Lesbisch daten

lesbisch daten

Deze eeuw is een mooie tijd voor de liefde. Je hebt nu namelijk alle keuzevrijheid die je je maar kunt wensen. Tegenwoordig is het namelijk mogelijk om op jongens, op meisjes of op allebei tegelijk te vallen. Het enige jammere is dat tegenwoordig nog steeds de meeste datingsites voor hetero’s zijn.

Wij zijn op zoek geweest naar een fijne site waar je als lesbische of bi vrouw op zoek kan gaan naar andere vrouwen. Wij kwamen uit op Bilove.be Bilove is een datingsite die alleen is bedoeld voor vrouwen.

Is Bilove betrouwbaar?

Voordat je zomaar een site op gaat, wil je natuurlijk wel eerst weten of de site wel echt betrouwbaar is of niet. Er is geen gebrek aan betrouwbaarheid bij Bilove. Er zijn namelijk heel erg veel andere mensen die er heel erg positief over zijn. Dit is natuurlijk fijn om te weten, want je wilt natuurlijk niet op een onbetrouwbare site zitten. Er zijn over het hele internet heel erg veel reviews te lezen. Elke review die wij hebben gelezen was bijna wel positief. Vaak geven ze er ook bij aan dat je snel een leuke vrouw hebben gevonden.

Bilove heeft ook een Facebook account. Bilove heeft een Facebook account, zodat je heel erg makkelijk bij ze terecht kan met vragen. Op die manier kun je ook goed zien hoe ze met andere vragen overweg gaan. Er is daar dan ook heel erg duidelijk te zien dat ze er de moeite voor nemen om problemen op te lossen en elke vraag zo goed mogelijk beantwoorden. Dit is een van de redenen waarom de site zo betrouwbaar is. Naast een Facebook pagina hebben ze ook nog eens een klantenservice waar je ook terecht kan.

Aangezien het vaak voor komt dat er in de algemene voorwaarden nog een paar kleine lettertjes staan. Dit hebben wij helemaal voor je doorgespit en er stond helemaal niks in wat vervelend voor je kunt uitpakken. De algemene voorwaarden en de regels zijn goed uitgewerkt en alles staat er ook duidelijk in. Dit is ook wel fijn om te weten.

lesbisch daten tips

Hoe meld je je aan?

Om goed te weten of een site echt betrouwbaar is of niet, moet je ook weten of de aanmelding goed gaat. De aanmelding is namelijk ook de plek waarin al je gegevens verwerkt worden. Je geeft dan dus ook een stukje van je privacy weg om gebruik te maken van de site.

Om gebruik te maken van Bilove moet je relatief weinig informatie in te vullen. Bij heel erg veel andere websites moet je heel erg veel invullen om er gebruik van te maken. Je hoeft maar te beschikken over drie dingen. Een gebruikersnaam, een wachtwoord en een e-mailadres. Om je aan te melden, moet je eerst je gebruikersnaam en wachtwoord invullen. Daarna moet je je e-mailadres nog invullen en deze ook bevestigen. Nadat je deze hebt bevestigd, kun je meteen aan de slag op de site.

De site heeft strenge regels voor hun eigen medewerkers. Dit komt, omdat ze niet willen dat er op de een of andere manier gegeven doorgelekt worden. Dit kan wel eens voorkomen bij andere bedrijven namelijk. Daarnaast hebben ze er voor gezorgd dat de website niet te hacken is. Zo zijn je gegevens voor mensen van buitenaf ook niet bereikbaar.

De aanmelding zelf verloopt heel erg soepel. Je hoeft geen rare fratsen uit te halen om je aan te melden op Bilove. Het enige wat je wel moet doen, is je e-mailadres bevestigen.

START GRATIS BIJ BILOVE.BE

Moet je betalen voor Bilove?

Voordat je op een website begint, wil je wel eerst weten of je er voor moet betalen of niet. Het komt soms namelijk voor dat online lesbisch daten heel erg duur kan gaan worden. De site is in eerste instantie helemaal gratis. Het is ook niet verplicht om te betalen.

Je kunt wel gewoon betalen voor de site. Dit is ook best wel aan te raden, want op die manier zie je meteen al een stuk meer profielen. Dat maakt dus ook dat je sneller aan een lesbische date komt. De website gebruikt het geld van de gebruikers om zichzelf constant te verbeteren en door te blijven groeien.

Je kunt op drie manieren kiezen voor een betaald account. Je kunt jaarlijks, half jaarlijks, of per kwartaal betalen. Dit ligt er puur aan voor hoe lang jij verkiest om de website te gebruiken.

De kosten zijn niet heel erg hoog. Het moet namelijk ook gewoon toegankelijk zijn voor iedereen. Een jaarlijks lidmaatschap kost €79,95, een half jaarlijks lidmaatschap kost €59,70 en een lidmaatschap per kwartaal kost €49,95. Hoe langer je op de website zit, hoe minder je er in verhouding voor hoeft te betalen. Dat is ook wel iets waar je voor jezelf rekening mee moet houden.

De prijzen zien er tamelijk hoog uit. Maar dit is juist helemaal niet het geval. Heel veel datingsites maken namelijk gebruik van een betaling per bericht en vragen dus al snel twee euro per bericht. Zo ben je een stuk goedkoper uit als je voor Bilove kiest

lesbisch daten site

Conclusie lesbisch daten

Uit de tekst lesbisch daten kunnen we concluderen dat www.Bilove.be de ideale site is om een lesbische date op te zoeken. De website is heel erg betrouwbaar in het gebruik. Er zijn een heleboel goede reviews over te vinden. Verder is de site heel erg goed bereikbaar voor eventuele vragen. De algemene voorwaarden zijn ook heel erg goed verzorgd en er staat niks raars in.

De aanmelding op Bilove gaat ook heel erg soepel. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je gegevens door gelekt worden naar iemand anders. De site heeft hier strenge regels over, dus dit zal je ook niet tegen komen.

Daarnaast hebben we naar de betalingen gekeken. Bilove heeft er voor gezorgd dat je per kwartaal, per half jaar of per jaar kunt betalen. Zo geef je er een stuk minder geld aan uit. Je kunt het wel zo duur maken als dat je zelf wilt. Bilove is daarom sterk aan te raden om op zoek te gaan naar een lesbische date.

BEKIJK DIRECT ANDERE VROUWEN BIJ BILOVE.BE