Swingers zoeken

swingers zoeken

Er zijn best wel veel mensen die swingers zoeken. Dit kunnen koppels zijn, maar je kunt als individu ook gewoon op zoek zijn naar een swinger. Op die manier kun je een trio hebben of kun je er nog een vierde persoon bij zoeken. Als je op zoek gaat naar een swinger, moet je natuurlijk eerst wel goed weten wat een swinger precies inhoudt.

Wat is een swinger?

Een swinger is iemand die in een relatie zit en met zijn of haar partner aan dingen zoals partner ruil doet. Swingen houdt in dat een koppel met een ander koppel intiem bezig gaat. Partner ruil is dan een van de iets heftigere vormen van swingen. Je kun namelijk ook swingen als je geen sex wilt. Zo kun je door gewoon een beetje flirten met iemand van het andere koppel of naast elkaar sex hebben ook al een swinger zijn.

Als het gaat over partner ruil dan zijn er twee mogelijkheden. Je hebt namelijk de full swap en de soft swap. Een full swap houdt in dat je echt volledig sex hebt met de persoon uit het andere stelletje. Dit houdt dus ook in dat je de ander gewoon mag penetreren. Daarnaast heb je ook de soft swap. Dit houdt in dat je de ander van het andere stelletje dus niet mag penetreren. Swingers Dating is in België zeer hot en trending trouwens. Dingen die dan wel mogen zijn dingen zoals zoenen elkaar strelen en soms zelfs ook orale sex. Dit zijn dingen die je echt goed met je partner moet overleggen. Anders kan het namelijk voor komen dat je als stel alleen maar uit elkaar gaat groeien. Dat is niet wat je er mee wilt bereiken.

Een parenclub

Swingers België … Waar kan je terecht?

Wat is de beste swingers site?

Als je een swinger bent en je bent op zoek naar sex met een ander koppel dan kan het misschien lastig zijn om andere swingers te vinden. Je kunt op best wel veel verschillende soorten plekken zoeken. De eerste plek die aan te raden is om heen te gaan, is een parenclub. Een parenclub is een fysieke plaats waar swingers onder elkaar samen komen om andere swingers te ontmoeten. Dit is meteen ook de meest veilige plek om in contact te komen met andere swingers.

In een parenclub kun je andere swingers stelletjes ontmoeten. Vaak drinken jullie dan samen een drankje en maken jullie eventjes een praatje om elkaar beter te leren kennen. Daarna kun je er voor kiezen om met elkaar mee te gaan. Het is wel slim om voordat je wat samen gaat doen eerst wat afspraken te maken met het koppel zelf te maken. Het kan namelijk zijn dat jullie afspraken niet helemaal op één lijn liggen. Dit moet je wel echt goed af spreken, omdat dat voor grote problemen tussen jullie kan zorgen.

swingers dating

Gratis Swing Koppels Online bekijken

Zoals je met heel erg veel dingen doet als je het op wilt zoeken, online gaan. Met heel erg veel dingen is dit een slimme keuze, maar met swingen moet je er wel een beetje mee op passen. Je wilt namelijk niet op een verkeerde plek terecht komen.

Er is een heel erg groot aanbod aan swingers sites. Als je hier naar op zoek bent, moet je wel eerst goed na gaan welke site echt betrouwbaar is hiervoor en welke niet. Een slechte site heeft vaak een slecht beschermde informatiestroom en server. Zo weet je meteen of iemand van buitenaf zonder veel moeite te doen in je gegevens kan die je op die site hebt gezet. Dat is natuurlijk iets wat je wel wilt voorkomen. Het gebeurt vaak dat de site niet goed beveiligd is, omdat de meeste sites ook gratis zijn.

Wil je direct en gratis in contact komen met andere swing koppels in je regio(of er buiten).

Dan kan je bij Regioswingers.be aan de slag.

MAAK DIRECT EEN GRATIS ACCOUNT BIJ REGIOSWINGERS.BE

Risico’s swingen

Er zitten nog best wel veel risico’s aan het swingen. Hier moet je wel even rekening mee houden voordat je er aan begint. Het kan namelijk voorkomen dat als je online iemand hebt gevonden dat die persoon zich voor doet als iemand anders. Hierom is het handig om voordat je met die persoon een afspraak maakt eerst meerdere foto’s vraagt.

Daarnaast kan het ook zijn dat iemand een sexueel overdraagbare aandoening heeft. Dit is niet is wat je wilt hebben, maar door het swingen word je wel sneller besmet met een SOA. Probeer daarom voordat je met iemand anders tussen de lakens duikt dat je goed beschermt bent tegen de SOA’s. Dit kan door middel van het gebruik van een condoom. Wij hebben enkele weken terug een uitgebreide Regioswingers review geschreven.

best swing dating site

Conclusie swingers zoeken

Uit de tekst swingers zoeken kunnen we concluderen dat swingers mensen zijn die door middel van het bedrijven van de liefde met anderen hun relatie proberen te redden. Dit brengt vaak namelijk meer spanning in de relatie. Als je het over partner ruil hebt dan zijn er twee soorten ruilen. Zo heb je de full swap en de soft swap. Een full swap houdt in dat je met degene van het andere stelletje mag doen wat je wilt. Dit gaat zo ver dat je diegene mag gaan. Dit houdt in dat er ook gewoon penetratie mag plaats vinden. Soft swap is iets minder heftig. Dit houdt in dat je alleen met elkaar zoent, elkaar streelt en misschien als je dat hebt afgesproken orale sex met elkaar hebt.

Om op zoek te gaan naar andere stelletjes kun je het beste eerst naar een parenclub gaan. Een parenclub is een plek waar andere swinger stelletjes samen komen om wat te drinken en te praten met andere swingers en daarna misschien met elkaar naar huis te gaan om lekker van elkaar te genieten.

Je kunt ook online op zoek gaan naar andere swingers. Hiermee moet je wel een beetje op passen. Online kan namelijk zomaar je informatie doorgelekt worden en dat is nou niet iets waar je op zit er wachten.

Verder zitten er ook nog best wel wat risico’s aan het swingen. Zo kan er bijvoorbeeld iemand anders achter zitten dan dat je denkt. Het kan ook voor komen dat iemand anders een sexueel overdraagbare aandoening heeft en die op die manier overdraagt. Een SOA is niet iets waar iemand op zit te wachten, dus je kunt hier het beste wel mee op passen.

BEKIJK ANDERE SWINGKOPPELS GRATIS BIJ REGIOSWINGERS.BE

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *