Novamora Review

Welkom in deze Novamora review!

Novamora.be is de website voor singles en stellen die opzoek zijn naar een leuke, spannende date. Dagelijks melden duizenden nieuwe leden zich aan, vanwege de bekendheid die deze datingwebsite verkrijgt met haar televisie- en radioreclames. Daardoor blijft het leuk om iedere dag even in te loggen om te zien of er een leuk nieuw iemand voor jou tussen zit. Het is vrij simpel: kies een profielnaam en bepaal of je wel of geen profielfoto toevoegt. Hoe anoniem je wilt blijven op Novamora.be is helemaal aan jou. We zullen je direct meer vertellen over deze datingwebsite, zodat je snel ontdekt of het ook iets voor jou is.

novamora review

Wat is Novamora?

Novamora is bedoeld voor mensen van 18 jaar en ouder die opzoek zijn naar een nieuwe vriendschap, date of relatie. Mensen komen snel met elkaar in contact door lid te worden. Vervolgens wordt op basis van persoonlijke interesses, eigenschappen en voorkeuren gekeken welke leden met elkaar matchen. Het is daarbij niet verplicht om foto’s van jezelf toe te voegen, maar het is gebleken dat profielen met foto’s aanzienlijk meer reacties krijgen dan profielen zonder foto’s. Je kunt maximaal 10 foto’s uploaden en het is mogelijk om deze per post te versturen naar Novamora. Foto’s worden binnen 24 uur beoordeeld en pas na goedkeuring worden ze zichtbaar voor andere leden.

Wij hebben onlangs een uitgebreide Meetic review uitgebracht.

Hoe werkt deze datingwebsite?

Wanneer je een profiel hebt aangemaakt, kun je direct beginnen met het verkennen van de website. Afhankelijk van of je voor VIP-toegang gaat of een gratis profiel kiest, heb je daarbij een aantal mogelijkheden qua functionaliteiten. Nadat je bent ingelogd ga je naar een profiel van iemand en klik je op de knop ‘chat’, waarna je met een gratis profiel beperkt kunt chatten en met VIP-toegang onbeperkt. Bekijk daarbij ook de foto’s van de andere persoon, indien hij of zij deze heeft toegevoegd of ga verder opzoek naar andere leden dankzij de zoekfunctie van de website. Blijkt iemand heel vervelend te zijn, dan is het mogelijk om hem of haar te blokkeren. Zo houd je het gezellig.

Wat zijn de kosten van een lidmaatschap?

De standaard toegang tot Novamora.be is gratis voor iedereen die het eens een kans wil geven. Wil je VIP-toegang om gebruik te maken van alle functies die de website te bieden heeft, dan kan dat tegen betaling. Daarmee maak je ook gebruik van de FotoZapper, kun je FotoZapper matches bekijken, zijn verzonden berichten altijd leesbaar, kun je persoonlijke berichten sturen, extra foto’s bekijken, chatten en nog veel meer. Je wordt al lid vanaf 24,99 euro voor één maand.

novamora ervaringen

Welke lidmaatschapsvormen zijn er?

Met een abonnement op deze datingwebsite geef je aan voor welke periode je VIP-toegang wilt. Het is mogelijk om steeds opnieuw toegang te kopen en daarmee weer voor een bepaalde periode een abonnement aan te gaan. De volgende lidmaatschapsvormen zijn mogelijk om uit te kiezen:
• Een abonnement voor 1 maand VIP-toegang voor 24,99
• Een abonnement voor 2 maanden VIP-toegang voor 19,99 per maand
• Een abonnement voor 4 maanden VIP-toegang voor 14,99 per maand
Nadat je een abonnement bent aangegaan, is het mogelijk deze direct via je profiel weer op te zeggen. Het resterende aantal dagen/maanden waarin je nog recht hebt op VIP-toegang behoud je dan gewoon.

Hoe werkt het met betalen?

Bij een datingwebsite als Novamora.be wil je natuurlijk weten of het betalen veilig. Wanneer je thuis op de bank zit en een lidmaatschap wilt aangaan, dan is het fijn om te weten dat internetcriminelen niet meekijken op het moment van betalen. Je kunt betalen voor je lidmaatschap met creditcard, overboeking of Bancontact (voor België). Daarnaast is het mogelijk om te zien of de verbinding veilig is op het moment van betalen wanneer er een slotje zichtbaar is in je browser. Die staat symbool voor een veilige SSL-verbinding. SSL is de meest gebruikte beveiligingsmethode voor online betalingen. Bedenk je je na het betalen toch, dan is het mogelijk om je lidmaatschap binnen 14 dagen te annuleren zonder opgave van een reden.
Pas op voor oplichters!
Wanneer je een leuke klik hebt met iemand, houd dan in gedachten dat je nog steeds niet helemaal zeker weet met wie je te maken hebt. Blijf daarom altijd alert, zeker wanneer de volgende situaties zich voordoen:
• Je ontvangt een sms met een 4-cijferig nummer;
• Iemand vraagt je om geld naar hem of haar over te maken;
• Je hebt de persoonlijke gegevens nog niet gecontroleerd van degene met wie je contact hebt.
Heb je het idee dat je te maken hebt met een oplichter? Dan vraagt Novamora.be je om dit bij hen te rapporteren. Op die manier bescherm je jezelf en andere leden.

novamora betrouwbaar

De voordelen van Novamora

Op Novamora.be is het dus mogelijk om voor een beperkte periode een abonnement aan te gaan. Dan weet je zeker dat je niet voor lange tijd ergens aan vast zit, wanneer dit je niet blijkt te bevallen. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de website zonder dat je daarvoor geld hoeft te betalen. Daarnaast biedt de website dating tips voor iedereen, die je helpen om gerichter te zoeken en sneller een leuke vriendschap op te bouwen of date te vinden. Vind je iemand vervelend worden, dan is het mogelijk om hem of haar eenvoudig te blokkeren.

Overige voordelen

Bij Novamora zit je niet zomaar ergens aan vast. Mocht je spijt krijgen van je beslissing om een abonnement aan te gaan, dan kun je binnen 14 dagen van dat abonnement afzien, zonder daar een geldige reden voor te geven. Verder geniet je nog van de volgende voordelen als lid:
• Je bepaalt zelf of je wel of niet anoniem wilt blijven en dus wel of geen foto’s toevoegt van jezelf;
• Het is altijd mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice van Novamora wanneer je vragen hebt of ergens niet uitkomt;
• Ook voor het verkrijgen van extra tips mag je de klantenservice benaderen.

Enige nadelen van Novamora

Wat de nadelen dan zijn van Novamora? Om onbeperkt te kunnen chatten met andere leden dien je een betaald lidmaatschap te nemen. Anders loopt je gesprek halverwege dood en is het niet meer mogelijk om contact met iemand te houden. Tenzij je je persoonlijke contactgegevens deelt, maar het is niet aan te raden om dat zomaar te doen. Het nadeel wat daarbij hoort is namelijk dat je ook te maken kunt hebben met oplichters. Deze mensen proberen geld te verdienen aan jou of willen je op een andere manier oplichten, bijvoorbeeld door zich als een ander voor te doen. Blijf dus altijd op je hoede wanneer iemand je vraagt om af te spreken of geld naar hen over te maken.

Conclusie Novamora Review

Een profiel aanmaken op Novamora.be kan ervoor zorgen dat je in contact komt met gelijkgestemden en de kans is groot dat het je leuke contacten oplevert. Een profiel aanmaken is eenvoudig en je bepaalt zelf of je daarvoor wel of niet wilt betalen. Betaal je wel voor de extra functies die dit je oplevert, dan zijn de prijzen daarvoor op lange termijn relatief laag. Dat maakt het leuk om het uit te proberen. Wel is het belangrijk om realistisch te blijven en mensen die je eigenlijk nog niet kent, niet zomaar te vertrouwen. Als je je gezonde verstand blijft gebruiken, zal NovaMora.be vast een leuke toevoeging op je leven zijn. Of je nu single bent of een relatie hebt. Dus zoals je kan lezen is dit een positieve Novamora review! We raden trouwens aan om eerst gratis een account aan te maken en zo te ontdekken welke vrouwen en mannen er allemaal online zitten.

MAAK GRATIS NOVAMORA ACCOUNT AAN

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *