Swingers Belgie

swingers belgie

Swingers Belgie … Je hebt er waarschijnlijk al wel eens van gehoord, swingers. Swingers zijn stelletjes die een extra persoon er bij in bed willen of aan partnerruil doen. Dit is vaak ook het beeld dat iedereen daar bij heeft. Voor heel veel mensen zijn ze dus ook maar een raadsel. Want waarom zal je dat nou doen?

Wat zijn swingers?

Om er achter te komen waarom je een swinger zal worden, moet je natuurlijk wel eerst weten wat een swinger precies is. Swingen is een vorm van intimiteit tussen twee of meerdere koppels. Ze ontmoeten elkaar daarom ook vaak om sex te hebben. In zo’n geval is er vaak sprake van partnerruil. Partnerruil houdt in, zoals het al zegt, dat je beide van partner ruilt. Dit kan op twee manieren. Je hebt een soft swap en een full swap. Een soft swap houdt in dat je alleen met de ander zoent, die persoon streelt en misschien orale sex hebt. Hierbij vind geen penetratie van de vrouw plaats. Een full swap houdt in dat je alles met de partner van de ander mag doen wat jullie willen. Dit houdt dus ook in dat je de ander gewoon mag penetreren.

Maar het is ook gewoon mogelijk om helemaal geen sexuele intimiteit met het andere stel te hebben. Je bent namelijk ook al een swinger als je het naast elkaar doet en naar elkaar kijkt. Daarnaast kun je ook zonder sexuele doeleinden een swinger zijn. Dan is het enige wat je doet een beetje met de ander flirten en een beetje spannende uitdaging zoeken.

De keuze om een swinger te worden, rust vaak op het feit dat je meer spanning in je relatie zoekt. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld in een sleur terecht komt en je relatie wilt behouden. Door een swinger te worden, kun je ook je sexleven verbreden en sex met een ander hebben zonder echt vreemd te gaan.

swingers dating

Swingen in België

Wat is de beste swingers site?

Aangezien je op zoek bent naar swingers België, zoek je waarschijnlijk een plek waar je swingers kunt vinden in België. België is best wel een groot land. Het gene waar je naar op zoek bent om andere swingers te ontmoeten, is een parenclub. Er zijn best wel veel parenclubs in België, de parenclubs zijn vaak gevestigd in de buurt van een grote stad in België.

In zo’n parenclub vind je andere stelletjes of individuen die ook op zoek zijn naar swingers België. Met deze mensen kun je zo ook makkelijk in contact komen. In een parenclub kun je eerst even gezellig samen een lekker drankje doen en een praatje maken. Op die manier leer je elkaar een beetje kennen en weet je ook meteen of je je aangetrokken tot elkaar voelt. Dat is namelijk ook best wel een belangrijk ding, want anders kun je hiermee problemen krijgen in je relatie.

OPGELET: Wil je andere swing koppels zien?

Dan kan je gratis starten bij Regioswingers.be

MAAK DIRECT EEN GRATIS ACCOUNT AAN BIJ REGIOSWINGERS.BE

Zijn er veel risico’s?

Je vraagt je nu dan waarschijnlijk af wat de risico’s zijn van het worden van een swinger. Op het eerst gezicht klinkt het zo namelijk best wel aantrekkelijk om swinger te worden. Niet vergeten dat in de basis dit een gratis datingsite is. Je hebt namelijk alle sexuele vrijheid die je je maar kunt wensen en door het met een ander te doen, zoek je ook wel een beetje het avontuur op. Maar er zitten ook risico’s aan. De kans op een sexueel overdraagbare aandoening of SOA is een stuk groter als je sex met een ander hebt. Daarnaast kan het ook best wel goed zijn dat één van jullie er niet volledig voor open staat en dat kan jaloezie veroorzaken. Dat is iets wat je ten alle tijden wilt voorkomen. Verder kan het ook zijn dat als er geen grenzen meer zijn voor wat je doet tijdens de partnerruil, je partner voor je gaat vervreemden. Bij twijfel, lees zeker even onze regioswingers review!

Voordat je er aan begint, moet je dus wel heel erg goed nadenken of swingen wel het gene is wat je zoekt. Het kan namelijk als je er niet mee uit kijkt je hele relatie kapot maken. Kijk er dus wel een beetje mee uit.

Misverstanden

Er zijn best wel veel misverstanden in de wereld over swingers dating die helemaal nergens voor nodig zijn. Bijvoorbeeld dat ze alleen maar sex met een ander hebben en daardoor niet vreemd gaan. De meeste swingers maken eerst hele goede afspraken met elkaar wat kan en wat niet. Zo hou je de spanning in de relatie, maar ben je wel zeker van wat je partner doet en wat niet. Aangezien ze hier gewoon afspraken over hebben is het dus geen vreemdgaan. Het is in principe pas vreemdgaan als ze het achter iemands rug om doen.

belgie swingers

Conclusie swingers Belgie

Uit de tekst swingers België kunnen we concluderen dat swingers stelletjes zijn die meer spanning zoeken in hun relatie. Op die manier hebben ze sex met anderen zonder dat ze vreemd gaan. Dit is een hele goede optie als je in een sleur terecht bent gekomen in je relatie. Zo kun je namelijk uit de sleur komen samen. Swingen houdt niet meteen in dat je sex hebt met iemand van het andere stelletje. Het is namelijk ook al swingen als je met een ander aan het flirten bent.

Er zitten ook een paar risico’s aan swingen. Je kunt er namelijk sneller een sexueel overdraagbare aandoening van krijgen en je relatie kan er door kapot gemaakt worden als je niet de juiste afspraken gemaakt hebt. Hier moet je dus rekening mee houden voordat je zomaar begint met swingen.

Er zijn best wel veel andere mensen die ook op zoek zijn naar swingers België. Deze kun je vaak vinden in parencafés. Een parencafé is speciaal voor swingers bedoeld om elkaar te ontmoeten. Als je op zoek bent naar andere swingers kun je het dus het beste hier proberen.

Een misverstand over swingers is dat ze constant vreemd gaan, maar dan niet achter iemands rug om. Dit is helemaal niet het geval. Swingers gaan namelijk juist niet vreemd, maar willen gewoon de spanning in hun relatie terug. In principe ga je pas vreemd als je het allemaal achter iemands rug om doet namelijk.

BEKIJK VIA REGIOSWINGERS.BE GRATIS WELKE ANDERE KOPPELS ONLINE ZIJN

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *