Regioswingers review

regioswingers review

Welkom bij de Regioswingers review.

De laatste dating review voor vandaag die we behandelen is wel een heel speciale! We duiken namelijk de wondere wereld van het swingen in. Swingen is eigenlijk partnerruil. Dus je spreekt af met een koppel en daar wissel je dan van partner. Wij hebben enkele weken terug een account aangemaakt op de dating website die hierin is gespecialiseerd: Regioswingers! Ze hebben de naam alvast niet gestolen want alle mannen en vrouwen die actief zijn op deze website hebben 1 gemeenschappelijk doel: in alle discretie het swingen beleven. Is regioswingers de beste datingsite voor swingers? Hieronder in onze Regioswingers review zal je onze ervaringen ontdekken en zien of we deze datingwebsite aanraden of niet. Veel leesplezier!

regioswingers ervaringen

Wat is Regioswingers?

Wat is de beste swingers site?

Regioswingers is dus DE website voor koppels die graag van swingen houden. Je kan je ook al man of vrouw alleen aanmelden. Er zijn namelijk ook veel koppels die op zoek zijn naar een trio met een andere man of vrouw erbij dus. De makers van de website van Regioswingers doen er trouwens alles aan op fake profielen tegen te houden. En dit is uiteraard een goede zaak.

Hoe werkt Regioswingers?

Wil je net zoals ons de eerste stappen zetten in de toch wel zeer spannende wereld van het swingen? Dan kan je alvast een gratis account aanmaken via de onderstaande groene knop. Je kan je direct gratis aanmelden en zo al eens kijken wie er allemaal online zit op deze dating website. Vergeet ook niet om je profiel zo volledig als mogelijk in te vullen. Op deze manier zullen koppeles, mannen of vrouwen je ook sneller benaderen voor meer informatie.

Bekijk de Regioswingers Intro Video

regioswingers review

Regioswingers kosten en pakketten

Swingers België … Waar kan je terecht?

Zoals je hierboven kan lezen raden wij aan om gewoon te starten met de gratis(Standaard) account. Wil je later genieten van alle andere premium opties, dan kan je altijd eenvoudig upgraden naar de VIP Account. Bij de VIP account heb je dus toegang tot alle functies. Maar met de gratis account kan je ook al starten.

Standaard(GRATIS) Toegang opties:

 • Gratis profiel aanmaken
 • Profielen bekijken
 • Standaardberichten versturen
 • Foto’s plaatsen
 • Hoofdfoto’s bekijken
 • Standaard zoeken

VIP Toegang opties:

 • Alle standaard opties
 • FotoZapper gebruiken
 • Fotozapper matches bekijken
 • Verzonden berichten altijd leesbaar
 • Persoonlijke berichten sturen
 • Extra foto’s bekijken
 • Uitgebreid zoeken
 • Zoeken op trefwoord
 • Laatste bezoekers bekijken
 • Chatten
 • Berichten lezen

Prijzen VIP Account

 • 1 maand: €24.99/maand
 • 2 maanden: €19.99/maand
 • 4 maanden: €14.99/maand

*Je kan betalen met: Bancontact, Ideal, Creditcard of een overschrijving.

Dating websites in België

Is Regioswingers Betrouwbaar?

Uiteraard is de dating website van Regioswingers betrouwbaar. Wij maken eigenlijk enkel en alleen maar reviews van betrouwbare dating websites. De laatste weken zijn wij actief geweest op deze dating website en we moeten zeggen dat het wel een spannende periode was. Maar los daar van … Alles werkt zeer vlot. Onderin de website is er een Over ons pagina. Op deze pagina vinden we de nodige gegevens zoals adres, btw nummer en kvk nummer. Wij hebben al deze gegevens gecontroleerd en niets raars gevonden. De kantoren liggen trouwens in Nijmegen(Nederland). En je kan hen altijd via e-mail contacteren als je nog vragen hebt.(via het contactformulier). Koppel zoekt koppel? dan ben je bij regioswingers aan het juiste adres!

Ervaringen online van Regioswingers

Zoals je in deze Regioswingers review duidelijk kan lezen, hebben wij zeer positieve ervaringen gehad met deze datingwebsite. Als we even kijken op Google naar reviews en ervaringen van deze gratis datingsite dan valt het ons op dat er niet zo veel echte reviews of ervaringen online staan. Als we er even bij stilstaan is dit niet meer dan normaal. Dit is namelijk een community die privacy hoog in het vaandel draagt. Dus de koppels, mannen of vrouwen die actief swingen gaan niet zomaar hun namen op het internet zetten.

regioswingers betrouwbaar

Regioswingers review Conclusie

Wil je uw eerste stappen zetten in de spannende wereld van het swingen? Of zoek je als koppel een betrouwbare dating website om andere koppels te ontmoeten en dan af te spreken? Dan kan je zeker bij de populaire dating website van Regioswingers terecht. Op de website van Regioswingers zitten enkel maar mensen die net zoals je interesse hebben om te swingen. Wij raden jullie wel aan om eerst te starten met een gratis account. Zo kan je direct starten en zien welke koppels er allemaal op deze website zitten. Je kan later op gelijk welk moment je account upgraden. We kunnen alvast onthullen dat je aangenaam verrast zal zijn hoeveel mensen er actief zijn op deze datingwebsite …

Meldt u hieronder gratis aan & ga op zoek naar uw Swing Date 😉

DIRECT DATEN

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *