Tesamen review

tesamen review

Welkom in deze Tesamen Review!

Wat is er nou mooier dan dat je een partner voor het leven vindt? Er zijn genoeg datingsites die hierop inspelen, maar datingsite Tesamen speelt hier extra op in. In deze review vertellen wij onze bevindingen over deze datingsite.

Tesamen in een notendop!

Wat is er mooier in het leven? Alleen zijn? Of een partner voor het leven vinden? Iemand die jou steunt door dik en dun. Iemand waarbij jij je zwaktes niet hoeft te verbergen. Elkaar begrijpen zonder woorden. Tesamen helpt jou om deze levenspartner te vinden. Zij kunnen jou helpen om die ene liefde te vinden waar je zo naar verlangt. Je kunt op een leuke en betrouwbare manier in contact met elkaar. Iedereen op deze website is op zoek naar die ene partner.

Datingsite Tesamen is samen te vatten in een paar punten:

  • Ze bieden uitgebreide profielen aan
  • Je vindt er hoofdzakelijk hoger opgeleiden die een date zoeken
  • Meer dan 65% van de leden bevestigt zijn of haar identiteit en date dus niet anoniem
  • Tesamen is een serieuze datingsite
  • Je krijgt inzicht in het antwoordgedrag van de mensen die op je reageren
  • Als gratis lid kun je ook persoonlijke berichten sturen en ontvangen
  • 100% privacy
  • Betaalbaar lidmaatschap
  • Je kunt je foto’s afschermen of gericht laten zien

tesamen ervaringen

Ervaringen van de gebruikers!

De leden van Tesamen.be zijn erg tevreden over deze datingsite. Ze laten allen weten dat ze veel aanspraak hebben met andere leden. Dat de contacten goed verlopen en dat ze vaak ook een date scoren. Verder geven de leden het volgende aan:
Het uitgebreide profiel is overzichtelijk en persoonlijk, dit vinden wij prettig. Zo krijg je een goed beeld van de ander.
Het invullen van de open vragen op je profiel is een zeer groot pluspunt. Je kunt zo je eigen antwoord formuleren en mensen leren je beter kennen.
Met de antwoorden uit de open vragen creëer je een informatief profiel.
Elk profiel wordt nagekeken door de medewerkers van de datingsite. Dit wordt als zeer prettig ervaren omdat de leden dan zeker weten dat er geen nep profielen tussen zitten.
Onvolledige profielen worden niet geactiveerd. Dit vinden de leden fijn omdat ze zo zeker weten dat ze met een echt iemand daten.
Je kunt onder een schuilnaam inloggen, je e-mailadres wordt niet zomaar vrijgegeven. Dit vinden de leden fijn omdat zo hun privacy wordt gewaarborgd.
De kosten zijn laag.

Gratis Account maken

Dit was even een korte opsomming van alle pluspunten die de gebruikers van deze datingsite op hebben genoemd.

Tevens geven zij aan dat ze:

De indeling van de website overzichtelijk vinden.
Ze de website gebruiksvriendelijk vinden.
Het fijn vinden dat de privacy goed wordt bewaakt.
Veel leden vinden uiteindelijke een partner via deze datingsite. Ze vinden de gesprekken die ze met de leden hebben fijn. Veel mensen vinden uiteindelijk een vaste levenspartner via deze datingsite.

Voordelen van Tesamen.be

De website van Tesamen.be wordt als zeer betrouwbaar beschouwd. Veel mensen schrijven zichzelf hierin en vinden dat deze datingsite veel voordeel heeft ten opzichte van andere datingsites.

Hieronder sommen wij de voordelen op:

Geen reclame
Tesamen.be heeft geen reclame op hun website.

Gecontroleerd
Doordat de profielen goed worden gecontroleerd is de website goed beveiligd. De website komt hierdoor zeer betrouwbaar over en is dat ook.

Niet commercieel
Tesamen is een Vlaamse datingsite met een niet commerciële insteek. Ze hebben maar een doel en dat is: “ andere mensen hetzelfde geluk brengen”. De oprichters van de datingsite hebben zelf ook een date gevonden via online dating. Hun doel is om jou te helpen bij de selectie van een partner.

Transparant
Tesamen.be hanteert een transparante werkwijze.

tesamen betrouwbaar

Kosten Tesamen

Tesamen.be is betaalbaar. Zo komt alles correct over. Zij hanteren de volgende kosten:

Optie 1
Ze kennen binnen deze optie het zogenoemde Bevoorrecht lid “Light” dit kost €32,- per maand. Je betaald voor drie maanden en bent dan €96,- kwijt. Je kunt dan drie maanden onbeperkt contact leggen met alle andere bevoorrechte leden.

Je kunt met niet betalende leden persoonlijke berichten zonder contactgegeven uitwisselen. Je kunt elkaars wederzijdse interesse polsen. Je kunt via de jokers met enkele gratis leden onbeperkt communiceren en hen persoonlijk ontmoeten op een date.

Optie 2
Je kunt voor €188,- per jaar Bevoorrecht lid “Klassiek” worden. Omgerekend zit je dan op €16,- per maand. Je kunt dan onbeperkt contact leggen met andere bevoorrechte leden. Met de niet betalende leden kun je contactgegevens uitwisselen, hierdoor kun je beiden elkaars wederzijdse interesse testen. Naast de jokers die je ook bij optie 1 krijgt kun je onbeperkt communiceren.

Ze hanteren bij deze optie de zogenoemde contact garantie. Dit houdt in dat jouw lidmaatschap gratis wordt verlengd voor dezelfde periode indien je minder dan twaalf contacten hebt gehad. Onder contact wordt verstaan: persoonlijke e-mails verzonden door jezelf of door een van je matches.

Optie 3
Voor €237,- ben je het zogenoemde Bevoorrecht “Steunend lid”. Dit komt neer op €10,- per maand. Je kunt gebruik maken van alle diensten uit bovenstaande opties. Je kunt met iedereen contact opnemen.Je hebt zelfs contact garantie. Je hebt zelfs de herstart optie wat inhoudt dat indien je een relatie aangaat en deze stukloopt je opnieuw kunt beginnen en niets betaald.
Voor 237 euro ben je Bevoorrecht ” Steunend lid” = minder dan 10 euro per maand (1) .

*Met deze formule kan je met iedereen uit je kandidatenlijst persoonlijk contact maken en afspraken regelen.
Ongeacht hun type lidmaatschap.
Totaal onbeperkt in aantal contacten
Totaal onbeperkt in looptijd

Conclusie Tesamen Review

Tesamen.be is een datingsite waar veel liefde in is gestoken. Je merkt dit aan het feit dat alle profielen persoonlijk worden gecontroleerd. Daarnaast maken zij gebruik van uitgebreide profielen. Hierdoor krijgen de leden een goed overzicht. Alles is netjes ingericht en de kosten zijn niet hoog. Voor wie opzoek is naar een serieuze partner is deze website een echte aanrader. De gebruikers zijn zeer tevreden en wij ook. Wil je een vaste partner? Kijk dan zeker eens op deze datingsite.

Gratis Account maken