Thailand dating

thailand dating

Dating in Thailand is net zo populair als in Nederland en België. Zodoende dat er ook diverse datingsites in omloop zijn. Er zijn daarnaast diverse mannen die zich op het dating vlak van Thailand bevinden. Zij kiezen bewust voor een Thaise vrouw. Daarom zijn er ook datingsites in de lucht die zich op deze niche richten. Belgiumdate.be nam een van deze datingsites genaamd ‘Thaicupid‘ onder de loep. In deze review lees je al onze bevindingen.

Waarom daten met iemand uit Thailand?

Deze vraag hebben wij onszelf ook gestel: ‘Waarom zou je met een vrouw uit Thailand willen daten?’ Om deze vraag te kunnen beantwoorden, hebben wij van Belgiumdate.be een klein onderzoekje gedaan. We kwamen tot de volgende conclusies:

Dating in Thailand is populair

Doordat dating in Thailand populair is vindt je veel vrouwen op een datingsite. Mannen uit de westerse wereld merken dit en maken hier gebruik van.

Westerse vrouwen voldoen niet aan de maatstaven van mannen

Er zijn diverse mannen die westerse vrouwen maar niets vinden. Vooral vanwege het feit dat vrouwen in de westerse wereld zeer geëmancipeerd zijn. Zo willen westerse vrouwen over het algemeen: carrière maken, zelfstandig zijn, het huishouden verdelen, gelijkwaardig behandeld worden en laat aan kinderen beginnen. Niet alle mannen hebben daar zin in, daarom geven ze de voor keur aan een vrouw uit Thailand.

Thaise schoonheden

Thaise vrouwen worden beschouwd als: knap, mooi, vriendelijk en lief. Daarom begeven veel mannen zich in dating-land Thailand. Ze willen ook wel zo’n Thaise schoonheid aan hun zij.

Waarom kiezen voor Thaicupid?

Er zijn natuurlijk veel datingsites in omloop. Maar waarom zou je juist voor Thaicupid moeten kiezen. Hieronder geven we een kleine opsomming:

Overzichtelijke datingsite

De datingsite is zeer overzichtelijk. Dit zie je al meteen als je de datingsite betreedt. Alles is goed uitgelegd en je scrollt makkelijk naar beneden. Alles is ook nog eens zeer goed uitgelegd in stapjes. Echt aan elk detail is gedacht.

Veiligheid wordt in acht genomen

De veiligheid van alle leden wordt goed bewaakt. Zo heerst er sowieso ene goede sociale controle op deze site.

Privacy wordt gewaarborgd

Men hecht veel waarde aan de privacy van haar leden op deze datingsite.

Veel leden

Er zijn veel leden op deze datingsite te vinden. Er zijn maar liefst meer dan 1,5 miljoen leden op deze datingsite aanwezig.

thailand dating ervaringen

Gratis Thaise Vrouwen Ontmoeten

Het is zeer eenvoudig om je te registreren op Thaicupid. Je kunt om te beginnen een gratis account aanmaken. Dit wordt als zeer prettig ervaren, zo kun je de datingsite goed bekijken. De registratie gaat als volgt:

  1. Maak een gebruikersnaam en wachtwoord aan.
  2. Bevestig je registratie.
  3. Maak je profiel in orde.

MAAK DIRECT GRATIS ACCOUNT BIJ THAI DATING

Kosten abonnement

Indien deze datingsite je bevalt kun je ervoor kiezen om een betaald abonnement te nemen. Dit abonnement wordt lager, naarmate je ervoor kiest om meer maanden af te sluiten. Hieronder geven we je een overzicht:

  • Het afsluiten van een abonnement is net zo simpel als jezelf registeren. Nadat jij jezelf hebt geregistreerd kun je een abonnement afsluiten. Hieronder vind je de kosten:
  • Een abonnement voor een maand kost €30,98 per maand. Dit abonnement loopt een maand. Daarna moet je een nieuw abonnement afsluiten.
  • Een abonnement voor drie maanden kost €20,66 per maand. Dit abonnement is drie maanden geldig. Daarna dien je een nieuw abonnement af te sluiten.
  • Een abonnement voor een jaar, loopt 12 maanden. Dit kost €10,33 per maand. Na een jaar loopt het af, dan dien je een nieuw abonnement af te sluiten.

Ervaringen leden

De leden van deze datingsite zijn allen zeer tevreden over Thaicupid. Ze vinden het fijn dat alles op de datingsite zo goed wordt uitgelegd. Zo ben je snel wegwijs op deze datingsite. Daarnaast vinden ze het prettig dat er zoveel leden op deze datingsite zijn. Hierdoor is er voldoende keus. Tevens vinden ze het fijn dat de privacy wordt gerespecteerd. Er zijn zelf leden die aangeven dat ze hun ‘ware’ liefde dankzij deze datingsite hebben gevonden.

thailand dating betrouwbaar

Conclusie Thailand Dating

Belgiumdate.be was zeer benieuwd waarom dating in Thailand zo populair is. Zodoende dat wij deze datingsite ook bezochten. Zo konden wij een goede review aan jullie schrijven. We typte de URL in van Thaicupid en stuitte op een mooie Thiase vrouw. Dit was in onze ogen in het begin wel een beetje misleidend want niet elke vrouw is natuurlijk zo knap. Al waren wij van te voren al wel op de hoogte van de schoonheid van Thaise vrouwen.

Niet zo raar eigenlijk dat dating in Thailand zo populair is, als je deze vrouwen ziet. Daarom maakte wij een account aan, zo konden wij de proef op de som nemen. Het registeren ging zeer eenvoudig en al snel hadden wij een account. Zo konden wij deze datingsite beter bestuderen. Wij kwamen tot de conclusie: dat er veel knappe Thaise vrouwen zijn, niet allemaal, maar wel veel. Nu snappen wij de foto op de website zelf ook wat meer. Het is nu wel een beetje minder misleidend als je jezelf er in verdiept.

Omdat er niet veel functies op het gratis account zitten bekeken wij de kosten voor een abonnement. We moeten zeggen deze zijn niet zeer laag, maar ook niet schrikbarend hoog. Je kunt dus makkelijk een abonnement afsluiten. Bedenk je wel voor hoeveel maanden. Je zit er wel drie of twaalf maanden aan vast.

De datingsite oogt in onze ogen zeer professioneel. Wat wij zo goed vinden is dat het een ‘one page’ website is. Je scrollt daardoor lekker verder. Op deze manier kun je zeer eenvoudig het overzicht bewaren. Dit maakt ook dat de datingsite zeer overzichtelijk is.

Da datingsite is verder zeer netjes. Wat ons opviel is dat er ook veel foto’s van leden te zien zijn die al een date hebben gevonden. Dit gaf ons veel goede hoop. Tevens vinden wij dat de datingsite de privacy en de veiligheid goed in acht neemt.

Wij hebben geen nep-profielen op deze datingsite kunnen vinden. Al-met-al, zijn wij zeer over deze datingsite te spreken. Wil jij je op het dating vlak van Thailand begeven? Kijk dan naar deze datingsite en meld je nu nog aan!

BEKIJK DE THAISE VROUWEN BIJ THAI CUPID