Homo Dating

homo dating

Homo dating is geen verleden tijd meer sinds de opkomst van Gayparship. Vroeger was het voor een gay erg lastig om te daten. Tegenwoordig is het voor een homo makkelijk om zich in de wereld van dating te wagen. Zij kunnen dit heel gemakkelijk online doen, door zich in te schrijven op deze datingsite. Het is een mooie manier om je nieuwe partner te leren kennen. Als heteroseksuele man of vrouw kon je vroeger heel makkelijk een partner vinden in de kroeg, nu kan dat ook via een datingsite.

Het is voor een homo altijd lastig geweest om een date te vinden. Zeker toen het nog helemaal niet werd geaccepteerd, tegenwoordig is het wel wat makkelijker, maar nog steeds niet 100%. Daarom is het goed dat een homo online op een datingsite een andere man kan vinden. Er zijn hier diverse datingsites voor in omloop, maar de beste is Gayparship.

Wij horen hier veel goede verhalen over, we wouden hier het fijne van weten, dus besloten wij om de proef op de som te nemen. In deze review geven wij onze mening over Gayparship.

Wat is dating?

Voordat wij van Belgiumdate.be verder gaan met deze review, is het misschien wel eens leuk om eens verder te kijken naar het woord dating. Iedereen heeft het er altijd maar over. Maar wat betekend dating nu eigenlijk? Dating is afgeleid van het engelse woord daten. Daten is een woord uit de engelse taal en betekend:

Daten betekend dat je afspraken met iemand maakt of hebt. Dit is over het algemeen een kandidaat partner. Het doel van het daten is dat je iemand die je niet of nauwelijks kent beter leert kennen. Je kunt elkaar beter leren kennen tijdens een date. Je komt nader tot elkaar, als je elkaar op deze manier leert kennen. Dating is dus niets anders dan het veelvoud van het woord dating, en zegt dus eigenlijk, dat je met meerdere mensen aan het daten bent. Je bent dus op de dating toer.

Wat betekend homo?

Het leek ons ook wel eens leuk om een klein weetje naar boven te halen. We zijn ons aan het concentreren op de dating wereld van de homo (homoseksuele man), dan is het ook wel leuk om te weten wat homo nou precies betekend. Het woord zelf is afgeleid van het Grieks, het staat voor zelf en eigen.

Het heeft in deze moderne wereld twee betekenissen. Het staat vooral voor de mens die op zijn eigen soort valt. Dus homo voor eigen en het verwijst ook naar de homo sapiens. De mensen soort die wij zijn. Het betekend dus niets anders dat je als mens op het zelfde geslacht van jouw mensensoort valt.

homo dating belgie

Gayparship registreren

Genoeg weetjes nu, tijd voor onze review zelf. Wij hebben gekeken naar de manier waarop je jezelf bij Gayparship als homo kunt inschrijven. Het is zeer eenvoudig, je hebt jezelf binnen no-time geregistreerd. Het is heel makkelijk, je kiest een gebruikersnaam, vult je gegevens in, je krijgt een link, na bevestiging ben je geregistreerd. Het account wat je gebruikt is gratis, je dient een hele vragenlijst in te vullen als je op deze site jezelf actief in de dating wereld wilt begeven.

Nadat je jouw profiel hebt ingevuld kun je matches verwachten. Je kunt met deze gratis optie alleen geen andere profielen bij foto vinden. Hiervoor zul je een betaald account moeten nemen. Wij vinden dit wel goed, dit laat zien dat Gayparship een serieuze datingsite is.

ONTMOET GRATIS ANDERE GAYS BIJ GAYPARSHIP

Kosten Gayparship

Nadat je jezelf hebt geregistreerd kan het zo zijn dat jij graag een betaald account wilt. Het heeft veel voordelen omdat je op deze manier heel makkelijk met iemand in gesprek kunt raken. De kosten zijn als volgt:

  • Premium Lite 6 maanden bundel voor maar 24,90 Euro per maand
  • Premium Classic 12 maanden bundel voor slechts 23,92 Euro per maand
  • Premium Comfort 24 maanden bundel voor een kleine prijs van 19,92 Euro per maand

Ervaringen van gebruikers

Gayparship is een zeer geliefde datingsite. Wie zich als homo in de wereld van dating wil begeven moet zeker eens een kijktje nemen op deze datingsite. Het is een serieuze datingsite, dit laten veel gebruikers ook blijken. Ze vinden het fijn dat ze geen nep profielen tegenkomen, dat ze eens kunnen daten met andere zonder dat er meteen seks aan te pas hoeft te komen. Een homo is niet altijd alleen maar met seks bezig, er zijn er genoeg die gewoon een serieuze relatie willen.

Dit laten alle leden ook blijken, dit vinden ze zo fijn aan deze datingsite. Daarom raden alle leden deze datingsite ook aan. Daarnaast vinden ze het fijn dat je niet gelijk hoeft te betalen. Je kunt met een gratis account even kijken wat het nou allemaal precies is. Op deze manier zit je niet meteen ergens aan vast. Veel leden hebben via deze datingsite veel leuke mannen ontmoet, veel geven ook aan dat ze er veel afspraakjes aan over houden. Dit is mooi om te horen en doet ons goed.

homo dating vlaanderen

Conclusie Homo Dating Review

Wij van Belgiumdate.be kunnen niets anders zeggen, dan dat deze datingsite geweldig is. Het is een echte aanrader, wij raden iedereen aan om eens een kijkje te nemen op deze datingsite. Wij vinden het fijn om te weten dat een homo hier op een veilige manier in de wereld van online daten kan stappen. Dit doet ons deugt. Het is namelijk niet altijd vanzelfsprekend voor een homo. Verder ervaren wij deze datingsite als overzichtelijk en professioneel.

Dit zie je ook meteen als je de site bekijkt. Hij is makkelijk, je kunt jezelf heel makkelijk registeren en het is handig om alles in orde te maken. Verder vinden wij het mooi om te horen dat er zelfs serieuze relaties via deze datingsite zijn ontstaan. Vooral voor een homo is de wereld van dating al lastiger. Daarom raden wij elke homo deze datingsite aan. Je kunt op een veilige manier voor niet al te hoge kosten met iemand gaan daten.

Dus wacht niet langer en schrijf jezelf gratis in op Gayparship, en vind je droomprins op deze site.

DIRECT GRATIS GAYPARSHIP MAKEN