Trans dating

trans dating

Wat zijn is de beste datingsite voor transgenders? Transgenders worden over het algemeen minder geaccepteerd in de maatschappij. Gelukkig, worden ze in Nederland- en België steeds meer erkent. Dit komt door alle wetten die ervoor hen zijn en de media-aandacht die deze groep krijgt. Tevens zetten veel “Holebi” verenigingen zich in voor de rechten van transgenders. Op deze manier proberen zij de acceptatie van transseksuelen te verbeteren. Dit heeft nog steeds veel aandacht nodig. Toch, ziet men dat er steeds meer acceptatie is voor transseksuelen. Het creëren van een veilige omgeving is daarom erg belangrijk. Transdate.be draagt hieraan bij. Zij zorgen dating voor trans-personen mogelijk wordt gemaakt. Om deze reden verdient Transdate.be aandacht. Daarom besteden wij van Belgiumdate.be aandacht aan deze datingsite. Wij zullen hier in dit artikel meer over vertellen.

Wat zijn transseksuelen?

Transseksuelen worden ook wel transgenders genoemd. Het zijn mensen die vinden dat ze in het verkeerde lichaam zijn geboren. Ze voelen zich niet zoals het geslacht aangeeft dat ze zich moeten voelen. In het geval van een man kan het zo zijn dat deze zich meer vrouw voelt. In het geval van een vrouw kan het zijn dat deze zich meer man voelt. In beiden gevallen zijn zij transseksueel en willen zij vaak van geslacht veranderen. Ze ondergaan dan een zogenoemde transitie. Deze transitie gaat gepaard met veel psychologische onderzoeken, testen, hormoonbehandelingen en operaties. Het is dus nog niet zo eenvoudig om in transitie te gaan.

Wat is Transdate.be?

Op zoek naar een transgender date?

Waar kan je op transgender dating gaan?

Transdate.be is een datingsite die zich richt op dating voor trans-personen. Je kunt als trans op deze datingsite een date scoren. Het is een leuke manier om jezelf als transgender op het dating-pad te begeven. Transdate.be is een geweldige datingsite en bevindt zich in een unieke groep van datingsites. Het mooie hieraan is dat zij een veilige omgeving bieden voor trans-personen die zich op dating vlak willen begeven. Het is dus veel meer dan een datingsite.

trans dating ervaringen

Waarom daten bij Transdate.be?

Het grote voordeel aan daten bij Transdate.be is dat het een veilige omgeving is. Doordat Transdate.be zich voor richt op dating met trans-personen is het een datingsite waar zich alleen maar transgenders bevinden. Soms, zijn er ook mensen die ervoor open staan om met een trans te daten. Op deze manier wordt dating voor een trans mogelijk gemaakt.

Wat is trans-dating?

Trans-dating is daten met transseksuelen. Je hoeft hiervoor niet per definitie transgender voor te zijn. Het kan ook zo zijn dat je hetero, lesbisch of homoseksueel bent. Vele maakt het namelijk niet uit of iemand transgender is of niet. Daarbij hoeft het niet altijd zo te zijn dat een transgender per definitie lesbisch- of homoseksueel is. Het kan ook zijn dat ze Bi-seksueel of Pan-seksueel zijn. Daarnaast zijn er genoeg heteroseksuele mensen die graag met een transgender date. Dating met een trans is dus helemaal niet vreemd en wordt juist steeds meer geaccepteerd. Daarom is het ook zo goed dat er een datingsite als Transdate.be bestaat, die het mogelijk maakt voor een trans om zich op het dating-vlak te begeven.

Aanmelden Transdate.be

Het is zeer eenvoudig om jezelf aan te melden bij Transdate.be. Het is eigenlijk ook deels een gratis datingsite. Hieronder vertellen we je kort hoe dit in zijn werk gaat:

 • Je vult het aanmeldingsformulier in dat je op de homepage vindt.
 • Nadat je het aanmeldformulier hebt ingevuld ontvang je een e-mail.
 • In deze e-mail vind je een link.
 • Deze link dien je aan te klikken. Op deze manier bevestig jij je aanmelding.
 • Nadat je jezelf hebt aangemeld kun je jouw profiel invullen.
 • Nadat je jouw profiel hebt ingevuld kun je leuke dates gaan zoeken.
 • Indien je berichten wilt versturen dien je credits te kopen.

ONTMOET GRATIS TRANSGENDERS BIJ TRANSDATE

Wat kost Transdate.be?

Aanmelden bij Transdate.be is gratis. Indien je wilt flirten of berichten wilt versturen dien je credits aan te schaffen. De kosten hiervoor zijn:

Transdate.be biedt verschillende creditpacks aan:

 • CreditPack 8, kosten € 10,00
 • CreditPack 25, kosten € 27,50
 • Creditpack 45, kosten € 47,50
 • Creditpack 100, kosten € 95,00
 • Creditpack 250, kosten € 225,00

Een bericht- of flirt kost een credit. Hoe meer credits je aanschaft hoe goedkoper het is.

trans dating

Ervaringen Transdate.be

Wij hebben onszelf bij Transdate.be aangemeld. Alleen op deze manier konden wij deze datingsite goed testen. Wij delen in dit stukje onze ervaringen:

 • Het aanmelden bij Transdate.be is zeer eenvoudig.
 • Het is niet moeilijk om een profiel aan te maken.
 • Alles wordt zeer duidelijk uitgelegd.
 • Je kunt op een makkelijke manier met mensen in contact komen.
 • Transdate.be beschikt over een uitgebreid bestand aan profielen.
 • Je kunt er als trans-persoon op een leuke manier in contact komen met mensen.
 • Wij kwamen met leuke mensen aan de praat.
 • Er is veel diversiteit op deze datingsite te vinden.

Conclusie Trans Dating

Wij van Belgiumdate.be zijn zeer te spreken over deze datingsite. Het is een zeer overzichtelijke datingsite en het biedt iedereen de mogelijkheid om op een veilige manier te daten. Dit merk je aan de manier waarop er met veiligheid wordt omgegaan. Transdate.be heeft veiligheid hoog-in-het-vaandel-staan, zij geven zelfs aan dat je kunt melden als je een profiel niet vertrouwt. In het geval van: aanstootgevend of discriminerend gedrag wordt een profiel direct verwijderd. Daarnaast is de klantenservice erg accuraat en kun je met al je vragen bij hen terecht. Indien je een vraag hebt kun je deze per e-mail aan hun richten of je kunt ze bellen. Ze geven binnen 24-uur antwoord en staan je goed te woord. Daarnaast zijn de kosten op Transdate.be erg laag. Je kunt credits kopen, het grote voordeel hieraan is dat je nergens aan vastzit. Vaak kun je bij veel datingsite alleen maar een abonnement aanschaffen. Het vervelende hieraan is dat je vaak gelijk aan een abonnement vastzit. Dit is natuurlijk niet prettig want je wilt eerst weten of de datingsite wel iets voor jouw is. Daarom is het goed dat Transdate.be dating voor een trans laagdrempelig maakt door geen hoge kosten aan te bieden. Daarnaast is het mooie aan Transdate.be dat zij alles goed uitleggen. Verder blokkeren zij profielen die niet betrouwbaar zijn. Ook aanstootgevend gedrag wordt niet geaccepteerd. Het is dus echt een veilige plaats voor transseksuelen om te daten. Zo kunnen zij op een veilige manier daten met andere. Kortom, dating voor een trans is geweldig op Transdate.be

BEKIJK GRATIS TRANSGENDERS BIJ TRANSDATE

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *