Man zoekt man!

man zoekt man

Man zoekt man … een nieuwe partner zoeken en daten is altijd spannend, zeker als je als man een andere man zoekt kan dit een spannende aangelegenheid zijn. België beschikt over gelijke rechten voor homoseksuele mannen, het wordt over het algemeen goed geaccepteerd in de maatschappij.

Toch zijn er nog steeds vooroordelen naar homoseksuelen toe. Dit kan zijn door geloof of levensopvatting. Hierdoor is het daten met mannen nog niet in elke maatschappelijke kring geaccepteerd. Hierdoor daten veel mannen stiekem op geheime ontmoetingsplaatsen, of ze zoeken mannen via datingsites. Helaas zijn niet alle datingsites even veilig. Gay Parship is een datingsite waar mannen elkaar op een veilige manier opzoek kunnen naar een date. Mogen wij stellen dat dit de beste datingsite is voor homo’s? In dit artikel leggen wij hier meer over uit.

Gay Parship is veilig!

Wat is de beste gay dating website?

Er doen zich genoeg berichten te ronde over homoseksuele mannen die afspreken via een dating app of datingsite en uiteindelijk: worden verkracht, beroofd of in elkaar geslagen. Dit is natuurlijk geen prettig idee als je als man gewoon een andere man zoekt. Je zit er niet op te wachten dat mensen jou mishandelen vanwege je seksuele voorkeur. Om deze reden is het niet aan te raden om via elke willekeurige dating app of website mannen te zoeken. Het is belangrijk dat je een website kiest die veiligheid kan garanderen.

Wij van Belgiumdate.be staan hier achter, daarom hebben wij dit uitgetest. Wij kwamen tot de conclusie dat Gay Parship een veilige website is. Op Gay Parship zitten echte mannen, er zijn geen fake profielen, ook geven de gebruikers aan dat zij geen onveilige situaties hebben meegemaakt. Om deze reden is Gay Parship dus veilig en raden wij het je aan om via deze datingsite een man te zoeken.

Wat is Gayparship?

We hebben je al aangegeven dat daten via Gayparship veiliger is dan via een andere datingsite. Er zitten echte mannen en er zijn geen fake profielen op deze website te vinden. Gayparship is een onderdeel van Parship. Parship is een van de bekendste en geliefdste datingsites van België.

Gaypaship is nagenoeg hetzelfde als Parship, alleen richt deze datingsite zich op homoseksuele mannen. Hierdoor krijgen holebi’s de kans om hun waren liefde te vinden. Indien je jezelf inschrijft bij Gay Parship gaat dit op dezelfde manier als bij Parship zelf. Je dient een persoonlijkheidstest in te vullen. Door dit in te vullen krijgt de datingsite een goed beeld over jou. Zo kunnen zij ook een goede match maken. Op deze manier kan het daten beginnen. Mannen die opzoek zijn naar een avontuurtje kunnen beter via een andere datingsite daten.

Gay Parship is namelijk een datingsite voor serieuze mannen, waar een man opzoek gaat naar een leuke man, om zo samen een leven op te kunnen bouwen. Hier zitten dus alleen maar mannen die opzoek zijn naar een vaste en lange relatie.

man zoekt man belgie

Dit moet je over Gayparship weten, voordat je gaat daten!

Er zijn altijd voor- en nadelen aan een datingsite. Gayparship kent er gelukkig maar een. Het enige grote nadeel aan Gayparship is de lange vragenlijst. Maar moet je dit als een nadeel zien? Eigenlijk niet, want als je opzoek bent naar een serieuze relatie, is het belangrijk dat de datingsite een goed beeld krijgt van jou. In dit geval is het dan juist een voordeel in plaats van een nadeel. Dit geeft ook aan dat dit een serieuze datingsite is. Even op je tanden bijten, invullen en het daten kan beginnen. Gelukkig biedt deze datingsite meer voordelen. Hieronder sommen wij op wat je allemaal van deze site kunt verwachten:

 • Er is een goede mengeling aan personen en persoonlijkheden
 • Er zijn enkel mensen met hetzelfde geslacht op deze datingsite, zij kunnen hier een perfecte match vinden, zo zijn er weinig teleurstellingen. Er zijn dus geen heteroseksuelen aanwezig.
 • De uitgebreide persoonlijkheidstest/lange vragenlijst, zorgt voor een zeer goede match.
 • Met de matchingpoints kun je nagaan of de voorgestelde match jouw ideale partner is.
 • Je hebt overal de controle over.
 • Er zijn ijsbrekers voor verlegen personen.
 • Een goede zoekfunctie biedt je ook de vrijheid om zelf opzoek te gaan naar een leuke match.
 • Wanneer iedereen alles ingevuld heeft, heb je een volledig profiel met reeds heel veel informatie over de personen. Op deze manier krijg je een juiste indruk en kun je mensen makkelijk aflezen.
 • Je registratie is gratis.
 • Je krijgt een eigen mailbox waarop je je berichten kan lezen en beantwoorden.
 • Deze datingsite is 100% te vertrouwen.

ONTMOET GRATIS GAYS BIJ GAYPARSHIP

Kosten Gayparship!

Inschrijven bij Gayparship is gratis. Wil je chatten of meer berichten naar elkaar versturen? Dan zijn er kosten verbonden aan je lidmaatschap. Het voordeel van betaald lidmaatschap is dat je: foto’s van andere personen kunt bekijken en een bericht kunt sturen. Dit kun je alleen als je voor betaald lidmaatschap kiest. Om dit te kunnen doen kan je uit 3 verschillende bundels kiezen bij Gayparship:

 1. Premium Lite 6 maanden bundel voor maar 24,90 Euro per maand
 2. Premium Classic 12 maanden bundel voor slechts 23,92 Euro per maand
 3. Premium Comfort 24 maanden bundel voor een kleine prijs van 19,92 Euro per maand

Ervaringen gebruikers!

Diverse leden van deze datingsite geven aan dat zijn Gayparship als prettig ervaren. Vooral de uitgebreide vragenlijsten, die leiden tot serieuze matches spreekt hen zeer aan. Ze vinden dat de veiligheid op deze gratis datingsite goed wordt gewaarborgd. Over het algemeen vinden de leden snel een match, ze geven aan dat daar leuke dates uit voort komen. Daarnaast wordt deze datingsite als betrouwbaar en overzichtelijk ervaren.

Eigenlijk is er geen enkel lid dat aangeeft niet tevreden te zijn.

Conclusie Man zoekt Man review!

Indien jij als man een andere man zoekt is deze datingsite een aanrader. Je kunt op Gayparship een goede en serieuze match verwachten. Dit is heel anders dan op andere datingsites, daar gaan mannen vaak opzoek naar een avontuurtje met een andere man. Ook is niet overal de veiligheid gewaarborgd. Parship zelf is een veilige en zeer gewaardeerde datingsite, dit zie je ook in hun variant voor homoseksuelen terug.

Ben je als man opzoek naar een andere man? Neem dan zeker eens een kijkje bij Gayparship. Een account aanmaken is gratis 😉

GRATIS DATEN BIJ GAY PARSHIP

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *