Shemale Roeselare

shemale roeselare

Shemale Roeselare? Daten is leuk en tegenwoordig kun je heel gemakkelijk via het internet een date vinden. Voor elke doelgroep is er wel een datingsite te vinden. Transdate.be is een unieke datingsite en biedt transgenders en holebi’s een veilige plaats om met andere in contact te komen. Ook als shemale uit Roeselare kun je hier terecht. In deze review lees je meer over deze unieke datingsite.

Voor wie is Transdate.be bedoeld?

Transdate.be is een datingsite voor transgenders en transseksuelen. Echter, is iedereen hier welkom en kun jezelf altijd aanmelden als je 18 jaar of ouder bent. Deze datingsite is bedoeld voor mensen die opzoek zijn naar leuk contact of meer. Deze datingsite bevindt zich in een unieke niche en richt zich op mensen die op normale datingsites moeilijk dates scoren. In het echte leven is het voor transgenders lastig om een date te vinden. Ook als shemale kun je niet overal terecht. Daarom is Transdate.be in het leven geroepen.

Liefde vinden in Roeselare!

Roeselare is een stad- en gemeente in West-Vlaanderen. Je vindt hier veel architectonische hoogstandjes en het is een prachtige oude stad. De stad telt ruim 63.000 inwoners en je kunt hier veel toeristische bezienswaardigheden bezichtigen. Roeselare staat open voor iedereen en holebi’s en transgenders worden hier volledig geaccepteerd. Ook als shemale wordt je hier geaccepteerd. Transdate.be heeft leden over heel België, ook in Roeselare. Ben jij opzoek naar een shemale? Of ben je een shemale? Zoek jij liefde? Zoek jij een spannende transgender date? Of zoek je gewoon seks? Woon jij in Roeselare? Dan kun je op Transdate.be jouw liefde vinden.

transgender dating belgie

Gratis starten bij Transdate.be!

Transdate.be biedt de mogelijkheid om je gratis aan te melden. Je vult je gegevens in en je ontvangt een link per e-mail. Deze e-mail dien je te bevestigen, zo maak je jouw registratie compleet. Na aanmelding kun je jouw profielfoto toevoegen en opzoek naar die ene leuke date.

GRATIS STARTEN BIJ TRANSDATE

Kosten Transdate.be!

Het aanmelden bij deze datingsite is gratis. Indien je berichten wilt versturen dien je credits aan te schaffen. Transdate.be hanteert de volgende kosten:

  • CreditPack 8, kosten € 10,00
  • CreditPack 25, kosten € 27,50
  • Creditpack 45, kosten € 47,50
  • Creditpack 100, kosten € 95,00
  • Creditpack 250, kosten € 225,00

Met welke betaalmethodes kan ik betalen?

Transdate.be biedt de volgende betaalmethodes:

  • iDeal
  • Mr Cash/Bancontact
  • Paysafecard
  • Bankoverschrijving
  • Betaling via telefoon

Klantenservice van Transdate.be

Trandate.be beschikt over een uitstekende klantenservice. Indien je met een vraag zit kun je ook altijd eerst onder de veelgestelde vragen kijken. Vaak vind je daar al een antwoord. Mocht je antwoord nog niet zijn beantwoord dan kun je altijd een e-mail sturen naar de klantenservice van Transdate.be. Hieronder behandelen wij enkele veelgestelde vragen:

Is een profielfoto verplicht?

Het hebben van een profielfoto is niet verplicht. Het is wel vanzelfsprekend dat een profiel foto een betere indruk maakt. Vaak krijg je met een goede profielfoto sneller aanspraak. Leden zonder profielfoto worden vaak niet serieus genomen en als niet betrouwbaar bestempeld. De keuze is geheel aan jou, toch raden wij je aan om deze wel toe te voegen. Mocht je anoniem willen blijven, dan kun je altijd een foto toevoegen die jou symboliseert. Wellicht ben je een autofanaat? Of hou je heel erg veel van katten? Je kan dan een foto van een auto- of kat toevoegen. Je wekt op deze manier meer interesse bij de leden.

Wie heeft er toegang tot mijn profiel?

Jouw profiel is privé en niemand anders heeft toegang tot jouw profiel. Deze datingsite van van GWA Limited zij behandelen al hun producten en diensten met uiterste zorgvuldigheid. Ook is alles goed beveiligd. GWA Limited houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Wat doe ik als een (ander) lid van Transdate.be ongewenst of aanstootgevend gedrag vertoont?

Ongewenst- en aanstootgevend gedrag wordt niet gerespecteerd. De organisatie vindt het belangrijk dat ieder lid zich veilig voelt. Mocht je dit soort gedrag toch opmerken, dan kun je een e-mail sturen naar het volgende e-mail adres: team@transdate.be. De organisatie van Transdate.be behandeld elke mail persoonlijk en neemt direct actie.

Wat zijn flirts?

Indien je interesse in iemand wilt tonen kun je een flirt sturen. Je laat dan merken dat je graag contact wilt met diegene. Het versturen van een flirt kost een credit per keer.

Wat is een wink?

Een wink is een digitale knipoog. Je maakt op deze manier aan iemand kenbaar dat je zijn of haar aandacht wilt. Het versturen van een wink is gratis.

Hoe verwijder ik mijn profiel van Transdate.be?

Indien je jouw profiel wilt verwijderen dien je rechtsboven op “Mijn profiel” te klikken en vervolgens navigeer je naar “Verwijder mijn profiel”. Indien je hiermee problemen ondervindt kun je contact opnemen met de organisatie. Je kunt dit doen door hun een e-mail te sturen naar team@transdate.be.

shemale roeselare

 

Ervaringen Transdate.be!

Onze ervaringen met deze datingsite zijn zeer positief. Wij vinden dat de leden goed worden geholpen indien ze met een vraag rondlopen. Je kunt veel informatie vinden op de pagina met veelgestelde vragen. Ook kun je in het geval van aanstootgevend gedrag contact opnemen met de klantenservice. Een van de leden vertelde dat die werd lastig gevallen. Nadat die contact had opgenomen met de klantenservice werd diegene die dat gedrag vertoonde gelijk verwijderd.

De leden geven aan dat ze hier veel leuke contacten op doen. Het maakt niet uit waar je naar opzoek bent, alle leden vinden wat ze zoeken. Dit is ook wat de meeste leden aangeven. Hun dates zijn allemaal soepel verlopen en sommige hebben zelfs de liefde van hun leven gevonden.

Conclusie Shemale Roeselare

Wij van Belgiumdate.be zijn tot de conclusie gekomen dat Transdate.be de perfecte datingsite is als je opzoek bent naar liefde. Het maakt niet uit wat je precies zoekt. Transdate.be heeft de missie om liefde- en avontuur voor iedereen mogelijk te maken. Zo vind je heel snel de perfecte match op deze datingsite. Het is een overzichtelijke datingsite en registreren is gratis. Op deze manier kun je heel makkelijk jouw ideale liefde vinden. De kosten van deze datingsite zijn niet hoog. Je zit dus nergens aan vast. Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan.  Ook als shemale vind je hier de liefde. Transdate.be is de perfecte datingsite voor iedereen!

GRATIS SHEMALES BEKIJKEN REGIO ROESELARE BIJ TRANSDATE