Homo sex

homo sex

Als je als homo voor de eerste keer sex met iemand gaat hebben, kan het heel erg moeilijk zijn om te weten wat je dan moet doen. Vaak krijg je alleen voorlichting over hoe je sex moet hebben met een vrouw, maar niet met een man. Daarom leggen wij je in dit artikel uit op welke manieren je sex kunt hebben met een man.

Voorspel

Je leest vaak in artikelen over voorspel dat het voor vrouwen een heel erg belangrijk ding is, maar voor mannen kan dit ook heel erg fijn zijn. Voorspel is er voor bedoeld om iemand geil te maken of nog geiler te maken dan dat ze al zijn. Dit kun je op heel veel verschillende manieren doen. Een hele effectieve manier is het zoenen op gevoelige plekjes. Vaak wordt de nek als voorbeeld gegeven, maar er zijn meer gevoelige zones. Zo is bijvoorbeeld een plekje achter je oor of aan de binnenkant van je dijen die heel erg gevoelig zijn.

Daarnaast kun je iemand ook heel erg geil maken door die persoon een erotische massage te geven. In tegenstelling tot een normale massage focus je met een erotische massage vooral op het liefdevol stelen van de persoon die je masseert.

Anaal

Als je aan homo sex denkt dan denk je al snel aan anaal. De anus is bij een man namelijk de enige plek die je echt kunt penetreren, bij een vrouw is dit namelijk wel even wat anders. Voor een man is het heerlijk als je hem anaal penetreert. Maar anale sex bij een man is iets waar je in het dagelijks leven bijna niks over hoort. Veel mensen vinden het vies om te horen. Een man is al heel erg snel vies voor een andere man. Dit kan heel erg vervelend zijn als homo, want het is wel de manier waarop je sex hebt.

Homo sex is iets wat de laatste tijd steeds normaler wordt gezien, maar het is nog wel een beetje een raar onderwerp voor vele mannen. Een hetero man kijkt daarom namelijk al snel raar op als je begint over anale sex, terwijl een vrouw het leuk vindt om het er met je over te hebben. Omdat er vaak zo raar over wordt gepraat zijn er heel erg veel misverstanden.

homo sex dating

Is anale sex vies?

Zo heb je bijvoorbeeld het misverstand dat anale sex vies is. Maar dit is helemaal niet het geval. Als je anale sex hebt, komt er niet meteen uitwerpselen mee daar buiten. Het deel van de anus dat je penetreert zit namelijk helemaal geen uitwerpselen meer in, tenzij je naar het toilet moet. Het kan wel zijn dat er nog hele kleine stukjes uitwerpsel aan de rand zitten. Vaak komen deze niet mee, maar het kan wel eens voorkomen. Als je dit helemaal niet wilt, kun je het beste spoelen. Dit houdt in dat je de binnenkant van je anus spoelt met water. Dit kun je gewoon makkelijk doen met water.

GA DIRECT OP HOMO DATE VIA GAYPARTNER.BE

Doet anale sex pijn?

Daarnaast heb je ook nog het misverstand dat anale sex pijn doet. Het klopt wel dat anale sex pijn kan doen als je het niet goed doet. Daarom is het wel slim om je er eerst een beetje over in te lezen. Voordat je begint aan anale sex is het fijn voor jezelf of voor de ander als je eerst een beetje voorspel bij de anus doet. Zo kun je langzaam rondjes rondom de anus draaien met je vinger of de anus met je tong bevredigen. Op die manier ontspant de anus en is het dus ook fijner als je de anus penetreert. Naast voorspel is het ook veel fijner als je gebruik maakt van glijmiddel. Door glijmiddel te gebruiken ga je een stuk makkelijker de anus in en doet het ook geen pijn.

Is anale sex wel fijn?

Nog een misverstand over anale sex is dat het voor mannen minder lekker is dan voor vrouwen. Dit is een heel erg groot misverstand omdat er helemaal niks van klopt. De anus is bij een man juist veel makkelijker te stimuleren dan bij een vrouw. Bij een man zit de achterkant van de prostaat namelijk tegen de wand van de anus aan. Voor een man is het heerlijk als je de prostaat stimuleert via de anus.

Pijpen

Naast anaal is pijpen ook een hele fijne manier om als man je partner te verwennen. Pijpen houdt in dat je de penis van de ander in je mond neemt en langzaam op en neer gaat met je mond. Op die manier stimuleer je de eikel heel erg goed.

Een misverstand over pijpen is dat het ook wel eens zuigen wordt genoemd. Het is namelijk helemaal niet fijn als iemand aan je penis zuigt. Zuigen gaat veel te hard om fijn te zijn.

Conclusie homo sex

Wat is nu de beste datingsite voor een homo? Uit de tekst homo sex kunnen we concluderen dat je als homo op best wel veel verschillende manieren elkaar kunt bevredigen. Bij een man is het ook fijn om te beginnen met voorspel. Dit kun je doen door gevoelige plekken te zoenen of een erotische massage te geven.

Anale sex is bij homo’s een best wel groot ding om te doen. Voor mannen is anale sex lekkerder dan voor vrouwen, omdat de achterkant van de prostaat tegen de rand van de anus aan zit. Hierdoor is deze bij een man veel makkelijker te stimuleren. Hetero mannen vinden het vaak vies om het over anale sex bij een man te hebben. Daarom zijn er ook heel erg veel misverstanden over anale sex bij mannen die niet nodig zijn.

Pijpen is ook een heerlijke manier om een man te bevredigen. Je moet er alleen op letten dat je niet zuigt aan de penis. Dit is niet fijn voor de ander om te voelen. Zuigen gaat namelijk veel te hard om fijn te zijn voor een man. Als je gaat zuigen kan het zelfs schade opleveren bij de man. Dit komt doordat de eikel heel erg gevoelig is en deze niet veel kan verdragen.

GA DIRECT OP HOMO DATE VIA GAYPARTNER.BE

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *