Thaise vrouwen

thaise vrouwen ervaringen

Thaise vrouwen … Thailand is een prachtig land. De Thaise vrouwen zijn ook zeer geliefd, bekend om hun schoonheid en vriendelijke karakter. Het is dan ook niet vreemd dat mannen opzoek gaan naar Thaise vrouwen. Er zijn hiervoor zelfs speciale datingsites te vinden. Een van deze datingsites is Thaicupid. Wij van Belgiumdate.be zijn zeer benieuwd naar deze datingsite. Zodoende dat wij deze site onder de loep gaan nemen, wij geven onze bevindingen in deze review weer.

Wat is Thaicupid?

Thaicupid is een datingsite die zich richt op mannen die willen daten met een Thaise vrouw. Thaise vrouwen zijn beroemd om hun schoonheid, het is dan ook niet vreemd dat mannen met een Thaise vrouw willen daten. Het is een hele aparte niche waarin Thaicupid zich bevindt. Het is een zeer geliefde datingsite onder haar gebruikers.

Waarom daten via Thaicupid?

“Je zult je natuurlijk wel afvragen: ‘ Waarom zou ik via Thaicupid willen daten?’ Er zijn toch genoeg andere datingsites in deze niche te vinden.” Dit is helemaal waar, toch raden wij je aan om deze review te lezen, zo zul je de voordelen van Thaicupid zien. Het is een zeer gewaardeerde datingsite in haar niche. Hieronder noemen wij de voordelen van deze datingsite voor je op:

Voordelen Thaicupid:

 • Ze beschikken over een geruim aanbod aan Thaise vrouwen.
 • Het is een overzichtelijke datingsite.
 • Het is een datingsite die privacy en veiligheid goed in acht neemt.
 • Ze hebben veel leden.
 • Je kunt een gratis account aanmaken.
 • Het is een professionele datingsite.
 • De abonnementskosten zijn laag.
 • Er heerst sociale controle op deze datingsite, indien er ongewenst gedrag plaats vindt, meldt men dat meteen.
 • Ze beschikken over een goede klantenservice.
 • Het is een gebruiksvriendelijke datingsite.

Er zijn natuurlijk nog wel veel meer voordelen op te noemen. Het beste kun je deze datingsite zelf checken. Eigen ervaring is altijd de beste referentie.

thaise vrouwen daten

Let op: Sociale klassen zijn belangrijk

In onze westerse samenleving komen alle mensen samen, ongeacht hun sociale klasse. In Thailand is dit anders, hier komen mensen uit dezelfde sociale klassen maar heel zelden bij elkaar. Indien jij als man een Thaise vrouw leert kennen, is dit hoogst waarschijnlijk een vrouw uit de lagere sociale klasse. In principe maakt het niet uit, maar het is wel iets om in de gaten te houden. Er zijn namelijk miljoenen Thaise vrouwen die een westerse man willen. Zij kunnen hier soms nogal misbruik van maken.

Let daar dus een beetje mee op. Over het algemeen zijn de vrouwen op deze datingsite serieus. Ze komen hoogst waarschijnlijk wel uit een lagere sociale klasse, maar in principe zou dit niets uit moeten maken. Het kan wel zo zijn dat ze daardoor proberen om misbruik van je te maken. Uiteindelijk willen ze: financiële zekerheid, eten, een dak boven hun hoofd en een verblijfsvergunning. Er zijn zelfs mannen die er bekaaid vanaf komen. Verhalen omtrent mannen die een Thaise vrouw vinden, verliefd worden, in het spel trappen, gaan trouwen, uiteindelijk wil de Thaise na korte tijd scheiden. Dit zou natuurlijk zonde zijn, daarom waarschuwen wij je. Let goed op, trap niet meteen in allerlei praatjes. Als je dit goed in acht neemt, kun je de leuke er zo tussen uit pikken.

Gratis Registeren op Thaicupid

Indien jij geïnteresseerd bent om te daten met een van de vele Thaise vrouwen, die je in het aanbod van Thaicupid treft, dien je eerst een account aan te maken. Het aanmaken van een account is gratis. Je doet dit op de volgende manier:

 1. Vul een gebruikersnaam en wachtwoord in.
 2. Je krijgt een bevestiging gestuurd per e-mail.
 3. Klik op de link die je in de bevestigingsmail ziet.
 4. Vul je profiel in.

Het is heel eenvoudig zoals je ziet. Daarna kun je jouw profiel helemaal naar wens invullen. Je kunt als je profiel klaar is heel makkelijk door de foto’s browsen. Indien je vrouwen aan wilt spreken, of wilt chatten, dien je een betaald abonnement af te sluiten.

MAAK DIRECT EEN GRATIS ACCOUNT BIJ THAI CUPID

Kosten abonnement

Het afsluiten van een abonnement is net zo simpel als jezelf registeren. Nadat jij jezelf hebt geregistreerd kun je een abonnement afsluiten. Hieronder vind je de kosten:

 • Een abonnement voor een maand kost €30,98 per maand. Dit abonnement loopt een maand. Daarna moet je een nieuw abonnement afsluiten.
 • Een abonnement voor drie maanden kost €20,66 per maand. Dit abonnement is drie maanden geldig. Daarna dien je een nieuw abonnement af te sluiten.
 • Een abonnement voor een jaar, loopt 12 maanden. Dit kost €10,33 per maand. Na een jaar loopt het af, dan dien je een nieuw abonnement af te sluiten.

Je ziet, naarmate je voor meer maanden een abonnement afsluit, hoe goedkoper het wordt. Eigenlijk vallen de kosten geheel mee.

Ervaringen leden

De leden van deze datingsite zijn zeer tevreden. Vooral vanwege het feit dat het aanbod in Thaise vrouwen enorm is. Je kunt hier heel makkelijk een leuke date scoren. De leden geven aan allen aan dat:

 • de datingsite betrouwbaar is;
 • je er geen nep-profielen vindt;
 • de datingsite makkelijk in gebruik is;
 • ze veel dates vinden;
 • ze de privacy instellingen op de datingsite goed vinden.

Er zijn al diverse mannen die via deze datingsite een leuke vrouw hebben gevonden. Er zijn zelfs mannen die uiteindelijk de ‘ware’ hebben gevonden. Zij zijn zelfs getrouwd met een Thaise vrouw.

thaise vrouwen

Conclusie Thaise Vrouwen

Wij van Belgiumdate.be zijn zeer te spreken over deze datingsite. Wij vinden dat de veiligheid- en privacy goed in acht wordt genomen. Daarnaast zijn de kosten van het abonnement niet al te hoog, deze worden zelfs lager, naarmate je voor meer maanden een abonnement afsluit. Er zijn geen nep-profielen op deze datingsite te vinden. Tevens is de datingsite netjes opgezet.

Het is een goed gegeven dat je eerst een gratis account kunt aanmaken. Dit getuigd: respect, vertrouwen en eerlijkheid. Het is dan ook nog eens handig, omdat je heel makkelijk alles uit kunt proberen.

Er zijn meer dan 1,5 miljoen leden op deze datingsite te vinden. Dit zegt dus al genoeg. Het is dan ook een zeer gerespecteerde datingsite. Belgiumdate.be begrijpt dit heel goed. Wij hebben alle voordelen goed doorgenomen, daaruit hebben wij opgemaakt dat dit de beste datingsite in deze niche is. Wil jij een van deze Thaise vrouwen leren kennen? Meld je dan nu aan op deze datingsite.

VINDT UW THAISE SCHONE BIJ THAI CUPID