Trans Chat

trans chat

Is Trans chat de beste datingsite van het moment? Transchat is een datingsite die zich richt op transseksuelen. Het is een datingsite die zich in een unieke niche bevindt. Wij kwamen deze datingsite tegen en vonden dat deze het waard was om te bekijken. Op deze manier konden wij ondervinden of het een veilige thuishaven is voor transseksuelen, want daten voor transseksuelen is niet zo makkelijk. In dit artikel lees je onze bevindingen.

Wat zijn transseksuelen?

Voordat we verder gaan met deze trans chat review is het handig om te weten wat ” transgenders” precies zijn. Op deze manier weet je wat je kunt verwachten als je met een transseksueel chat op Transdate.be. Transseksuelen worden ook wel transgenders genoemd, afgekort naar trans-man of trans-vrouw. Transseksuelen zijn mannen- of- vrouwen die in het verkeerde lichaam zijn geboren. Ze voelen dat het geslacht wat ze op dat moment hebben, niet bij hun ik past. Ze voelen ze zich dus niet zoals hun geslacht het aan geeft. In het geval van een man kan het zo zijn dat deze zich dus meer vrouw voelt. In het geval van een vrouw kan het zo zijn dat deze zich meer man voelt. Op het moment dat een transseksueel-persoon besluit om van geslacht te veranderen gaat deze een heel traject in. Eerst ondergaan zij een flink aantal psychologische testen, dit is om er zeker van te zijn dat ze het juiste besluit nemen. Daarna krijgen zij hormonen en gaat de zogenoemde transitie van start. Dit gaat gepaard met diverse operaties. Deze zijn noodzakelijk om in combinatie met de hormonen het gewenste eindresultaat te krijgen.

Acceptatie van Transgenders!

Op zoek naar een transgender date?

Waar kan je op transgender dating gaan?

In de meeste Europese- en westerse landen worden transseksuele geaccepteerd. Toch, is dit nog niet in alle landen op de wereld het geval. In sommige landen worden transseksuele mishandeld of volgen er erge straffen. Zij hebben geen rechten in deze landen en leven vaak aan de onderkant van de samenleving. In Nederland- en België hebben transgenders wel rechten. Daarnaast wordt er ook steeds meer aandacht aan deze groep besteedt, want ondanks de acceptatie is er ook nog steeds veel discriminatie onder deze groep. Daarom is het goed dat er een datingsite als “Transdate.be” bestaat. Op deze manier kunnen transgenders op een veilige manier daten. Ook is het mogelijk om in een veilige omgeving als trans te chatten. Transdate.be maakt dit mogelijk door de chat die zij aanbieden voor trans-personen.

trans chat beste

Wat is Transdate.be?

Transdate.be is een datingsite die zich richt op dating voor transseksuelen. Het is een datingsite die zich in een unieke niche bevindt. Het mooie aan deze datingsite is dat ze veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Op deze manier bieden zij trans-personen een veilige dating plaats.

Gratis aanmelden bij Transdate.be

Het is zeer eenvoudig om je bij deze datingsite aan te melden. Dit is zeker een betrouwbare gratis datingsite. Je vult je gegevens in op de homepage. Je doet dit door:

 1. Je gebruikersnaam in te vullen.
 2. Je geboortedatum in te vullen.
 3. Je e-mailadres in te vullen.
 4. Je wachtwoord in te vullen.
 5. Je bevestigd je aanmelding door op de link te klikken die door Transdate.be naar je e-mail is gestuurd.
 6. Na het bevestigen van je aanmelding vul je jouw profiel in.
 7. Na het invullen van je profiel kun je opzoek naar een date.

ONTMOET GRATIS TRANSGENDERS BIJ TRANSDATE

Kosten Transdate.be

Het aanmelden op Transdate.be is gratis. Indien je een bericht wilt versturen, wilt gaan chatten of flirts wilt versturen, dien je credits te kopen.

Transdate.be hanteert de volgende kosten:

CreditPack 8 kost € 10,00
CreditPack 25 kost € 27,50
Creditpack 45 kost € 47,50
Creditpack 100 kost € 95,00
Creditpack 250 kost € 225,00

Trans Chat op Transdate.be

Het mooie aan daten op een datingsite is dat je vaak kunt chatten in een chatroom. Het is leuk om op een chat met andere trans-personen aan de praat te raken. Transdate.be biedt ook de mogelijkheid voor een trans om te chatten. Zij bieden een zogenoemde chatroom aan waar je als trans op de chat leuke mensen kunt leren kennen. Vaak is het mooie aan zo’n chat dat je op een andere manier met mensen praat. Op deze manier kun je iemand anders heel makkelijk leren kennen. Het is een zeer prettige manier om nieuwe mensen te leren kennen. Je kunt als trans-persoon op de chat diverse vragen aan mensen stellen. Vaak zijn ze daar zeer open. Zo kom je meer over hen te weten. Het is dan ook niet zo vreemd dat er veel trans-personen op de chat van Transdate.be te vinden zijn. Zo kun je makkelijk een nieuwe Transgender date vinden.

trans chat betrouwbaar

Ervaringen Transdate.be

Wij van Belgiumdate.be hebben onszelf bijdeze datingsite ingeschreven. Op deze manier konden wij goed kijken hoe deze datingsite werkt. Wij hebben de volgende ervaringen opgedaan:

 • Zodra wij de URL van Transdate.be in de browser tikten kwamen wij op de homepage. De homepage was overzichtelijk en we zagen meteen waar jezelf kunt aanmelden.
 • Het invullen van het aanmeldingsformulier ging zeer vlot.
 • De bevestiging werd snel naar het door ons opgegeven e-mailadres gestuurd.
 • Het aanmaken van een profiel is zeer eenvoudig.
 • Het aankopen van credits is zeer makkelijk.
 • Met vragen konden wij meteen bij de klantenservice terecht.

Conclusie Trans Chat

Wij van Belgiumdate.be hebben deze datingsite volledig bestudeerd. Wij kwamen tot de conclusie dat het een veilige datingsite is. Transgenders kunnen op deze datingsite op een veilige manier daten. Ook kan een trans makkelijk met iemand aan de praat raken in de chat. Het mooie is dat deze datingsite het mogelijk maakt om je gratis aan te melden. Op deze manier kun je deze datingsite rustig bekijken. Dit vinden wij van Belgiumdate.be een goed gegevens. Verder vinden wij dat de datingsite overzichtelijk is en dat je er makkelijk aan een date komt. Doordat je als trans in de chat kunt kennismaken met andere transgenders, of met mensen die geïnteresseerd zijn in het daten met transseksuelen onderscheidt Transdate.be zichzelf van andere datingsites. De veiligheid wordt zeer goed in acht genomen. Nep-profielen worden meteen verwijderd. Wij merkte zelf dat er een goede sociale controle heerst op deze datingsite. Indien een profiel niet betrouwbaar is wordt dit meteen getipt. Kortom: het is een goede datingsite, waar je als transgender een leuke date kunt scoren. Wacht daarom niet langer en schrijf jezelf in.

DIRECT GRATIS DATEN BIJ TRANSDATE

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *