Travestieten afspraakjes

travestieten afspraakjes

Op zoek naar de beste datingsite voor travestieten? Iedereen is wel eens opzoek naar een date. Daarnaast houdt ieder mens ervan om afspraakjes met andere te maken, zo ook travestieten. Er zijn diverse manieren waarop je afspraakjes met andere kunt regelen. Zo kun je iemand ontmoeten tijdens het uitgaan of op het internet. Eigenlijk, kun je overal wel iemand vinden, zelfs in de supermarkt. Vroeger was het gebruikelijk om iemand aan te spreken in de kroeg. Tegenwoordig zoeken veel mensen iemand via het internet. Zodoende, zijn er ook veel datingsites in omloop. Voor iedere doelgroep is er een datingsite te vinden. Zo ook voor travestieten. Deze datingsite heet Transdate.be, hier kun je afspraakjes tegelen met transgenders en andere holebi’s. Wij van Belgiumdate.be kwamen Transdate.be tegen en wouden er meer over weten. Daarom hebben wij deze site bestudeerd en onze bevindingen delen wij in deze review.

Wat zijn travestieten?

Op zoek naar een transgender date?

Waar kan je op transgender dating gaan?

Travestieten zijn mensen die zich als de andere sekse verkleden. Travestie staat namelijk voor: ” het gekleed gaan op zo’n manier dat jij je expressief uit als de andere sekse”. Dit gaat vaak gepaard met andere vormen van gender uiting. Onder gender uiting verstaat men dat je op jouw eigen manier een uitdrukking geeft aan jouw gender. Gender staat ook wel voor het geslacht of manier waarop men zijn biologische geslacht uitdrukt. Het uiten van je gender wordt ook wel genderexpressie genoemd. Het hoeft niet altijd samen te hangen met jouw biologische geslacht. Vaak verwacht de maatschappij dat jij je gedraagt naar het geslacht waarmee je geboren bent. Echter, is dit niet altijd van toepassing. Soms voelen mensen zich van binnen anders dan dat ze van buiten zijn. Kijk maar naar transgenders. Zij voelen zich van binnen anders, maar zijn met het andere geslacht geboren. Travestieten zijn niet per definitie transseksuelen, maar zij voelen vaak wel de behoefte om hun gender op een andere manier te uiten. Ze voelen zich bijvoorbeeld van binnen vrouw, dit uiten ze dan door zich als vrouw te uiten. Dit gaat vaak gepaard met expressieve kleding, kapsels, make-up en lichaamstaal. Iemand die aan travestie doet kan zowel man of vrouw zijn en deze wordt een travestiet genoemd. Mannen die zich op glamoureuze wijze als vrouw verkleden worden dragqueens genoemd.

Afspraakjes regelen met travestieten

Wat is de beste datingsite hiervoor?

Travestieten zijn vaak mensen die zeer ruimdenkend in het leven staan en niet per definitie heteroseksueel zijn. Vaak vind je veel travestieten in de holebi gemeenschappen. Dit is natuurlijk niet altijd zo, maar het komt wel vaak voor. Het is leuk om met travestieten te daten. Het zijn vaak erg creatieve en expressieve mensen. Het is niet altijd makkelijk om afspraakjes met travestieten te regelen. Wellicht wil jij een keer daten met een travestiet? Maar waar vind je travestieten? Hoe maak je afspraakjes met hen? Transdate.be is een datingsite die dit mogelijk maakt. Via deze datingsite kun je heel gemakkelijk opzoek naar travestieten. Zo is het niet moeilijk meer om afspraakjes te regelen, want dit doe je gewoon online via Transdate.be.

transgender dating belgie

Wat is Transdate.be?

Transdate.be is een datingsite die zich richt op trans-mensen. Dit kunnen transgenders, maar ook travestieten zijn. Ook mensen die niet per definitie transgender of travestiet zijn kun je hier vinden. Het is een datingsite waar je ruimdenkende mensen vindt. Dus in de basis is dit zeker een betrouwbare gratis datingsite.

Aanmelden Transdate.be

Indien jij jezelf bij Transdate.be wilt aanmelden gaat dit op de volgende manier:

  • Je vult je gegevens in.
  • Je bevestigd je aanmelding door op de link te klikken die je per e-mail krijgt toegestuurd.
  • Je vult je profiel in en kunt opzoek naar een leuke transgender date.

Het aanmelden is gratis, indien je berichten wilt versturen dien je credits aan te schaffen.

GRATIS STARTEN BIJ TRANSDATE

Kosten Transdate.be

Registreren bij Transdate.be is gratis. Indien je berichten wilt versturen dien je credits aan te schaffen. Transdate.be biedt leden de mogelijkheid om diverse pakketten af te nemen. Hoe meer credits je koopt hoe minder je betaalt. Transdate.be hanteert de volgende tarieven:

  • CreditPack 8, kosten € 10,00
  • CreditPack 25, kosten € 27,50
  • Creditpack 45, kosten € 47,50
  • Creditpack 100, kosten € 95,00
  • Creditpack 250, kosten € 225,00

trans chat betrouwbaar

Ervaringen met Transdate.be

Wij hebben deze datingsite zeer nauwkeurig bestudeerd. Op deze manier hebben wij een goed overzicht gekregen over alle functionaliteiten die Transdate.be biedt. Allereerst hebben wij onszelf aangemeld. Dit ging zeer eenvoudig. Onze ervaring is dan ook zeer positief, het is zeer eenvoudig om jezelf te registeren. Je krijgt een link toegestuurd. Kijk wel even goed in je inbox, want soms wordt deze naar je spam-box doorgestuurd. Wij ontvingen de bevestiging namelijk in onze spambox. Verder hebben wij een credits aangeschaft. Het aanschaffen van credits is zeer eenvoudig en je krijgt deze na betaling direct toegestuurd. Het contact met de andere leden verliep zeer vlot en we hebben leuke contacten opgedaan. Verder kunnen wij niets anders dan lovend zijn. Onze ervaringen met deze datingsite zijn dan ook zeer positief. De klantenservice is goed bereikbaar. Dit hebben we getest door een e-mail te sturen. Wij kregen direct antwoord en kregen ook een link doorgestuurd met de betreffende informatie. Tevens, is de klantenservice telefonisch zeer goed te bereiken.

Conclusie Travestieten Afspraakjes

Wij zijn tot de conclusie gekomen dat Transdate.be de perfecte datingsite is voor transgenders- en travestieten. Je kunt hier leuke afspraakjes regelen en voor je het weet ga je al op date. Het is een leuke manier om met andere in contact te komen. Het registreren is eenvoudig en je kunt al snel je profiel opmaken. Het mooie hieraan is dat je het geheel naar eigen wens kunt invullen. Zo kun je wat over jezelf vertellen en kun je er een foto plaatsen. Ook kun je heel eenvoudig jouw wensen invullen. Op deze manier vind je heel snel jouw perfecte match. Het is fijn dat er zoveel sociale controle op deze datingsite heerst. Zo hebben alle leden het gevoel dat ze op een veilige manier met mensen in gesprek kunnen gaan. Het is namelijk niet altijd makkelijk voor een travestiet- of transgender om een date te scoren. Het regelen van leuke afspraakjes gaat daardoor niet altijd zonder slag-of-stoot. Daarom is het goed dat er datingsites zoals Transdate.be bestaan. Transdate.be maakt het mogelijk om op een veilige manier te daten, schrijf je daarom vandaag nog in.

ONTMOET GRATIS TRAVESTIETEN BIJ TRANSDATE

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *