Transgender sex

trans sex

Welkom terug bij Belgiumdate. Het is heel erg lastig als je net omgebouwd bent naar een man of naar een vrouw. Dit is niet zomaar een keuze om te maken. Niemand kan je helpen met het maken van de keuze of je man of vrouw wilt zijn. Dit is iets heel erg lastigs wat je voor jezelf moet bepalen.

Als je er voor hebt gekozen om jezelf om te laten bouwen en het is allemaal gelukt dan kom je bij een volgend probleem. Je kunt namelijk ook nog zitten met je sexuele geaardheid. Dat je een transgender bent, betekent niet meteen dat je op een man of op een vrouw valt. Daar moet je dan zelf ook nog achter komen.

Wennen

Het is wel eventjes wennen dat je omgebouwd bent naar man of naar vrouw. Je lichaam moet zich namelijk ook weer helemaal herstellen. Ook moet je geslachtsdeel herstellen. Er zijn namelijk vaak nog hechtingen zichtbaar en het geslachtsdeel is vaak ook nog een beetje opgezwollen van de operatie. Vaak is dit na drie maanden niet meer zichtbaar.

Het is heel erg normaal dat je na de tijd nog niet helemaal tevreden bent over je lichaam. Dit is heel erg makkelijk op te lossen door een kleine extra ingreep. Deze vindt vaak sowieso al plaats om kleine ongemakken weg te halen. Het is heel erg wennen om je lichaam weer opnieuw te moeten ontdekken. Maar hoe doe je dat nou precies? Gelukkig zijn er veel manieren om snel op Transgender Date te gaan.

Transgender sex

Uittesten

Op zoek naar een transgender date?

Je kan direct aan de slag bij deze gratis datingsite. Nadat je een operatie hebt gehad, kan het zijn dat je sex heel erg anders gaat beleven en ook anders tegen sex aan kijkt. Zo ga je opnieuw ontdekken hoe je lichaam sexueel in elkaar zit. Dit kan nog best wel een opgave voor je zijn, want je voelt je op dat moment ook helemaal anders.

Om er achter te komen op welk geslacht je valt, is het slim om gewoon uit te gaan testen. Uit testen is de makkelijkste manier om er achter te komen op welk geslacht je valt. Uit testen kun je op heel veel verschillende manieren doen. Je kunt uittesten met welk geslacht je het liefst sex hebt.

Als je je nog niet prettig voelt bij geslachtsgemeenschap dan kun je er ook voor kiezen om eerst op een andere manier sex te hebben. Sex is namelijk een heel erg ruim begrip. Het is al sex als je samen met elkaar fantaseert of als je lekker tegen elkaar aan ligt en elkaar streelt. Op die manier kun je hier ook heel erg makkelijk je blik verruimen en er voor kiezen om het daar bij te laten.

OPGELET: Wil je direct in contact komen met een transgender?

Dit kan gratis via www.transdate.be

MAAK DIRECT EEN GRATIS ACCOUNT BIJ TRANSDATE.BE

Is sex nog wel lekker?

Voordat je je laat ombouwen wil je natuurlijk wel even weten of de sex nog wel lekker is of niet. De operatie zit zo in elkaar dat je na je operatie nog steeds kunt genieten van sexuele stimulatie. Dat is heel erg fijn, want dan kun je alsnog genieten van de sex.

Je kunt nog genieten van sex, omdat je gevoelige plekjes nog wel helemaal werken. Dit komt doordat de zenuwen naar deze plekjes nog steeds intact zijn. Als je dit blijft stimuleren, kun je alsnog wel gewoon klaarkomen. De operatie kan er wel voor zorgen dat je je orgasme anders ervaart dan dat je gewend bent.

Daarnaast kun je gewoon uittesten of je nog wel kunt genieten van de sex. Dit ligt er ook gewoon puur aan hoe je je voelt in je eigen lichaam en of je wel kunt ontspannen. Je kunt er op verschillende manieren achter komen of je iets fijn vind of niet. Zo kun je bij jezelf proberen of je iets lekker vind als je hard of zacht wrijft, je hard of zacht op de gevoelige plekjes drukt of rondjes te draaien op de gevoelige plekken. Zo weet je voor jezelf wat je fijn vind om te doen. Om te weten te komen hoe je lekker sex met iemand kan hebben moet je alles bij jezelf uit testen. Dit houdt dus in dat je veel moet gaan masturberen.

Wil je wel sex?

Het is geen verplichting om sex te hebben. Veel mensen maken dat er wel van, maar het is ook gewoon mogelijk om zonder sex door je leven te gaan. Het kan soms misschien problemen veroorzaken in een relatie, maar die keuze is wel helemaal aan jezelf. Sex is geen benodigde om te leven.

Waar ken je op transgender dating gaan?

In het begin als je net van geslacht bent gewisseld, kan het zijn dat je je nog niet helemaal thuis voelt in je nieuwe lichaam. Dit kan best wel een probleem zijn. Hierdoor kun je je ook niet prettig voelen bij het idee om sex te hebben. Als je langer je nieuwe lichaam hebt en je je er een stuk prettiger in voelt, kun je gaan uittesten wat je fijn vind. Maar als de zin om sex te hebben niet komt dan hoef je het ook niet uit te gaan testen.

sexdating transgender

Conclusie transgender sex

Uit de tekst transgender sex kunnen we concluderen dat sex voor een transgender nog niet zo makkelijk is. Geaardheid staat los van het thuis voelen in je lichaam. Dat je een transgender bent, houdt niet meteen in dat je op een man of op een vrouw valt.

Het eerst wat je moet doen als je net omgebouwd bent, is heel erg wennen aan je nieuwe lichaam. De operatie is namelijk niet zomaar iets. Je geslachtsdeel moet ook even genezen. Dit alles bij elkaar duurt ongeveer drie maanden voordat het klaar is.

Het is heel erg belangrijk om uit te testen wat je fijn vind of niet. Dat is de enige manier hoe je weet wat je lekker vindt tijdens de sex.

Als transgender is het nog steeds fijn om sex te hebben. Het voelt wel anders, maar het gevoel is wel nog steeds lekker. Dat is ook helemaal aan jezelf om uit te testen.

Het is ook wel handig om te overwegen of je wel sex wilt of niet. Als je net bent omgebouwd is sex namelijk nog een heel erg groot ding, omdat je nog steeds moet wennen aan je nieuwe lichaam.

ONTMOET GRATIS TRANSGENDERS VIA TRANSDSATE.BE

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *