook zeker wel betrouwbaar.

gdating review

Is de site kosteloos?

Het is niet al te onbelangrijk dat je voor een site zal moeten betalen. Voor bijna alles moet je namelijk tegenwoordig betalen. Het is nog net niet zo dat je voor zonlicht moet gaan betalen. De sites moeten daar natuurlijk ook in mee gaan. Als je concurrent meer animo krijgt wanneer ze geld vragen, moet je als bedrijf wel de juiste keuzes zien te maken.

Een Girls g-dating review kan dan ook niet ontbreken met te vertellen hoeveel je er voor moet betalen. Je betaalt bij deze website je credits en je vip toegang in een keer. Bij heel veel website is dit allemaal dubbel op en betaal je dus uiteindelijk veel meer.

Bij deze website heb je 4 opties. Je hebt de gratis optie, maar daar heb je wel een stuk minder mogelijkheden mee. Bij de andere drie opties kun je kiezen voor 150, 300 of 900 credits. Bij deze credits krijg je dan 15, 30 of 90 dagen een vip account. Je kunt het dus allemaal zelf zo duur maken als je wilt.

Het goedkoopste account is €15,99. Het gemiddelde account wat het vaakst gebruikt wordt is €27,99 en het duurste account is €59,99. De prijzen vallen dus echt reuze mee als je het gaat vergelijken met de concurrenten. Concurrent vragen soms wel het dubbele van deze bedragen en dat zijn echt belachelijk hoge bedragen om te kunnen chatten.

START DIRECT GRATIS BIJ GIRLS G DATING

Gegevens afdragen

Voor een hele hoop sites moet je bijna heel je leven op geven voordat je gebruik kunt gaan maken van de site. Vaak spelen dit soort sites ook alle informatie door die jij invult. Hier kunnen ze namelijk een hele hoop geld mee verdienen. Daarom vinden wij gegevens afdragen een heel erg belangrijk punt.

Bij de review girls g-dating kunnen wij hier gelukkig een heel stuk positiever over zijn. Ze hebben hier namelijk heel erg goed over nagedacht. Ze hebben alles versleuteld zodat niemand sowieso van buitenaf zonder hun toestemming iets kan zien.

Nu denk je waarschijnlijk welke gegevens moet ik dan afstaan? Het zijn echt maar enkele echt persoonlijke gegevens. Je hoeft namelijk ook niet je echte naam te gebruiken. Je hoeft eigenlijk alleen maar je e-mailadres in te vullen en dat is het. Daarna vul je in hoe je er ongeveer uitziet en je hebt je account aangemaakt.

De website geeft ook aan dat ze wel bij je gegevens kunnen komen. Dit hebben ze zo ingesteld zodat ze je een wachtwoord kunnen sturen wanneer jij de jouwe kwijt bent. Verder doen ze niks met je gegevens en zullen zij deze ook niet verkopen.

lesbische datingsite

Conclusie Girls g-dating review

We kunnen uit de Girl g-dating review eigenlijk wel concluderen dat de website zeker een aanrader is. Er zijn namelijk maar weinig websites voor alleen vrouwen, maar gelukkig heb je er nu een gevonden.

Een van de belangrijkste dingen is toch zeker wel of een website helemaal serieus is en geen fictieve profielen heeft. Op het moment dat dit in de algemene voorwaarde staat, mag een bedrijf dit namelijk doen. Deze website heeft dit niet en heeft dus ook geen fictieve profielen. Verder zijn ze erg meegaand en willen ze hun website constant verbeteren.

Als een website betrouwbaar is, kan het altijd nog wel zijn dat ze zomaar gegevens van je gebruiken zonder dat jij dat weet. Nou dat moet je ook niet hebben. Gelukkig hebben we in de Girls g-dating review opgemerkt dat deze site voorzichtig met je gegevens om gaan en ze er verder ook niks mee doen.

Verder is het ook niet onbelangrijk hoeveel je moet gaan betalen voor dezer site. Gelukkig kun je dit helemaal zelf bepalen omdat er 4 opties zijn. Hier haalt de site en jij je voordeel uit. Je kunt de site namelijk zelfs gratis gebruiken.

Wij raden vanuit de Girls g-dating review deze website aan. Je kunt er geweldige mooie dingen uit voort laten komen en ze zijn zeker weten wel betrouwbaar. Ze doen erg hun best om zich te blijven verbeteren.

ONTMOET DIRECT GRATIS ANDERE VROUWEN BIJ GIRLS G DATING