Seksbuddy review

seksbuddy review

Welkom in deze Seksbuddy review! Er zijn altijd wel van die momenten dat je als single zin hebt in seks. Op zulk soort momenten baal je natuurlijk enorm, want je hebt geen partner om je heen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om op andere manieren aan je lusten te komen. Vaak kun je via het internet al heel ver komen. Zo kun je heel makkelijk een leuke seksdate aan de haak slaan. Helaas, zijn er veel datingsites op het internet die hier misbruik van maken. Vaak zijn ze niet echt en betaal je er heel veel geld voor. Seksbuddy richt zich ook op deze niche, maar laat blijken dat zij anders zijn. Wij van Belgiumdate.be waren hier benieuwd naar en hebben deze datingsite onder de loep genomen. Onze bevindingen hebben wij in deze review gezet.

Waarom daten via Seksbuddy?

Je zult je natuurlijk wel afvragen: ‘ Waarom zou ik opzoek gaan naar een date via Seksbuddy‘? Dit is een vraag die we heel makkelijk kunnen beantwoorden. Hieronder zetten we de argumenten even op een lijn:

  1. Het aanmelden is gratis.
  2. De datingsite is betrouwbaar.
  3. Er zijn geen nep-profielen te vinden.
  4. Het is een overzichtelijke datingsite.

Wat zijn de voordelen van Seksbuddy?

Er zijn veel leden op deze datingsite te vinden, daarom is het heel makkelijk om via Seksbuddy jouw Seksmaatje te vinden. Je wilt het liefst natuurlijk een maatje voor meerdere keren, zo raak je ook vertrouwd. Uiteindelijk is dat veel fijner dan steeds maar wisselende contacten. Dat is wat Seksbuddy ook zo ideaal maakt. Je kunt heel makkelijk iemand vinden waar je meerdere keren per: week, dag, maand of jaar mee kunt afspreken. Schrijf je daarom zeker in bij Seksbuddy.

sexbuddy ervaringen

Aanmelden bij Seksbuddy

Het is helemaal gratis en heel makkelijk. Je vult gewoon je naam en wachtwoord in en klikt op de bevestiging-link welke je krijgt toegestuurd in je mail. Daarna kun je jouw profiel in orde maken en ben je aangemeld. Je kunt heel makkelijk opzoek naar een date.

REGISTREER NU GRATIS BIJ SEKS BUDDY

Credits

Indien je over meer functionaliteiten wilt beschikken dien je credits aan te schaffen. Daarvoor zijn enkele verschillende pakketten in het leven geroepen. Hoe groter het pakket credits dat je koopt, hoe voordeliger:

  • Het pakket van 10 credits kost € 10,00 (€ 1,- per berichtje)
  • Het pakket van 25 credits kost € 22,50 (€ 0,90 per berichtje)
  • Het pakket van 50 credits kost € 42,50 (€ 0,85 per berichtje)
  • Het pakket van 100 credits kost € 80,00 (€ 0,80 per berichtje)
  • Het pakket van 275 credits kost € 200,00 (€ 0,72 per berichtje)

Profiel verwijderen

Het kan natuurlijk zo zijn dat je jouw seksbuddy inmiddels hebt gevonden. Je kunt er dan voor kiezen om je account te houden of deze op te zeggen. Je kunt natuurlijk ook een ander platform uit gaan proberen. Het is maar net wat je zelf wilt. Je kunt om deze redenen je profiel opzeggen. Dit gaat heel gemakkelijk bij Seksbuddy. Het enige wat je hoeft te doen is: inloggen, naar je account gaan, klikken op de knop Mijn profiel, dan kom je op een pagina, je klikt op de knop ‘profiel verwijderen’. Je kunt ervoor kiezen om een reden op te geven waarom je weggaat. Maar je kunt er ook voor kiezen om het gewoon meteen te verwijderen. Het is in ieder geval heel eenvoudig en je hebt het zo gedaan.

Seksbuddy op mobiel!

De datingsite van Seksbuddy is zo geoptimaliseerd dat je hem ook op je mobiele telefoon kunt gebruiken. Je kunt hierdoor heel makkelijk je mobiel pakken en deze aanzetten. Het is ook mogelijk om via de app een seksdate te vinden. Dit kun je zeer eenvoudig doen door de app te downloaden, een account aan te maken (op de website) en op de app in te loggen.

Sexbuddy Ervaringen van leden!

De leden van deze datingsite zijn zeer te spreken over de privacy en veiligheid op deze datingsite. Vaak vinden ze het toch wel wat lastig om een datingsite te vinden die zich alleen maar richt op seks-dates. De meeste datingsites richten zich toch vaak op serieuze relaties en de seks-datingsites die er zijn, zijn vaak niet betrouwbaar. Daarom vinden de leden van Seksbuddy het zo fijn dat er nu wel een keer een datingsite te vinden is, die dit wel allemaal biedt. Ze geven allen aan dat ze het prettig vinden dat de mensen zo goed op elkaar letten, als er een keer iemand grof doet, dan wordt hier meteen melding van gemaakt. Ze stellen het allen ook zeer op prijs dat de klantenservice zo goed bereikbaar is, en dat deze altijd bestaat uit mensen die je echt willen helpen.

Veel leden geven aan dat zij al veel dates hebben gescoord. Vaak ook blijvende maatjes die ze meerdere malen terug zien. Het is dus al-met-al zeker de moeite om je eens in deze datingsite te verdiepen.

seksbuddy reviews

Conclusie Seksbuddy Review

Seksbuddy is een zeer gerespecteerde datingsite en dat merk je aan de leden die erop zitten. Ze spreken je meteen aan en je merkt dat het allen oprecht is. Ze zijn allen opzoek naar een spannend avontuurtje, maar dat betekend niet dat ze kortaf of vervelend zijn. In tegendeel, dat is ook wat er zo fijn is aan deze datingsite, dat ze allen op een fijne toon tegen elkaar praten. Hierdoor vindt men over het algemeen zeer snel een seksdate.

De indeling van de datingsite is zeer netjes en overzichtelijk. Je merkt dat de organisatie er veel tijd aan heeft besteedt. Ze vinden het belangrijk dat de mensen er op een goede manier worden verwelkomt. Dit voel je ook meteen als je op de datingsite komt. Daarnaast is het een datingsite die veel waarde hecht aan privacy en veiligheid. Je moet een profiel invullen, deze wordt gecheckt, je moet alles bevestigen en als het nep is wordt je eraf gegooid.

Het is een zeer prettige datingsite en als je opzoek bent naar een avontuurtje, dan raden we je deze datingsite zeker aan. We hebben deze datingsite nauwkeurig bekeken en raden hem je zeker aan. Het mooie is dat je een gratis account aan kunt maken, daarna kun je heel makkelijk credits aanschaffen, zo zit je nooit definitief aan deze datingsite vast. Dus, wacht niet langer en meld je vandaag nog aan.

REGISTREER NU GRATIS EN GA OP SEX DATE