Transgender Belgie

transgender belgie

Wat is de beste datingsite voor een transgender in België? Transdate.be maakt het voor een transgender in België mogelijk om te daten. Transgenders worden over het algemeen goed geaccepteerd in België. Toch, is daten voor een transgender lastiger dan voor een heteroseksueel persoon. Daarom maakt Transdate.be het nu mogelijk voor transgenders in België om op een veilige manier te daten. Wij van Belgiumdate.be vonden deze datingsite en zijn deze gaan testen. In dit artikel geven vertellen wij onze bevindingen.

Wat is een transgender?

Een transgender is een persoon die vindt dat hij of zij in het verkeerde lichaam is geboren. Deze persoon voelt zich niet fijn in zijn of haar lichaam. Deze persoon associeert zichzelf niet met het geslacht dat hij of zij heeft. Zo kan het zo zijn dat een man zich vrouw voelt, maar wel man is, of andersom. Deze mensen krijgen hulp als ze dit aangeven bij de huisarts. Nadat zij om hulp hebben gevraagd gaan zij een heel traject in en vervolgens gaan zij in transitie.

Acceptatie van transgenders in België!

Transgenders worden net als “Holebi’s” goed geaccepteerd in België. Dit komt omdat er diverse organisaties zijn die zich voor hun rechten in zetten. Ook zijn er diverse wetten in België die hen beschermen. Desondanks, is het nog steeds zo dat er groepen zijn die transgenders discrimineren. Vaak is dit vanwege hun geloof. Het is daarom belangrijk dat er nog steeds aandacht wordt besteedt aan de acceptatie van transgenders. Op deze manier kunnen zij ook op een veilige manier in België daten en leven.

Hoe is het om te daten als transgender?

Op zoek naar een transgender date?

Waar kan je op transgender dating gaan?

Doordat transgenders nog steeds niet in elke groep van de bevolking in België worden geaccepteerd is het veel lastiger voor hun om te daten. Vaak kunnen zij niet zo snel iemand vinden die ervoor open staat om met een transgender te daten. Daarom is het belangrijk dat er een datingsite is zoals Transdate.be die het mogelijk maakt voor hun om te daten. Transgenders kunnen niet altijd makkelijk iemand vinden. Ze zijn bang dat ze niet worden begrepen. Daarom daten transgenders niet snel in het openbaar. Een datingsite biedt dan een uitkomst.

transgender dating belgie

Wat is Transdate.be?

Transdate.be is een datingsite speciaal voor transgenders in België- en Nederland. Het is een datingsite die zich in een unieke dating-groep bevindt. Er zijn namelijk niet veel datingsites die zich richten op transseksuelen. Dus je kan zeker aan de slag bij deze transdate gratis datingsite.

Waarom daten via Transdate.be?

Er is maar een reden die wij kunnen noemen waarom je zou moeten daten via Transdate.be namelijk:

” Het is de meest betrouwbare- en veilige date-omgeving voor transgenders”. Deze datingsite is uniek en richt zich niet alleen op transseksuelen. Ook hetero-seksuele, homoseksuele, bi-seksuele en lesbische vrouwen kunnen zich hier aanmelden.

Aanmelden bij Transdate.be!

Het is niet moeilijk om jezelf bij Transdate.be aan te melden. Het is zelfs gratis. Op deze manier kun je eerst eens kijken wat voor vlees je in de kuip hebt. Er zijn veel transgenders uit België- en Nederland te vinden op deze datingsite. Het aanmelden bij Transdate.be gaat als volgt:

 • Je vult je gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres in op de website.
 • Je ziet meteen een aanmeldingsformulier.
 • Nadat je jouw gegevens hebt ingevuld stuurt Transdate.be jou een e-mail.
 • In deze e-mail vind je een link.
 • Je dient op deze link te klikken om je aanmelding te bevestigen.
 • Na bevestiging kun je jouw aanmelding voltooien door je profiel in te vullen.

ONTMOET GRATIS TRAVESTIETEN BIJ TRANSDATE

Kosten Transdate.be

Aanmelden bij Transdate.be is geheel gratis. Indien je een flirt- of bericht wilt versturen dien je credits aan te schaffen. Voor een flirt- of bericht betaal je een credit. Transdate.be hanteert de volgende tarieven voor haar credits:

Transdate.be biedt verschillende creditpacks aan:

 • CreditPack 8, kosten € 10,00
 • CreditPack 25, kosten € 27,50
 • Creditpack 45, kosten € 47,50
 • Creditpack 100, kosten € 95,00
 • Creditpack 250, kosten € 225,00

Hoe meer credits je aanschaft hoe lager de prijs. Dat is het mooie aan alle pakketten die Transdate.be aanbiedt. De kosten zijn niet hoog en je kunt eerst een klein pakket kopen om het uit te proberen. Op deze manier kun je kijken of daten via Transdate.be echt iets voor je is.

Ervaringen met Transdate.be

De gebruikers van Transdate.be zijn allen zeer tevreden over deze datingsite. Er zijn zelfs gebruikers die aangeven dat zij hun ware liefde via deze datingsite hebben ontmoet. Het mooie aan daten via deze datingsite is dat het niet alleen voor transgenders uit België is. Ook als Nederlander kun je hier een leuke transgender date scoren. Het is dus voor elke transgender uit Nederland en België mogelijk om hier een leuke daten te vinden. Dit is ook onze ervaring met deze datingsite. We spraken veel Belgische- en Nederlandse leden. Zij gaven aan dat zij al veel leuke dates via deze datingsite hebben gevonden. De ervaring van de gebruikers is dus zeer positief.

Daarnaast zijn wij zeer te spreken over de klantenservice. Om deze te testen en onze ervaring hier te vertellen hebben wij een vraag aan de klantenservice gesteld. Dit deden wij door hen een e-mail te sturen met de vraag: “Wat zijn de kosten voor deze datingsite?” Het is natuurlijk een zeer eenvoudige vraag. Toch, was het een mooie vraag om de klantenservice te testen. We kregen meteen antwoord en ze stuurde zelfs een link door. Deze link stuurde ons door naar de pagina waarop wij een overzicht konden zien van de kosten.

Het aanmelden op deze datingsite is ook zeer eenvoudig. We spreken uit ervaring daar wij onszelf hebben aangemeld om te testen hoe dit in zijn werk ging. Uiteindelijk, konden wij een profiel aanmaken en gaan daten.

trans dating belgie

Conclusie Transgender Belgie!

Wij van Belgiumdate.be zijn tot de conclusie gekomen dat Transdate.be de meest datingsite voor geschikte datingsite voor transgenders in Nederland- en België is. Het is een veilige omgeving en ze gaan zeer nauwkeurig met iedereen zijn gegevens om. Aanmelden is zeer eenvoudig. Er zijn veel profielen te vinden. Het is fijn dat het aanmelden niet lang duurt. Op deze manier kun je meteen gaan daten en kijken welke profielen er allemaal te vinden zijn. Er daten niet alleen transgenders op deze datingsite. Dat is zo uniek aan Transdate.be. Eigenlijk, kunnen wij niets negatiefs aan deze datingsite ontdekken. Kortom: meld je aan en ga daten via Transdate.be

ONTMOET GRATIS TRAVESTIETEN BIJ TRANSDATE

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *