Relatieplanet review

relatieplanet review

Welkom bij deze Relatieplanet Review! Relatieplanet is een oude rot in het vak. Het is een van de meest gerespecteerde datingsites in Nederland en België. Deze datingsite bestaat al vanaf 2002 en heeft meer dan 7 keer de titel: ‘datingsite van het jaar’ gewonnen. Het is dan ook niet zo vreemd dat wij van Belgiumdate.be deze datingsite eens wat nader wilden bekijken. Zo’n zeer gerespecteerde datingsite mag toch niet op ons lijstje ontbreken. Daarom meldde wij ons aan en schreven aan de hand daarvan deze review.

Relatieplanet is zeer gerespecteerd!

Relatieplanet is een zeer gespecteerde datingsite. Dit lieten we in de inleiding al even blijken, maar nu vertellen we je waarom. Relatieplanet beschikt over een leden bestand met meer dan 5.000.000 leden en er zijn meer dan 240.000 waargebeurde liefdes verhalen bekend. Dit zijn verhalen waarin men aangeeft dat men:

 • Via Relatieplanet een relatie heeft.
 • Men zijn of haar ‘ware’ liefde heeft gevonden.
 • Ze veel leuke dates hebben gehad.
 • Ze uiteindelijke kinderen hebben gekregen en zijn getrouwd.

Zo zijn er natuurlijk nog veel meer verhalen, maar met deze korte omschrijvingen geven ze eigenlijk al aan dat het een succesvolle datingsite is. Mensen vinden hier dus makkelijk een serieuze relatie. Het is dan ook niet zo gek dat Relatieplanet zo’n gerespecteerde datingsite is.

Voordelen aan Relatieplanet!

Relatieplanet heeft al voor veel mooie liefdes gezorgd. Zo zijn er meer dan 240.000 succesvolle matches. Welke, zelfs tot relaties zijn uitgebloeid. Relatieplanet richt zich op iedereen en je bent altijd welkom. Hieronder sommen we de voordelen van deze datingsite op:

 • De datingsite heeft veel ervaring en dit merk je aan het uiterlijk van de datingsite.
 • Je kunt jezelf hier heel gemakkelijk inschrijven.
 • Iedereen is welkom:  Hoger opgeleiden, jongeren, ouderen, hetero’s en homo’s, Relatieplanet beschikt over een uitgebreid ledenbestand.
 • Mensen vinden er snel een match

relatieplanet ervaringen

Relatieplanet Betrouwbaarheid

Relatieplanet staat bekend om haar betrouwbaarheid. Het is niet-voor-niets een van de meest gerespecteerde datingsites van Nederland. Het is ook een datingsite die al sinds haar oprichting een succes is. Het is een grote datingsite en heel veel bekendheid. Ze beschikken over een Thuiswinkel waarborg en een Keurmerk. In deze paragraaf geven we aan waarom Relatieplanet betrouwbaar is. Deze datingsite geeft zelf aan dat zij dit belangrijk vinden. Daarom namen wij de proef op de som.

GRATIS AANMELDEN

SSL- verbinding

Relatieplanet beschikt over SSL-certificaten. Hierdoor zijn je gegevens beschermd en je wachtwoorden veilig.

Relatieplanet heeft een keurmerk

Het keurmerk Veilig Daten is in het leven geroepen om datingsites te keuren en aan leden aan te geven dat het geen nep-sites zijn. Dit keurmerk laat aan haar leden zien dat de datingsite goed omgaat met de gegevens van haar leden en dat de veiligheid is gegarandeerd. Alle inschrijvingen worden handmatig behandeld en gecontroleerd. Je kunt dus met een gerust hart opzoek naar een date via Relatieplanet, want deze datingsite is betrouwbaar en beschikt over dit keurmerk.

Klantenservice

Relatieplanet beschikt over een goede klantenservice. Ze staan haar klanten netjes te woord en je kunt dag en nacht terecht bij een van de medewerkers.

Datingcoach

Indien je een betaald abonnement hebt kun je gebruik maken van een gratis dating-coach. Dit laat zien dat Relatieplanet het daten en haar leden serieus neemt.

Prijzen gewonnen

Relatieplanet.nl wordt al jaren op rij genomineerd voor datingsite van het jaar. Ze hebben deze zelfs meerdere jaren achter elkaar gewonnen.

Cookies

Advertentie-Cookies zijn niet meer toegestaan sinds de komst van het AVG, tenzij er hier toestemming voor wordt gegeven. De consumentenbond controleert dit regelmatig bij diverse sites, ze kwamen tot de conclusie dat Relatieplanet hier aan voldoet en ze slaagden dan ook voor de test van 2019. Het is belangrijk dat Relatieplanet hieraan voldoet, het is immers de wet, het houdt in dat je gegevens door Relatieplanet niet met andere commerciële derde partijen worden gedeeld.

relatieplanet reviews

Registeren op Relatieplanet!

Het is zeer eenvoudig en gratis om jezelf te registreren bij Relatieplanet. Dit is dan ook waarom deze datingsite zo’n succes is. Je vult je gegevens in, je bevestigd je aanmelding en je kunt je profiel invullen. Het is wel belangrijk dat je jouw profiel goed en netjes invult. Relatieplanet die controleert alles namelijk handmatig. Indien je onzin invult en je profiel niet netjes is wordt je verwijdert. Het is dus van belang dat je jouw aanmelding wel serieus neemt. Je mag ook geen seksueel getinte- en erotische foto’s insturen. Relatieplanet is een serieuze datingsite en wil dit ook uitstralen.

Kosten Relatieplanet.nl
Voordat je jezelf aanmeld is het belangrijk om te weten dat je Relatieplanet kunt gebruiken. Je kunt met een gratis lidmaatschap;

 • onbeperkt andere profielen bekijken;
 • berichten die zijn ontvangen in je postvak bekijken;
 • je eigen profiel aanvullen.

Indien je van alle functionaliteiten gebruik wilt maken dien je een full-membership af te sluiten. Met een full-membership kun je onbeperkt foto’s bekijken, berichten naar andere leden versturen, zien wij jouw profiel bekijkt en korting krijgen op diverse events en reizen voor singles.

De kosten van een Full membership zijn:

1 maand €24,95
3 maanden € 14,95
6 maanden € 9,95

Betalen geschied via iDeal of via creditcard.

Ervaringen van leden!

De leden geven allen aan dat ze dit een van de betere datingsites van Nederland en België vinden. Ze vinden dat Relatieplanet hun beloften nakomt en dat het een nette en betrouwbare datingsite is. Vele geven ook aan dat ze er leuke dates en eventuele relaties aan hebben overgehouden. Ze vinden het fijn dat je ook een gratis lidmaatschap aan kunt gaan. Zo kun je de datingsite toch even uitproberen, zonder dat je meteen aan een lidmaatschap vast zit.

relatieplanet ervaringen

Conclusie Relatieplanet Review

Wij van Belgiumdate.be zijn blij dat we af zijn gegaan op alle positieve geluiden over deze datingsite. We hebben zelf de proef op de som genomen en kunnen niets anders dan concluderen dat dit echt een van de betere datingsites is. Het is niet zo vreemd dat ze zoveel prijzen winnen en dat ze over de juiste keurmerken beschikken. Verder vinden we het een overzichtelijke datingsite en maken zij al hun beloftes waar.

Wat wij een zeer groot pluspunt vinden is dat deze datingsite beschikt over een goede klantenservice. Je kunt ze altijd per: telefoon, chat of email bereiken. Dit maakt hen zeer betrouwbaar. Kortom, schrijf je in bij Relatieplanet als je opzoek bent naar een leuke date.

DIRECT GRATIS ACCOUNT MAKEN BIJ RELATIEPLANET