Instadating Review

instadating ervaringen

Welkom bij deze Instadating review! Instadate is een geweldige manier om met diverse mensen te daten. Je kunt er een leuke ervaring aan overhouden. Maar wat is Instadating nu precies? Hoe werkt Instadating? Voor wie is Instadating bedoeld? Deze en allerlei andere vragen behandelen wij in deze review. We gaan in op alle vragen en geven onze bevindingen over deze datingsite. Op deze manier krijg je een goed beeld van deze datingsite. Lees hier verder en ervaar waarom Instadating zo geweldig is.

Wat is Instadating?

Voordat we onze bevindingen vertellen over deze datingsite, is het handig om antwoord te krijgen op de vraag:

“Wat is  Instadating?”

Instadating is een datingsite die jou de kans geeft om met mensen uit je buurt te daten. Dit is ongedacht hun geaardheid of geslacht. Je kunt via deze datingsite of app in contact komen met de leukste mensen bij jou in de buurt die jij leuk vindt op Instagram. Je kunt via deze datingsite- of app: je foto’s, status en locatie delen. Je kunt ook de profielen van andere mensen bekijken via deze app. Op deze manier kun je veel mensen ontdekken die bij jou in de buurt zitten. Het mooie aan deze datingsite- en app is dat je met diverse Instagrammer’s kunt chatten, het sturen van deze berichten is gratis. Ook kun je foto’s sturen of een privégesprek aangaan. Het leuke aan Instadating is dat je heel gemakkelijk emoties en foto’s door kunt sturen. Je krijgt op deze manier een heel ander beeld van mensen uit je omgeving. Misschien vind je wel mensen die jou al volgde? Of vind je mensen die je al kende? Waarschijnlijk, wist je niet zoveel van hun af. Het is leuk om via deze datingsite- en app te daten en je kunt mensen op een spontane manier bereiken. Chat nu met je favoriete Instagrammer en ga daten.

Voor wie is Instadating?

Instadating is een datingsite- en datingapp voor iedereen. Of je nu jong-of-oud bent. Lesbisch, homoseksueel, biseksueel, hetroseksueel of transgender. Het maakt niet uit. Deze datingsite- en app maakt het mogelijk om met iedereen te daten. Ongeacht de seksuele voorkeur of geaardheid van diegene. Ook leeftijd is niet zo zeer van toepassing, indien je maar boven de 18 bent. Via Instadating ontmoet je leuke mensen en kun je eigenlijk met iedereen daten. Het staat totaal los van wie of wat je bent. Dat is het mooie aan deze datingsite- en app. Instadating is namelijk voor iedereen boven de 18 die opzoek is naar een leuke date of spannende nacht met iemand. Over het algemeen zitten hier mensen die opzoek zijn naar een leuk avontuurtje. Het kan ook zo zijn dat er mensen zijn die opzoek zijn naar een serieuze relatie. Het is natuurlijk moeilijk te voorspellen hoe iets zal gaan. Deze datingapp- en datingsite is daar niet specifiek op gericht. Het gaat vooral om daten en lol hebben. En wie weet vind je uiteindelijk jouw ware via deze app- en datingsite.

instadating review

Kosten Instadating?

Je meld je gratis aan bij Instadating.be. Indien je meer opties wilt dien je credits aan te schaffen. Instadating hanteert de volgende prijzen:

 • 10 credits kosten €10,-
 • 25 credits kosten €22,50
 • 50 credits kosten €42,50
 • 100 credits kosten €80,-
 • 275 credits kosten €200,-

Je kunt deze munten op diverse manieren aankopen met de volgende online betaalmiddelen:

 • Bancontact
 • Creditcard
 • Paysafecard
 • iDeal

Gratis aanmelden?

Het is zeer eenvoudig om je aan te melden bij Instadating. Het enige wat je moet doen is:

 • De app downloaden.
 • Zorgen dat je een Instagram account hebt.
 • Je meld je aan bij deze datingapp.
 • Je sluit je Instagram profiel aan bij deze app.
 • Je krijgt een bevestiging via een link toegestuurd.
 • Je bevestigd deze registratie.
 • Je vult je profiel verder in.

Je kunt zeer eenvoudig profielen van andere zoeken. Ook krijg je inzicht in wie erbij je in de buurt woont. Ook zie je wie jouw volgers zijn. Je kunt profielen bekijken, maar wil je meer functies en berichten sturen, dan dien je een betaald account te nemen.

MAAK DIRECT EEN GRATIS ACCOUNT BIJ INSTADATING

Onze ervaringen Instadating Review?

Om een goed inzicht te krijgen in deze datingapp hebben wij onszelf aangemeld bij Instadating. Dit hebben wij gedaan door: de app down te loaden en ons aan te melden. We hebben gebruik gemaakt van de gratis proefversie. Zo konden we het uitproberen. Het mooie hieraan is dat we zo een goede indruk kregen van deze app. Wat ons opviel is dat je de app eenvoudig kunt downloaden. Daarnaast is het heel eenvoudig om jezelf aan te melden. Het overzicht van de app is erg goed en je weet meteen hoe je jezelf moet aanmelden. Onze ervaring met het aanmelden is dus zeer positief.

We hebben verder gekeken naar wat onze ervaring met de kosten is. Het mooie vinden wij dat je met credits betaald. Je zit dus nergens aan vast. Het was zeer eenvoudig om deze aan te schaffen en we konden ook kiezen uit diverse bundels.

Verder was onze ervaring dat er veel diversiteit aanwezig is op deze datingsite- en app. Doordat iedereen welkom is en het is gekoppeld aan Instagram kom je een diversiteit aan mensen tegen. Dit vinden wij zeer positief. Wel is onze bevinding dat deze datingapp echt gericht is op het vinden van seksdates- en losse avontuurtjes. Het kan natuurlijk best zou zijn dat je iemand vindt die een vaste relatie wilt, maar dat is niet het uitgangspunt van deze datingapp. Houdt hier dus rekening mee als je jezelf aanmeld bij Instadating.

instadating reviews

Conclusie Instadating review!

Zo we zitten al terug bij het einde van deze Instadating Review! Wij hebben deze datingsite nauwkeurig bekeken. Onze eerste opvatting is: ” Deze datingsite is goed geoptimaliseerd voor mobiel gebruik”. Op deze manier kun je dus vanaf je mobiele telefoon gebruik maken van deze datingsite. Daarnaast is het mogelijk om een app te downloaden, maar via de webbrowser op je mobiele telefoon gaat dit eigenlijk prima. Het aanmelden is zeer eenvoudig en alles wordt goed uitgelegd. Zeker als je nieuw bent met dit soort datingsites is dit een fijne bijkomstigheid.

De kosten van deze datingsite- en app vallen heel erg mee. Je kunt credits kopen, hierdoor zit je nergens aan vast. Dit vinden wij een zeer positief gegeven. De datingsite is overzichtelijk en fijn in gebruik. Kortom een echte aanrader!

ONTDEK DE VROUWEN EN MANNEN BIJ INSTADATING