Shemale Gent

shemale gent

Shemale Gent? Daten is altijd leuk. Of je nu date in het echte leven, of via het internet, het is altijd leuk om te daten. Je leert nieuwe mensen kennen en je ontvangt liefde-en genegenheid. Dit is belangrijk in het leven van een mens. Een mens heeft: liefde, seks- en genegenheid nodig om te overleven. Zonder liefde vereenzaamd een mens en wordt deze niet gelukkig. Het is daarom belangrijk dat een mens genoeg date, liefde vindt en seks heeft.

Daarbij heeft iedereen in de samenleving recht op geluk en liefde. Of je nu heteroseksueel, transseksueel, transgender of holebi bent. Iedereen heeft recht op liefde- en geluk. Helaas is het voor holebi’s, transseksuele, transgenders en shemales niet altijd mogelijk om in het openbaar te flirten. Ondanks dat het in Nederland- en België wordt geaccepteerd zijn er nog steeds mensen die worden gediscrimineerd. Of je nu in: Amsterdam, Rotterdam, Turnhout, Kapelle, Antwerpen, Lier of Gent woont, overal worden mensen gediscrimineerd.

Daarom is het goed dat er datingsites bestaan zoals Transdate.be. Dit soort datingsites maakt het mogelijk voor iedereen om op een veilige manier te daten. Wij wouden onderzoeken of dit echt waar is. Onze bevindingen kun je lezen in onderstaande review.

Gent is holebi vriendelijk!

Gent is een zeer linkse stad. Mensen worden hier over het algemeen allemaal gerespecteerd, iedereen is er welkom ongeacht: ras, leeftijd, sekse, afkomst of seksuele voorkeur. Gent is een vooruitstrevende stad en respecteert- en accepteert iedereen. Gent staat lief-voor-niets in de top 10 van meest holebi-vriendelijkste steden van België.

Wat is een shemale?

Deze term wordt over het algemeen in de prostitutie gebruikt. Je zult het woord shemale niet heel snel ergens anders vinden. Toch, is het mogelijk om ook met een shemale te daten buiten de prostitutie. De prostitutie is immers werk en shemales hebben ook een privé-leven. Een shemale is iemand die zich vrouwelijk voelt en een vrouwen lichaam adoreert. Vaak laten zij zich deels ombouwen met behoudt van hun penis. Het kan ook zo zijn dat een shemale alleen wat hormonen gebruikt. Vaak beschikken zij over permanente borstprotheses.

Wat is Transdate.be?

Transdate.be is een datingsite die zich richt op daten met:

 • Transgenders
 • Shemales
 • Travestieten
 • Transseksuele
 • Heteroseksuele
 • Bi-seksuele
 • Pan-seksuele
 • Queers

Het is een veelzijdige datingsite en iedereen wordt er geaccepteerd. Zolang je de regels en gebruiken maar in acht neemt en iedereen steunt.

Waarom daten via Transdate.be?

Ondanks, dat holebi’s, transgenders, transseksuelen en shemales worden geaccepteerd, komt er nog steeds discriminatie voor onder deze minderheden. Dit is niet prettig voor deze groep van de bevolking, daar iedereen gelijk is en recht heeft op liefde en veiligheid. Toch, is dit niet altijd het geval. Vroeger moesten dit soort mensen naar de zogenoemde homo-ontmoetingsplaatsen. Helaas, kunnen deze erg onveilig zijn. Bovendien wordt het er niet altijd veilig gedaan, je kunt dus snel een ziekte als HIV oplopen.

Daarom is het goed dat je via Transdate.be met serieuze mensen kunt praten. Hier zitten geen mensen die een ander wil discrimineren. Je vindt hier heus wel mensen die alleen maar opzoek zijn naar seks, maar je zult hier geen mensen vinden die andere discrimineren. Verder is het een erg overzichtelijke datingsite en vind je er snel een transgender date.

Aanmelden bij Transdate.be

Het is zeer eenvoudig om jezelf bij Transdate.be aan te melden.  Het is gratis en je kunt jezelf altijd uitschrijven. Dit gaat op de volgende manier:

 1. Je vult je gegevens in.
 2. Je klikt op de link. Deze link vind je in de e-mail die Transdate.be je heeft toegezonden.
 3. Je vult je profiel in.
 4. Je zoekt potentiële dates.
 5. Je stuurt een wink.
 6. Je koopt credits.
 7. Je verstuurd berichten- en-of- flirts.

ONTMOET GRATIS SHEMALES IN GENT VIA TRANSDATE

Kosten Transdate.be!

Aanmelden bij Transdate.be is gratis. Indien je berichten wilt versturen kun je de zogenoemde credits kopen. Transdate.be hanteert de volgende kosten:

 • CreditPack 8, kosten € 10,00
 • CreditPack 25, kosten € 27,50
 • Creditpack 45, kosten € 47,50
 • Creditpack 100, kosten € 95,00
 • Creditpack 250, kosten € 225,00

Ervaringen met Transdate.be

Onze ervaringen met Transdate.be zijn zeer positief. We hebben ons bij deze datingsite aangemeld om te kijken of het waar is wat de meeste mensen tegen ons zeiden. De meeste mensen zeiden dat dit namelijk de website was als je een shemale uit Gent wou scoren. Onze ervaring is dat de mensen gelijk hebben. Transdate.be beschikt over een uitgebreid leden bestand, doordat Gent zo holebi vriendelijk is komen mensen er ook makkelijker voor uit. Daardoor vind je veel holebi’s, transgenders en shemales in Gent en online op Transdate.be.

Onze ervaring is dat niet iedereen opzoek is naar een vaste relatie. Er zijn hier ook veel mensen die houden van: spanning- en avontuur en seks. Je kunt hier dan ook heel makkelijk terecht voor een spannende date, seks-relatie of one-night-stand.

Wij zijn zeer te spreken over de manier waarop leden met elkaar omgaan. Wij hebben dit getest door een keer een zeer aanstootgevende tekst te versturen. We kregen meteen een waarschuwing van de organisatie, iemand had ons gedrag namelijk al meteen getipt. Het is goed dat er zoveel sociale controle heerst op deze datingsite.

shemale gent ervaringen

Conclusie Shemale Gent …

Wij van Belgiumdate.be gingen in eerste instantie op onderzoek uit omdat veel mensen zeiden dat deze site een veilige plaats biedt voor holebi’s, transgenders en transseksuele. Wij nemen naar natuurlijk niet alles aan dus zijn we zelf op onderzoek uitgegaan. Wij hebben alles nauwkeurig onderzocht door onszelf aan te melden, alle plekken te controleren, zelf aanstootgevend gedrag te tonen en alle voorwaarden te lezen. Het klopt wat iedereen zegt. Wij kunnen niets anders dan concluderen dat dit een veilige datingsite is voor holebi’s en transseksuele.

Verder is het een zeer overzichtelijke datingsite. Je vindt alles heel makkelijk online en je kunt jezelf gratis aanmelden. Hierdoor zit je niet meteen ergens aan vast. Het is fijn om te weten dat je niet meteen een heel abonnement hoeft af te sluiten. Dit zou ook niet goed zijn daar mensen zeker in deze scene moeten weten of het een veilige omgeving is. Mensen in deze groep worden namelijk al genoeg gediscrimineerd. Het is fijn om te weten dat iedereen hier gelijk is en dat men op elkaar past. Onze conclusie is dan ook dat als je in deze doelgroep valt je niet langer moet wachten en je een date zoekt op een veilige site zoals deze.

ONTMOET GRATIS SHEMALES REGIO GENT VIA TRANSDATE