Thai dating

thai dating

Thai Dating … Er zijn diverse mannen die net als vrouwen een droom hebben. De droom om je te settelen en te beginnen aan: ‘huisje-boompje-en-beestje’. Helaas, is dit niet voor elke man zo eenvoudig. Dit kan diverse oorzaken hebben. Daarom zijn er mannen die opzoek gaan naar een vrouw in Thailand.

Dit noemen ze ook wel Thai dating. Er zijn diverse datingsites in deze niche in omloop. Een van deze datingsites is Thai dating. Wij van Belgiumdate.be namen deze datingsite onder de loep.

Waarom daten mannen met een Thaise vrouw?

Er zijn soms mensen die zich afvragen: ‘ Waarom zijn er mannen die daten met een Thaise vrouw?’ Dit is heel simpel om uit te leggen:

1.Mannen houden van Aziatische vrouwen

Er zijn mannen die gewoon niet op westerse vrouwen vallen. Zij voelen zich gewoon meer aantrokken tot Aziatische vrouwen. In het bijzonder tot Thaise vrouwen.

2. Mannen willen geen westerse vrouw

Er zijn mannen die gewoon geen westerse vrouw willen. Dit heeft vaak te maken met het feit dat Nederlandse en Belgische vrouwen over het algemeen zeer geëmancipeerd zijn. Ze willen werken, carrière maken, zelfstandig zijn en het huishouden delen. Er zijn gewoon mannen die op dat vlak wat ‘ouderwets ‘ zijn. Ze willen gewoon een vrouw die voor hen zorgt en daar allemaal niet mee bezig is. Daarom begeven deze mannen zich vaak op het vlak van Thai dating.

3.Mannen vinden geen vrouw in eigen land

Sommige mannen vinden gewoon weg geen vrouw in eigen land. Vaak omdat ze te verlegen zijn, niet aan de maatstaven van westerse vrouwen voldoen, of omdat ze te veel met hun carrière bezig zijn geweest, waardoor ze voor de westerse vrouw gewoon te oud zijn.

4.Mannen zijn nieuwsgierig

Er zijn ook gewoon mannen die gewoon nieuwsgierig zijn. Ze kennen de vrouwen in hun eigen omgeving al wel en willen gewoon eens daten met een Thaise vrouw. Zodoende dat ze zich gaan begeven in de wereld van Thai dating.

Thai dating, hoe in contact komen?

Thai dating is wellicht een term die jou een beetje vreemd is. Het is eigenlijk niets anders dan een afkorting omtrent daten met een Thaise vrouw. We leggen in deze paragraaf dit begrip kort uit, dit omdat je wellicht veel meer over dit begrip zult horen. Ten eerste doordat je deze review van Belgiumdate.be over Thaicupid leest, ten tweede omdat je jezelf in de wereld van daten gaat begeven.

thai dating belgie

Gratis Registeren op Thaicupid

Het is zeer eenvoudig om je op Thaicupid te registeren. Dit is mooi, want als je jezelf op het vlak van Thaidating wilt begeven, is het prettig om eerst het een en ander uit te proberen. Het is ook prettig dat de registratie zo eenvoudig is. Hieronder vertellen wij je hoe je jezelf op Thaicupid registreerd:

 1. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in.
 2. Bevestig je registratie door op de link te klikken, welke je kunt vinden in de e-mail die Thaicupid je heeft toegezonden.
 3. Als je registratie in orde is dan kun je zeer eenvoudig je profiel in orde maken.
 4. Je profiel is klaar en daten maar.

MAAK GRATIS ACCOUNT AAN BIJ THAI DATING

Kosten abonnement

Het is zeer eenvoudig om een abonnement af te sluiten bij Thaicupid.  Nadat je registratie in orde is kun je er voor kiezen om  een abonnement af te sluiten. Hieronder vind je de kosten:

 • Een abonnement voor een maand kost €30,98 per maand. Dit abonnement loopt een maand. Daarna moet je een nieuw abonnement afsluiten. 
 • Een abonnement voor drie maanden kost €20,66 per maand. Dit abonnement is drie maanden geldig. Daarna dien je een nieuw abonnement af te sluiten. 
 • Een abonnement voor een jaar, loopt 12 maanden. Dit kost €10,33 per maand. Na een jaar loopt het af, dan dien je een nieuw abonnement af te sluiten. 

Zoals je kunt zien wordt een abonnement goedkoper als je er voor kiest om meer maanden af te nemen.

Thai Dating Ervaringen

Er zijn meer dan 1,5 miljoen leden op Thaicupid, dit zegt waarschijnlijk al meer dan genoeg. Toch hebben wij van Belgiumdate.be gevraagd aan de leden zelf wat zij nou van deze datingsite vinden. Hieronder sommen wij alles op:

 • Je kunt als lid gebruik maken van een gratis account. Dit vinden alle leden prettig, zo kunnen ze de datingsite eerst uit proberen, alvorens ze een abonnement afsluiten.
 • Er zijn veel serieuze leden op deze datingsite te vinden.
 • Het leden bestand bestaat uit  mooie Thaise vrouwen.
 • De mannen die hier opzoek gaan naar een vrouw door middel van Thai dating zijn goed op de hoogte van alle ins-en-outs op de datingsite. Dit komt doordat de datingsite alles goed uitlegt. Zij ervaren dit als zeer positief.
 • De datingsite van Thaicupid is helemaal gericht op Thai dating, dit wordt goed uitgelegd en uitgebreid besproken. De leden ervaren dit als prettig.
 • Thaicupid is een gebruiksvriendelijke datingsite.
 • Alle leden vinden het prettig dat de veiligheid en privacy in acht wordt genomen.
 • Veel leden hebben leuke dates aan deze datingsite overgehouden.
 • Er heerst een sociale controle op deze datingsite.

thai dating ervaringen

Conclusie Thai Dating

Thaicupid is een veilige datingsite, welke de privacy van de leden goed in acht neemt. Daarnaast heerst er een grote sociale controle op deze datingsite. Wie zie op het gebied van Thai dating begeeft, hoeft niet bang te zijn dat er op deze datingsite een addertje onder het gras zit. Verder is deze datingsite overzichtelijk ingericht. Wij van Belgiumdate.be konden onze weg snel vinden op deze datingsite. Wij vinden het goed dat je hier eerst gebruik kunt maken van een gratis account. Zo zit je niet meteen ergens aan vast.

Wij van Belgiumdate.be vinden dit respectvol en begrijpen heel goed dat mensen de datingsite daardoor als betrouwbaar ervaren. De kosten van een abonnement vallen geheel mee, het is ook fijn dat Thaicupid deze abonnementen in diverse vormen aanbiedt. Het is mooi om te zien dat zoveel leden hun weg op deze dating site en dus in de wereld van Thai dating vinden. Belgiumdate.be kan dan ook niets anders dan zeggen dat deze datingsite het zeker de moeite waard is om hier een kijkje te nemen.

Wil je jezelf op het vlak van Thai dating begeven? Kijk dan op deze datingsite en meld je aan!

VINDT UW THAISE SCHONE BIJ THAI DATING