Seniorengeluk review

seniorengeluk review

Welkom bij de Seniorengeluk review.

De tweede dating website die we vandaag bekijken is deze van Seniorengeluk. Zoals de naam al doet vermoeden richt deze grote dating website zich dus op senioren en meer bepaald op 50plussers(mannen en vrouwen). De 50plussers in België(en Nederland) zijn niet enkel een zeer grote community ze zijn ook zeer actief op alle vlakken. veel mensen ontdekken het leven nog maar vanaf hun 50 jaar. Er zijn wel niet zo heel veel dating websites voor deze doelgroep. Wat ons eigenlijk wel een beetje verbaast. Wij hebben dus enkele weken een account aangemaakt bij Seniorengeluk. Hieronder kan je onze ervaringen van deze dating website lezen. En uiteraard in het laatste gedeelte kan je zien of we Seniorengeluk aanraden of niet. Is dit de beste datingsite voor senioren? Je kan het antwoord terug vinden in dit nieuw artikel!

seniorengeluk ervaringen

Wat is Seniorengeluk ?

De datingwebsite van Seniorengeluk is al redelijk lang online. Dat je minstens 50 jaar moet zijn om je aan te melden is eigenlijk een schot in de roos van de makers van deze dating website. De 50plussers in België(en Nederland) maken hier dan ook dankbaar gebruik van. Voor hen is het dan ook net zo prettig zodra je een gratis account aanmaakt dat je direct je doelgroep kan zien. En kort samengevat: kan kijken met wie je op date wil gaan.

Hoe werkt Seniorengeluk?

Wil je kijken of de dating website van Seniorengeluk iets is voor u of niet. Dan raden wij aan om gewoon direct een GRATIS account aan te maken. De werking is eigenlijk zeer gemakkelijk. Klik op de onderstaande link om een gratis account aan te maken. Je zal dan een e-mail ontvangen met een bevestigingslink waarna je direct door kan met het invullen van je profiel. Het is altijd leuk om eerst vrijblijvend te kijken welke mannen en vrouwen er allemaal op deze dating website zitten. Maar wij kunnen alvast bevestigen dat jullie aangenaam verrast zullen zijn.

Lees zeker ook deze interessante 50plusmatch review.

Seniorengeluk Intro Video

seniorengeluk review

Seniorengeluk kosten en pakketten

Als we even kijken op de website van Seniorengeluk zien we dat ze werken met 2 verschillende accounts. Zo kan je dus standaard een gratis account openen. Wil je echter genieten van alle betalende functies dan kan je kiezen voor de VIP account.

In de Gratis(standaard) account heb je volgende mogelijkheden:

 • Gratis profiel aanmaken
 • Profielen bekijken
 • Standaardberichten sturen
 • Foto’s plaatsen
 • Hoofdfoto’s bekijken
 • Standaard zoeken

In de VIP account heb je volgende opties:

 • Alle opties van in de standaard account
 • FotoZapper gebruiken
 • FotoZapper matches bekijken
 • Verzonden berichten altijd leesbaar
 • Persoonlijke berichten sturen
 • Extra foto’s bekijken
 • Uitgebreid zoeken
 • Zoeken op trefwoord
 • Laatste bezoekers bekijken
 • Chatten
 • Berichten lezen

*Je kan uiteraard veilig betalen met de gekende betaaloplossingen zoals: Bancontact, Ideal, Creditcard of overschrijving.

seniorengeluk betrouwbaar

50plus Dating in België

Ben je een vijftigplusser die op date wil gaan? Maar je ziet even door de bomen het bos niet meer? Dan kan je bij Seniorengeluk terecht. Dit is een datingwebsite waar je enkel mannen en vrouwen zal terug vinden van deze leeftijd. En geloof ons, ze zijn nog zeer actief 😉 Lees ook nog zeker onze Parship Review waar je ook gratis aan de slag kunt.

GRATIS ACCOUNT MAKEN

Is Seniorengeluk Betrouwbaar?

Nee seniorengeluk is niet betrouwbaar! GRAPJE! Wij hebben enkele weken terug zelf een account aangemaakt bij deze gratis datingsite. Het aanmelden ging zeer vlot en we konden als snel zoeken naar een date tussen al de mannen en vrouwen. Onderaan de website van Seniorengeluk(in de footer) vinden we de bedrijfsgegevens pagina terug. Geen sexy pagina maar wel belangrijk omdat hier het echte adres staat + het BTW nummer en KVK nummer. Deze hebben wij op echtheid gecontroleerd en positief bevonden. Dus om te antwoorden op de vraag of Seniorengeluk betrouwbaar is? Ja hoor!

Ervaringen online van Seniorengeluk

Onze ervaringen de laatste weken met Seniorengeluk waren zeer positief. Als we even zoeken op Google naar reviews en ervaringen van Seniorengeluk dan zien we al snel dat het grootste gedeelte gelukkig ook positief is. Uiteraard kan je nooit voor iedereen goed doen.

seniorengeluk prijzen

Seniorengeluk Conclusie

Ben je vijftigplusser en wil je graag nog eens op date gaan? Maar je weet niet precies waar te beginnen? Of is het jaren geleden dat je nog eens op date bent geweest? Dan kan je direct starten bij de website van Seniorengeluk. Zoals je in deze seniorengeluk review kan lezen waren onze ervaringen van de laatste weken zeer leuk. We kunnen deze dating website dan ook aanraden. Maar zoals bij elke dating review willen we jullie wel even waarschuwen. Start niet zomaar! Maak eerst rustig een gratis account aan. Zo kan je rustig de website van Regioswingers verkennen en op zoek gaan naar een man of vrouw voor uw nieuwe date!

Meldt u hieronder gratis aan & ga op zoek naar uw Ondeugende Date 😉

GRATIS ACCOUNT MAKEN

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *