Shemale Leuven

leuven shemale

Shemale Leuven? Daten is een leuke bezigheid omdat je op deze manier nieuwe mensen leert kennen. Sociale contacten zijn goed voor de mens en het is altijd leuk om je kennissen- en vriendenkring uit te breiden. Vroeger ontmoette je elkaar in een dansschool of tijdens het uitgaan. Dit is niet meer van deze tijd, we leven in de 21ste eeuw en iedereen zoekt zijn of haar date op een andere manier. Sinds de komst van de datingsite zijn er veel mensen die op deze manier een nieuwe date vinden. Voor elke niche is er wel een datingsite en iedereen vindt uiteindelijk wel waar hij of zijn naar opzoek is. Een van deze datingsites is Transdate.be. Het is een zeer gerespecteerde datingsite. Wij van Belgiumdate.be zijn op onderzoek uitgegaan. Onze bevindingen lees je in deze review.

Wat is Transdate.be?

Transdate.be is een datingsite voor transgenders- en iedereen boven de 18 jaar. Het is een datingsite welke zich bevindt in een kleine maar leuke niche. Het mooie aan deze niche is dat deze zeer uniek is. Er zijn niet veel datingsites in deze niche te vinden.

Wat voor leden vind je op Transdate.be?

Transdate.be is een datingsite waar in principe iedereen boven de 18 jaar kan daten. Deze datingsite bevindt zich in een unieke niche. Ze richten zich vooral op transgenders, maar als: heteroseksueel, holebi of shemale kun je hier ook terecht. De reden waarom zij zich op transgenders richten is omdat er niet veel veilige datingsites in omloop zijn. Ondanks dat transgenders over het algemeen steeds meer worden geaccepteerd is daten niet zo voor de hand liggend. Daarom zijn er datingsites zoals Transdate.be waar je als transgender op een veilige manier opzoek kan naar een leuke date. Ook transgenders hebben behoefte aan liefde en willen genegenheid voelen.

Meder door de diversiteit aan leden kun je eigenlijk alle soorten relaties hier wel vinden. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je gewoon opzoek bent naar seks of een spannende transgender date. Ook dan ben je hier aan het juiste adres.

Waarom zou je daten via Transdate.be?

Er zijn genoeg redenen te noemen waarom je via Transdate.be zou moeten daten. Hieronder sommen we een aantal voordelen op:

 • Het is een veilige datingsite.
 • Deze datingsite beschikt over een groot ledenbestand.
 • Het is registeren is gratis.
 • Je kunt hier ook met een shemale daten.
 • Je zit nergens aan vast.

transgender dating belgie

Wat is een shemale?

Een shemale is heel simpel gezegd een vrouw met een penis. Er zijn mannen die zich meer vrouw voelen dan man. Andersom kan natuurlijk ook. Vaak kiezen deze mannen ervoor om niet heel hun leven als man door het leven te gaan. Ze gaan dan in transitie. Voordat ze in transitie gaan ondergaan ze een heel onderzoek. Dit is vaak erg zwaar en ze moeten diverse psychologische testen ondergaan. De term shemale wordt over het algemeen alleen in de prostitutie gebruikt. Vaak werkt een shemale ook in de prostitutie. Vooral in Thailand vind je veel shemales in de prostitutie. Het is natuurlijk niet zo dat een shemale in België of Nederland alleen maar uit is op seks. Vaak zien zij seks puur als hun werk en gaan ze heel bewust opzoek naar een vaste relatie. Dit is natuurlijk niet altijd zo, maar over het algemeen wel. Ook zijn er mensen die gewoon graag seks hebben met een shemale. Zij zoeken hier dan ook specifiek naar.

Hoe vind je liefde in Leuven?

In het Frans zegt men Louvain. Leuven is een oude middeleeuwse stad en ligt in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. Het is de hoofdstad van deze provincie en telt ruim 101.000 inwoners. Het is een echte universiteitsstad. Je vindt hier dan ook veel studenten en de oudste Katholieke Universiteit van de Lage Landen. Doordat er veel studenten in deze stad te vinden zijn is deze stad erg tolerant tegenover: holebi’s, transgenders- en shemales. Je vindt hier dan ook vast een zeker een shemale. Er zijn veel leden te vinden op Transdate.be die in Leuven wonen. Wil jij daten met een shemale? Woon je in Leuven? Schrijf je hier dan zeker in.

Gratis registratie!

Registeren op deze datingsite is gratis. Het is zelfs zeer eenvoudig om jezelf te registeren. Mocht je jezelf willen aanmelden dan gaat dit op de volgende manier:

 1. Je vult het aanmeldingsformulier in.
 2. Je bevestigd je registratie. Dit doe je door op de link te klikken, deze wordt je toegestuurd per e-mail.
 3. Je vult je profiel in.

GRATIS REGISTREREN BIJ TRANSDATE

Kosten Transdate.be!

Indien je jezelf hebt aangemeld wil je natuurlijk gaan daten. Indien je berichten naar iemand wilt versturen dien je credits aan te schaffen. Transdate.be hanteert de volgende prijzen:

 • CreditPack 8, kosten € 10,00
 • CreditPack 25, kosten € 27,50
 • Creditpack 45, kosten € 47,50
 • Creditpack 100, kosten € 95,00
 • Creditpack 250, kosten € 225,00

Betaalmethoden:

Indien je de credits wilt betalen kun je kiezen uit een van de volgende betaalmethoden:

 • iDeal
 • Mr Cash/Bancontact
 • Paysafecard
 • Bankoverschrijving
 • Betaling via telefoon

shemale leuven

Ervaringen Transdate.be!

De leden van deze datingsite zijn allen zeer positief. Ze hebben hun ervaring en kennis met ons gedeeld. Net als zij kwamen wij tot de conclusie dat er niets negatiefs aan deze datingsite is. Er is wel een heel klein puntje, de pagina waarop je de credits kunt aanschaffen is lastig te vinden. Echter, indien je contact opneemt met de klantenservice zenden zij je meteen een link van de betreffende pagina. Wij kwamen tot deze ontdekking toen wij credits wouden kopen. We namen contact op met de klantenservice en kregen meteen een link toegestuurd. Zo konden wij meteen de klantenservice testen. Onze ervaring is dat ze snel en adequaat reageren. Daarnaast is het een zeer overzichtelijke datingsite. We vonden alles snel en konden meteen daten.

Conclusie Shemale Leuven

Wij van Belgiumdate.be zijn tot de conclusie gekomen dat Transdate.be de datingsite is waar je moet zijn als: transgender, holebi of shemale. Iedereen is hier welkom en daarom is deze datingsite zo uniek. Wij vinden het een prettige datingsite en raden deze aan iedereen aan. Daarnaast zijn de kosten laag gehouden. Zo kan iedereen een leuke date vinden. Deze datingsite is zeer gebruiksvriendelijk en de klantenservice is uitstekend. De leden zijn erg sociaal en in het geval van ontoepasselijk gedrag grijpt iedereen meteen in. Het is dus zelfs raar als je hier als shemale niet zou gaan daten. Het is gewoon de perfecte datingsite voor iedereen. Meld je daarom vandaag nog aan en vind jouw perfecte date.

GRATIS STARTEN BIJ TRANSDATE