Second Love Review

second love review

Welkom in deze Second Love review op onze dating review website.

Daten via het internet is tegenwoordig normaal. Vroeger vond je je partner in de kroeg, in deze tijd kun je een eventuele partner makkelijk via het internet scoren. Het is dan ook niet raar dat er veel datingsites in omloop zijn. Voor elke niche is er wel een datingsite te vinden. Zelfs als je naast je vaste partner een affaire zoekt, vreemd wilt gaan of een spannende date zoekt, kun je op een datingsite terecht. Als je dit zoekt, is second love de perfecte datingsite om dit te vinden. In dit artikel geven we onze mening over deze datingsite en delen we onze ervaring.

Over Second Love

Deze datingsite is in Nederland bekend. Het was de eerste datingsite die op radio en televisie adverteerde. In deze advertenties maakte ze mensen warm om een spannende date te zoeken of vreemd te gaan. Dit zorgde voor heel wat opschudding onder het Nederlandse volk. Toch is second love een groot succes en is het inmiddels uitgegroeid tot een van de bekendste datingsites. Over: vreemdgaan, affaires, tweede liefdes en spannende dates is second love een datingsite met veel expertise. Wacht daarom niet langer en schrijf je in op second love. Vele gebruikers gingen je voor en je zult hier gegarandeerd een date scoren.

second love ervaringen

Waarom daten via Second Love?

Second Love is in de basis een gratis datingsite. Je zult wel denken: “Waarom zou ik via second love daten? Ik kan toch ook naar de kroeg gaan!” Toch brengt dit veel nadelen met zich mee. Allereerst moet je naar een uitgaansgelegenheid waar niemand je kent. Je doet het hoogstwaarschijnlijk stiekem of je partner weet het ergens wel maar wil er niets van weten. Wanneer je naar een uitgaansgelegenheid in de buurt gaat loop je het risico dat iemand je herkent, met alle gevolgen van dien. Het kan je je huwelijk of relatie kosten. Daar heb je waarschijnlijk geen zin in. Om dit risico niet te lopen zul je moeten uitwijken naar een plaats ver bij je vandaan. Een plaats waar niemand je kent en waar je weinig risico loopt. Dit is natuurlijk een mogelijkheid. Het grote nadeel hier aan is dat je altijd ver weg moet rijden, je excuses moet verzinnen waarom je zo ver weg gaat, waarheen je gaat en je het risico loopt dat je ver weg rijdt om uit te gaan en vervolgens niemand vindt.

Als je online date via second love loop je dit risico niet. Oké, je moet uitkijken dat je niet wordt betrapt thuis als je achter je laptop of computer zit. Toch is het veel makkelijker om stiekem te doen. Je hoeft niet ver weg en je kunt veel makkelijker contact leggen zonder de deur uit te hoeven. Zo kun je makkelijk op zoek naar die: spannende date of affaire. Wacht daarom niet langer en schrijf je nu in op second love. Het aanmaken van een account op second love is geheel vrijblijvend en helemaal gratis. TIP: lees ook even onze Parship Review.

We hebben onlangs ook een uitgebreide 50plusmatch review geschreven.

Hoe schrijf je jezelf in?

Ben je op zoek naar die spannende date, affaire of flirt? Wacht dan niet langer en schrijf jezelf in bij deze datingsite. Het is eenvoudig en gratis. Je geeft een gebruikersnaam en

e-mailadres op. Daarna activeer je je account. Dit doe je door op de link te klikken die je via een email toegestuurd krijgt. Let op, e-mails kunnen in je spambox terecht komen. Je hoeft je niet onder je eigen naam of email adres in te schrijven. Zo kun je meteen gaan daten en ook anoniem blijven.

Je kunt je anonimiteit gemakkelijk waarborgen doordat je helemaal zelf bepaalt hoeveel informatie je deelt. Het is geheel vrijblijvend. Een goed ingevuld profiel biedt, je veel kansen op een leuk gesprek. Daarnaast wordt de kans ook groter dat je een leuk persoonlijk gesprek vindt. Als je een foto toevoegt verhoogd de kans op een leuk gesprek. Je mag helemaal zelf bepalen hoe je de foto instuurt. Je kunt hem vaag maken, of er met een sexy maskertje op gaan staan. Het is wel belangrijk dat het netjes blijft. Je hebt je voorwaarden en deelt alleen de informatie die je wilt delen.

Kosten Second Love

Second love is geen goedkope datingsite. Om een tweede liefde te vinden moet je wel in de buidel tasten. Toch is het je investering zeker waard.

De kosten voor een premium lidmaatschap zijn als volgt:

  • Promoactie: € 74,90 voor de eerste twee maanden, daarna € 74,90 per maand. Per maand € 74,90
  • Per kwartaal € 94,95, dit is € 31,65 per maand
  • Halfjaar € 154,95 per halfjaar, dit is € 25,82 per maand

Betalingen kunnen gedaan worden met iDeal, Creditcard, Paypal of directe overboeking.

KLIK HIER VOOR EEN GRATIS ACCOUNT

Second Love Ervaringen van gebruikers!

Second love is een populaire datingsite. Niet voor niets schrijven zoveel mensen zich hier in. Kennelijk zijn mensen toch niet zo monogaam. We hebben je al het veel over deze datingsite vertelt. Toch is het ook fijn om naast onze mening ook die van de gebruikers te weten.

De gebruikers zijn tevreden over deze datingsite. Ook niet zo raar, want anders zou deze datingsite niet zo groot zijn. De gebruikers zijn over het algemeen zeer te spreken het gebruiksgemak van de website. Ze vinden hem overzichtelijk en je kunt jezelf gemakkelijk inschrijven. Wel geven sommige te kennen dat ze het best een dure datingsite vinden. Daar staat daar wel tegenover dat je jezelf op een veilige datingsite inschrijft en over het algemeen snel een date vindt.

De anonimiteit optie wordt over het algemeen zeer gewaardeerd. Gebruikers vinden het fijn dat er niet te veel wordt gevraagd en gecontroleerd. Ze vinden het fijn dat ze zichzelf onder een andere gebruikersnaam en e-mailadres kunnen inschrijven.

Veel gebruikers waarderen deze datingsite met vier sterren of meer. Al met al is dit dus een echte aanrader volgens de gebruikers.

second love betrouwbaar

Conclusie Second Love Review

We hebben deze website goed bestudeerd en doorgelezen, daarna hebben we ons zelf aangemeld. We hebben zelf ervaren hoe de website werkt. We kunnen niets anders zeggen dan: Schrijf je in als je een affaire of spannende date zoekt. Het is de perfecte site om iemand te vinden waarmee je vreemd kunt gaan. De website is overzichtelijk. De kosten van de website zijn wel wat aan de hoge kant, maar daar krijg je ook veel voor terug. Zo kom je eerlijke en nette profielen tegen. Je vindt snel een date, en alles is netjes en professioneel. Kun je anoniem daten en kun je jezelf makkelijk inschrijven. Kortom een echte aanrader.

MAAK GRATIS ACCOUNT AAN BIJ SECOND LOVE

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *