Op zoek naar de beste Gratis Datingsite? Online daten is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Er zijn veel mensen die hun grote liefde vinden via het internet. Er zijn dan ook veel datingsites in omloop, alleen voor de meeste dien je te betalen. Vaak dien je een abonnement af te sluiten of moet je credits aanschaffen. Met een abonnement krijg je voor een bepaald bedrag per maand toegang tot diverse faciliteiten. Tot welke faciliteiten je toegang krijgt is afhankelijk van het soort abonnement dat je afsluit.

Er zijn ook datingsites die bepaalde faciliteiten gratis aanbieden zoals: het sturen van een kort berichtje of een flirt. Wil je meer berichten versturen? Dan kun je credits kopen. Je koopt dan voor een bepaald bedrag een pakket credits, hiermee kun je per credit een bericht versturen. Betaalde datingsites zijn niet voor iedereen toereikend. Gelukkig zijn er ook een aantal gratis datingsites in omloop. Belgiumdate.be is op onderzoek gegaan en heeft een aantal datingsites voor je op een rijtje gezet.

cu2 reviews

1. CU2

Inschrijven bij CU2 is gratis. Is je inschrijving compleet? Dan kun je kiezen voor een betaald- of gratis abonnement. CU2 is niet volledig gratis, maar biedt haar leden wel de mogelijkheid om een gratis lidmaatschap aan te gaan. Kies je voor een gratis lidmaatschap dan kun je gebruik maken van de volgende faciliteiten:

 1. Je kunt jouw profiel helemaal zelf samenstellen en inrichten.
 2. Je kunt 5 foto’s in je profiel plaatsen.
 3. Je krijgt de mogelijkheid om je eigen zoekprofiel samen te stellen. Zo kun je jouw ideale partner vinden aan de hand van jouw wensen.
 4. Je mag onbeperkt naar andere leden zoeken.
 5. De berichten van andere leden kun je altijd lezen.
 6. Per dag kun je 10 interesse berichten versturen.
 7. Je kunt oproepen van andere leden lezen en bekijken.
 8. Reageert er een ander lid op jou en stuurt deze jou een bericht? Dan kun je op dit bericht reageren indien hij of zij over een volledig lidmaatschap heeft.

WORDT NU GRATIS LID VAN CU2

2. Match4me.be

Match4me.be maakt het jou mogelijk om met een gratis lidmaatschap jouw ideale match te vinden. Zo kun je:

 • Jouw profiel helemaal zelf samen stellen. Door je eigen tekst in te vullen en jouw 5 favoriete foto’s toe te voegen maak je jouw profiel helemaal compleet.
 • Iedereen heeft zijn eigen idee├źn over zijn of haar perfecte match. Het is dan ook fijn om te weten dat Match4me.be jouw de mogelijkheid biedt om jouw eigen zoekprofiel in te stellen.
 • Het vinden van jouw ideale match kan soms lastig zijn? Zeker als er veel leden zijn. Gelukkig heeft Match4me hier iets op gevonden. Je kunt namelijk onbeperkt naar andere leden zoeken. Zo zul je vast en zeker een match vinden.
 • Heb jij een aantal leuke matches gevonden die jouw een bericht hebben gestuurd? Dan kun je deze onbeperkt blijven lezen. Bovendien kun je met 10 berichten per dag jouw interesse tonen.
 • Er zijn soms leden die erg leuke oproepen plaatsen, deze kun je ten allen tijden bekijken.
 • Heb je een leuk bericht ontvangen van een lid met een volledig lidmaatschap? Reageer dan altijd terug, want dit is gratis.

START GRATIS BIJ MATCH4ME

beste datingsite gratis

3. Ondeugenddaten.be

Ondeugenddaten.be is een datingsite voor 18 jaar en ouder waar je opzoek kunt naar dat spannende contact. Dankzij deze datingsite kun je als single meer leven blazen in je seksleven. Ondeugenddaten.be biedt ieder lid de mogelijkheid om zich gratis in te schrijven, daarna kun je kiezen uit: standaard- of VIP-toegang. Aan het VIP-toegang abonnement zijn kosten verbonden, het standaard toegang abonnement is gratis. Kies je voor het standaard toegang abonnement dan kun je gebruik maken van de volgende opties:

 • Het aanmaken van een profiel is altijd gratis. Heb je dit aangemaakt? Bekijk dan alle andere profielen, op deze manier vind je snel dat spannende contact.
 • Vind je iemand leuk? Verstuur deze dan gratis een knipoog en wie weet ontvang je een bericht terug.
 • Bekijk alle Fotozapper-matches en vind die persoon waarmee jij een leuke avond kunt beleven.
 • Plaats zoveel mogelijk foto’s, dit zorgt voor meer interesse en leuke matches.
 • Zoek met de standaard zoekopties en vind dat ene lid die jou begrijpt. Samen kunnen jullie veel spannende nachten beleven.

GA GRATIS OP EEN ONDEUGENDE DATE

 

regiosexcontact betrouwbaar

4. Regiosexcontact.be

Seks is altijd leuk en spannend een vaste relatie is niet altijd nodig. Het is zelfs gezond om af en toe seks te hebben met een ander als je single bent. Op deze manier krijg je genoeg liefde- en genegenheid en zul je niet vereenzamen. Het is handig om iemand in je omgeving te hebben waarmee jij af en toe een spannende nacht kunt beleven. Regiosexcontact.be biedt jou die mogelijkheid dankzij haar gratis profiel. Zo kun je:

 • Ten allen tijden een gratis profiel aanmaken.
 • Alle andere profielen rustig doorlezen, op deze manier kun jij jouw ideale sex contact vinden.
 • In het echte leven krijg je vast en zeker ook vaak een knipoog. Of je knipoogt naar iemand die je leuk vindt. Regiosexcontact.be heeft digitale knipogen waarmee je jouw interesse in een ander kunt tonen.
 • Fotozapper is uniek en biedt vaak veel matches. Je kunt op elke dag- en tijd deze matches bekijken.
 • Hoofdfoto’s geven vaak een goed beeld van een ander, maar deze wil je natuurlijk wel altijd kunnen zien. Regiosexcontact.be laat hoofdfoto’s altijd zien. Zo vind je razendsnel die seks date.
 • Een foto zegt niet altijd genoeg, plaats daarom meerdere foto’s, met dit abonnement is dit mogelijk.
 • Je hebt jouw ideale match natuurlijk niet meteen gevonden. Dankzij de standaard zoekoptie vind je vast-en-zeker jouw seks maatje.

ZOEK JE GRATIS SEXDATE BIJ REGIOSEXCONTACT.BE

 

 

buurmeisjes

5. Buurmeisjes.be

“The Girl Next Door” is de fantasie van elke man. Maar wist jij dat dat ideale buurmeisje dichterbij is dan je denkt? Buurmeisjes.be beschikt over een groot leden bestand en biedt jou de mogelijkheid om jouw droom buurtmeisje te vinden. Jullie zullen nog veel spannende nachten gaan beleven. Buurmeisjes.be is niet geheel gratis. Je kunt jezelf er gratis registeren, ook het versturen van winks en het bekijken van profielen is kosteloos. Wil jij toch jouw ideale buurmeisje een bericht versturen? Schaf dan voor een schappelijke prijs een creditpakket aan.

BEKIJK GRATIS WELKE BUURMEISJES ONLINE ZIJN

 

Conclusie gratis datingsite

Wat is nu de beste gratis datingsite? Zoals je kan zien zijn er gelukkig veel mogelijkheden om online gratis te daten. Maak een gratis account aan om de bovenstaande websites. Daten is een leuke bezigheid en al helemaal als het gratis is. Wij vonden deze datingsites en zij bieden veel gratis mogelijkheden. Zo vind je jouw ideale date en dat voor niets.